1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

A mi sikerünk titka a kezelésben

Tartalomjegyzék

A Budapest Dental Fogászat rendelőjében minden adott a sikeres fogbeültetéshez

Ha Ön fogbeültetés előtt áll, érdemes végiggondolnia, melyek azok a legfontosabb tényezők, amelyek alapján kiválasztja fogorvosát, implantológusát. Az alábbi oldalon azokat a szempontokat szedtük össze, melyekre a Budapest Dental Fogászat büszke, és amelyek szerintünk a sikeres fogbeültetés alapfeltételeit jelentik. Rendelőnkben 97%-os sikerességi rátával történik a fogbeültetés. Ennek a sikeres eredménynek komoly előfeltételei vannak, az alábbi oldalon ezekről olvashat bővebb tájékoztatást:

Szakértelem a fogbeültetésben

A Budapest Dental Fogászaton implantátum beültetést végző fogszakorvosok több éves szakmai tapasztalattal rendelkező implantológus és szájsebész szakemberek, akik magyar és külföldi implantológiai továbbképzéseken tartják naprakészen szaktudásukat. Dr. Némethy Miklós implantológus, a Budapest Dental Fogászat vezető főorvosa és Gszelman Ferenc dento-alveoláris szájsebész szakorvos végez fogimplantációs műtéteket. A műtéti tervezést és a fogimplantátumokra kerülő fogpótlások megtervezését minden esetben dr. Némethy Miklós végzi.

Dr. Némethy Miklós vezető főorvos
SZAKTERÜLETEI:

MINI FOGIMPLANTÁTUMOK
A mini fogászati implantátumok kivehető fogsor rögzítésére alkalmasak, még vékony csont esetén is.

FOGBEÜLTETÉS
Fogászati implantátumok beültetésével elkerülhető a kivehető fogpótlás

HIÁNYZÓ FOGAK PÓTLÁSA
A hiányzó fogak pótlására számos általános és esztétikai fogászati módszert alkalmazunk

CIRKONIUM PORCELÁN FOGPÓTLÁSOK
A CAD-CAM módszerrel készített fogpótlások nem csak szépek, de precízek és tartósak is

TELJES KERÁMIA KORONA
A legmodernebb IMAX technológiával élethű megoldásokat kínálunk a mosoly megújítására

PORCELÁN HÉJ
Az IMAX élethű porcelán héj csiszolás nélkül vagy minimális csiszolással is elkészíthető

FÉMKERÁMIA HIDAK
A fémkerámia jól bevált rendszer, mely bizonyítottan tartós. Az oldalsó fogak pótlásának tökéletes eszköze

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK
Számtalan variációs lehetőség, az egyéni igényeknek megfelelően.

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY, ONLAY)
Az esztétikus, porcelán betétek segítségével tökéletesen helyreállítható a fog formája és funkciója.

Európai színvonalon felszerelt és megfelelő sterilitási szintet biztosító kezelőhelyiség

A fogbeültetés biztos technikai hátterét a legmodernebb német és amerikai fogászati felszerelés biztosítja. A rendelő fogorvos tulajdonosai, dr. Pattogató Rita és dr. Némethy Miklós elkötelezett hívei fogászati eszközparkjuk folyamatos fejlesztésének. A kétévenként megrendezésre kerülő kölni Nemzetközi Fogászati Vásáron minden alkalommal ellátogatnak, ahol így mindig megfelelő információhoz jutnak a legújabb fogászati, implantológiai fejlesztésekről. A Budapest Dental Fogászaton külön kezelőhelyiséget hoztunk létre az implantológiai szájsebészeti műtétekre, és szigorú sterilizálási protokollokat alkalmazunk.

Elismert, biztonsággal alkalmazott fogimplantátum családok

A Budapest Dental Fogászaton csak több évtizedes kutatási háttérrel rendelkező, megbízható és kipróbált fogimplantátum rendszereket alkalmazunk:

  • DenTi® system, a magyar fogimplantációs rendszer 10 év garanciával
  • Alpha Bio®, izraeli fogimplantációs rendszer 10 év garanciával
  • Nobel Replace®, a svéd Brönemark rendszertől, 10 év garanciával, több mint 50 éve a fogimplantációs technológiában
  • 3M Espe mini fogimplantátum család, a kivehető fogpótlások stabilizálásának szakértő rendszere

Professzionális és összeszokott csapatmunka

A műtétek előtt, közben és után. Egy tapasztalt szájsebész sem dolgozhat megfelelő asszisztencia nélkül! A profi háttér, jobb szakorvosi munkát és gyorsabb eredményeket, így rövidebb műtéti időt jelent! Fogorvos csapatunk összeszokottságát, kedvességét pácienseink sokra értékelik. Egy fogászati rendelőkkel foglalkozó szakember megjegyzése sokat elárul a csapatról:

„Sok fogászati rendelőt láttam már, de csak a Budapest Dental Fogászatnál találkoztam azzal a jelenséggel, hogy ennek a fogászatnak van LELKE is!”

Biztonságot nyújtó garanciák

Fogorvosi rendelőnkben minden beültetett fogimplantátumra 10 évig tartó garanciát vállalunk az Ön biztonsága érdekében. A garanciális periódusukról a gombra kattintva kaphat bővebb információt! A garanciális feltételek betartásához is segítséget nyújtunk. Rendelőnkben profi páciens visszahívó rendszert működtetnünk. Ügyfélkapcsolati munkatársaink jelzik Önnek, ha felülvizsgálatra van szüksége, így nem maradnak el a félévente szükséges kontrollkezelések sem.

Felelősségteljes implantológiai tervezés, szakértelem a fogbeültetésben

Arra törekszünk, hogy a fog implantátum beültetés az Ön számra biztonságos és tartós megoldás legyen, és Ön valóban elégedett legyen munkánkkal és az elért eredménnyel. Ezért a fogbeültetés komoly tervezést igényel amit csak felkészült szakemberek tudnak elvégezni, akik több éves szakmai tapasztattal rendelkeznek ezen a területen.

Ezt a felelősségteljes tervezés folyamatot és magát a fogimplantátum beültetést rendelőnkben három felkészült szakember végzi:

Dr. Némethy Miklós vezető fogszakorvos –
Master of Oral Medicine in Implantologie képesítéssel rendelkező implantológus, aki tíz éves tapasztalattal rendelkezik és magas számú sikeres implantátum műtétet hajtott már végre. Némethy Doktor a Budapest Dental Fogorvosi rendelő tulajdonosa és vezető szakorvosa egyben. Páciensei körében közkedvelt közvetlen kommunikációja és megnyugtató modora. Némethy Doktor szakmai önéletrajzával a gombra kattintva ismerkedhet meg.

Dr. Gszelman Ferenc – dento-alveoláris szájsebész szakorvos
Fiatal dento-alveoláris sebész szakember, főállásban a Budapesti Honvéd kórház lelkes szájsebésze is egyben. Kiemelkedően precíz és elhivatott szakorvos. Szívesen, pontosan és jól lát el nehezebb műtéteket is (pl. csontpótlás, arcüreg emelő műtét). Gszelman Doktor szakmai önéletrajzával a gombra kattintva ismerkedhet meg.

Az implantátum beültetetés komoly döntés. Akkor vállalja a legkisebb kockázatot és hozza meg a legjobb döntést az ügyben, ha minden információ birtokában van és nem maradtak megválaszolatlan kérdései. Egy személyes konzultáció Némethy doktorral segít Önnek megtalálni az ideális megoldást hiányzó fogainak pótlására.

Send this to a friend