Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Budapest Dentál 13. kerület

All on 4

Kivehető műfogsor helyett újra a valódi fogak érzésével. Itt az eredeti Nobel Biocare All-on-4!

Teljes foghiány pótlása csontpótlás nélkül, 4 db Nobel Biocare© titán implantátummal, fix fogpótlással.
Kérjen konzultációt dr. Némethy Miklós 
vezető szakorvostól!
All-on-4 implantáció és fogsor

Kivehető fogsor helyett fix fogak. Ez lehetséges!

All on 4
“ A teljes fogatlanság legegyszerűbb kezelési módja a kivehető műfogsor. A mai modern fogászat szerencsére hatékony alternatívát kínál, ha Ön a kivehető fogsor helyett a valódi fogak élményére vágyik. Az All-on-4™ koncepciója az egyik legkedvezőbb eljárás teljes fogatlanság esetén. Kis műtéti kockázat, csontpótlás nélkül, gyors eredménnyel. “

Dr. Némethy Miklós

Budapest Dental fogorvos, master of implantologie

BudapestDental

Nobel Biocare csúcstechnológia

Az All-on-4™ technika a világhírű implantológus Prof. Dr. Paulo Malo nevéhez fűződik. Az All-on-4™ szabadalmaztatója, a csúcstechnológiát kínáló Nobel Biocare cég, az innovatív fogászati megoldások éllovasa. A technika a kivehető fogsor helyett a valódi fogak élményét nyújtja.

Nem kell csontpótlás!

Az All-on-4 technika 4 db fogimplantátum beillesztését jelenti a csontba, csontpótló műtét nélkül. Az implantátumok behelyezési iránya speciális, a műtétet komoly 3D tervezés előzi meg. A tervezést és a méréseket a 3 dimenziós CBCT röntgenfelvételeken végzik el a Budapest Dental specialistái.

Kis műtéti terhelés

Az All-on-4 műtéti eljárás megterhelése jóval kedvezőbb, mint a csontpótlással kombinált műtéteké, így kisebb műtéti kockázatot jelent, akár idősebb páciensek esetén is. A beültetés 4 db titán csavar műtéti implantációját jelenti a csontba. A műtét után 1 héten belül elkészül a fix ideiglenes fogpótlás.

Felejtse el a kivehető műfogsort!

Felejtse el a kivehető műfogsort!

A teljes műfogsort viselő páciensek nagy részének a fogait rendszerint már évekkel ezelőtt eltávolították. A fogeltávolítás után a csont lényegében használaton kívül marad, az erős rágás híján lassan, de biztosan visszasorvad, a műfogsort cserélni, javítani szükséges, hogy ne lötyögjön.

Szerencsére a Nobel Biocare, a fogászati implantátumok vezető implantológiai rendszere elérhető megoldást kínál teljes fogatlanság esetén, csontpótló műtét nélkül, ráadásul fix fogpótlással. Az All-on-4™ technika jól terhelhető fogimplantátumokra építkezik, így fix fogsor kialakítása lehetségessé válik.

Mikor ideális az Ön számára is az All-on-4 fogimplantációs fogsor?

Mikor ideális az Ön számára is az All-on-4 fogimplantációs fogsor?

 • Ha nem szeretne többé kivehető fogsort
 • Ha nem szeretne csontpótlást és komoly műtéti kockázatot
 • Ha komoly fogínysorvadása miatt fogai mozgathatóak, nem menthetőek és irtózik a kivehető fogsor gondolatától
 • Ha a műtét után azonnal fix fogpótlást szeretne
 • Ha újra szeretné élvezni a valódi, fix fogak élményét
 • Ha fontos Önnek a legjobb megoldás problémájára
Miért egyedülálló az All-on-4™ csúcstechnológia?

Miért egyedülálló az All-on-4™ csúcstechnológia?

 • Nem szükséges csontpótlás
 • Kevés csont esetén is megoldást jelenthet
 • A műtéti eljárás megterhelése kedvezőbb, mint a hagyományos, csontpótlásos, több implantátumos műtétek esetén
 • Kisebb műtéti kockázatot jelent
 • 4 db csúcsminőségű Nobel Biocare® fogimplantátumra épül
 • Fix fogpótlás készíthető, a műtét után azonnal

50 éve fejlődő technológia, minimális kilökődési esély

A fogbeültetés technikája több mint 50 éves, folyamatosan fejlesztették, így ma megfelelő tervezés, igényes kivitelezés, és a higiéniai szabályok betartása mellett a fogászati implantátumok kilökődésének esélye minimális. A Budapest Dental Fogászat 15 éves tapasztalata is garancia a sikerre. Az All-on-4™ koncepciója az egyik legkedvezőbb eljárás teljes fogatlanság esetén. Kis műtéti kockázat, csontpótlás nélkül, gyors eredménnyel. A műtét után egy héttel már fix ideiglenes fogpótlással rághat, kb. 6 hónappal később pedig elkészül a végleges porcelán fogpótlás.

Fogbeültetés specialistával

Amennyiben Ön fogimplantációs fogpótlásban gondolkodik, az első lépés az állapotfelmérés, amely a szakterületre specializálódott fogorvosnál történik. A vizsgálat minden esetben kiegészül 3 dimenziós CBCT röntgenfelvétellel, melyen a megfelelő méréseket végzi el az implantológus.

Együtt dolgozó orvos team

A fogbeültetés tervezése egyszerre jelenti a későbbi fogpótlás megtervezését és a fogbeültetés műtét megtervezését. A két fázis két különböző szakterület, így az ön műtéti és fogpótlásának kezelési terve két vagy több specialista fogorvos szoros együttműködése során valósul meg.

Fogbeültetés

Az All-on-4 műtét műtét helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen történik, egy kb. 60-90 perc hosszú beavatkozás során. 4 db hagyományos méretű fogimplantátum kerül beültetésre a csontba, speciális szögben, az All-on-4 technológia által meghatározott módon.

Egy hét múlva fix fogakkal

A 4 db beültetett fogimlantátumról már a műtét napján lenyomat készül és elkezdődik az ideiglenes műfogsor elkészítése a fogtechnikai laborban. Az ideiglenes fogsor teljesen fixen rögzül. A gyógyulási idő alatt így már végig fix fogakkal rághat!

Végleges fogpótlás

Fél évvel az implantációs műtét után az ideiglenes fogsort végleges hídra cserélik. A végleges fogpótlással a harapás, és a komfortérzet tökéletessé válik, természethű megjelenését a fogpótlás esztétikus porcelán fogai biztosítják.

Guided Biofilm Therapy

Az elkészült műfogsort és a beültetett implantátumokat óvni és ápolni kell. A hosszú távú sikert a Guided Biofilm Therapy segítségével érjük el, mely karbantartó kezelést Recall szolgáltatásunk a megfelelő időben javasolni fogja Önnek.

Mennyibe kerül az All-on-4™ fogpótlás?

Egy ilyen döntés esetén az anyagiakon túl az életminőségbe való befektetés szempontjait is mérlegelnünk kell. A lötyögő, ragasztgatott fogsor helyett, most itt egy technika, amelynek segítségével nap mint nap újra a valódi rágás élményét élheti át Ön is!

All-on-4 implantáció és fogsor

Implantológiai konzultáció és 3D CBCT elemzése alapján állapítható meg
Nobel-Biocare All-on-4 technológia

Teljes fogatlan szájban

Teljesen fix fogpótlás (nem fogsor!)

CBCT elemzés alapján, egyedi árképzés!

Teljes kivehető fogsor helyett válassza az All-on 4 technológiát!

A kivehető fogsor modern alternatívája a teljesen fix, csavarozott fogpótlás. 4 db fogimplantátum beültetésével és egy speciálisan rögzülő fogsor alkalmazásával mindez lehetséges és Ön visszanyeri a természetes rágás élményét!

A fogbeültetés rutin műtét. Jöjjön el fogászati konzultációra!

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
 • Hétfő – Péntek
  08:00 – 20:00 
 • Szombat
  zárva
 • Vasárnap
  zárva
Információk
Kövessen minket
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.