1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

All on 4

Kivehető műfogsor helyett újra a valódi fogak érzésével. Itt az eredeti Nobel Biocare All-on-4!

Teljes foghiány pótlása csontpótlás nélkül, 4 db Nobel Biocare© titán implantátummal, fix fogpótlással. Kérjen konzultációt dr. Némethy Miklós vezető szakorvostól!

50 éve fejlődő technológia, minimális kilökődési esély

A fogbeültetés technikája több mint 50 éves, folyamatosan fejlesztették, így ma megfelelő tervezés, igényes kivitelezés, és a higiéniai szabályok betartása mellett a fogászati implantátumok kilökődésének esélye minimális. A Budapest Dental Fogászat 15 éves tapasztalata is garancia a sikerre. Az All-on-4™ koncepciója az egyik legkedvezőbb eljárás teljes fogatlanság esetén. Kis műtéti kockázat, csontpótlás nélkül, gyors eredménnyel. A műtét után egy héttel már fix ideiglenes fogpótlással rághat, kb. 6 hónappal később pedig elkészül a végleges porcelán fogpótlás.

Fogbeültetés specialistával

Amennyiben Ön fogimplantációs fogpótlásban gondolkodik, az első lépés az állapotfelmérés, amely a szakterületre specializálódott fogorvosnál történik. A vizsgálat minden esetben kiegészül 3 dimenziós CBCT röntgenfelvétellel, melyen a megfelelő méréseket végzi el az implantológus.

Együtt dolgozó orvos team

A fogbeültetés tervezése egyszerre jelenti a későbbi fogpótlás megtervezését és a fogbeültetés műtét megtervezését. A két fázis két különböző szakterület, így az ön műtéti és fogpótlásának kezelési terve két vagy több specialista fogorvos szoros együttműködése során valósul meg.

Fogbeültetés

Az All-on-4 műtét műtét helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen történik, egy kb. 60-90 perc hosszú beavatkozás során. 4 db hagyományos méretű fogimplantátum kerül beültetésre a csontba, speciális szögben, az All-on-4 technológia által meghatározott módon.

Egy hét múlva fix fogakkal

Amennyiben Ön fogimplantációs fogpótlásban gondolkodik, az első lépés az állapotfelmérés, amely a szakterületre specializálódott fogorvosnál történik. A vizsgálat minden esetben kiegészül 3 dimenziós CBCT röntgenfelvétellel, melyen a megfelelő méréseket végzi el az implantológus.

Végleges fogpótlás

Fél évvel az implantációs műtét után az ideiglenes fogsort végleges hídra cserélik. A végleges fogpótlással a harapás, és a komfortérzet tökéletessé válik, természethű megjelenését a fogpótlás esztétikus porcelán fogai biztosítják.

Guided Biofilm Therapy

Az elkészült műfogsort és a beültetett implantátumokat óvni és ápolni kell. A hosszú távú sikert a Guided Biofilm Therapy segítségével érjük el, mely karbantartó kezelést Recall szolgáltatásunk a megfelelő időben javasolni fogja Önnek.

Kivehető fogsor helyett fix fogak. Ez lehetséges!

Nobel Biocare csúcstechnológia

Az All-on-4™ technika a világhírű implantológus Prof. Dr. Paulo Malo nevéhez fűződik. Az All-on-4™ szabadalmaztatója, a csúcstechnológiát kínáló Nobel Biocare cég, az innovatív fogászati megoldások éllovasa. A technika a kivehető fogsor helyett a valódi fogak élményét nyújtja.

Nem kell csontpótlás!

Az All-on-4 technika 4 db fogimplantátum beillesztését jelenti a csontba, csontpótló műtét nélkül. Az implantátumok behelyezési iránya speciális, a műtétet komoly 3D tervezés előzi meg. A tervezést és a méréseket a 3 dimenziós CBCT röntgenfelvételeken végzik el a Budapest Dental specialistái.

Kis műtéti terhelés

Az All-on-4 műtéti eljárás megterhelése jóval kedvezőbb, mint a csontpótlással kombinált műtéteké, így kisebb műtéti kockázatot jelent, akár idősebb páciensek esetén is. A beültetés 4 db titán csavar műtéti implantációját jelenti a csontba. A műtét után 1 héten belül elkészül a fix ideiglenes fogpótlás.
Felejtse el a kivehető műfogsort!
A teljes műfogsort viselő páciensek nagy részének a fogait rendszerint már évekkel ezelőtt eltávolították. A fogeltávolítás után a csont lényegében használaton kívül marad, az erős rágás híján lassan, de biztosan visszasorvad, a műfogsort cserélni, javítani szükséges, hogy ne lötyögjön.
Szerencsére a Nobel Biocare, a fogászati implantátumok vezető implantológiai rendszere elérhető megoldást kínál teljes fogatlanság esetén, csontpótló műtét nélkül, ráadásul fix fogpótlással. Az All-on-4™ technika jól terhelhető fogimplantátumokra építkezik, így fix fogsor kialakítása lehetségessé válik.
Mikor ideális az Ön számára is az All-on-4 fogimplantációs fogsor?
 • Ha nem szeretne többé kivehető fogsort
 • Ha nem szeretne csontpótlást és komoly műtéti kockázatot
 • Ha komoly fogínysorvadása miatt fogai mozgathatóak, nem menthetőek és irtózik a kivehető fogsor gondolatától
 • Ha a műtét után azonnal fix fogpótlást szeretne
 • Ha újra szeretné élvezni a valódi, fix fogak élményét
 • Ha fontos Önnek a legjobb megoldás problémájára
Miért egyedülálló az All-on-4™ csúcstechnológia?
 • Nem szükséges csontpótlás
 • Kevés csont esetén is megoldást jelenthet
 • A műtéti eljárás megterhelése kedvezőbb, mint a hagyományos, csontpótlásos, több implantátumos műtétek esetén
 • Kisebb műtéti kockázatot jelent
 • 4 db csúcsminőségű Nobel Biocare® fogimplantátumra épül
 • Fix fogpótlás készíthető, a műtét után azonnal
“ A teljes fogatlanság legegyszerűbb kezelési módja a kivehető műfogsor. A mai modern fogászat szerencsére hatékony alternatívát kínál, ha Ön a kivehető fogsor helyett a valódi fogak élményére vágyik. Az All-on-4™ koncepciója az egyik legkedvezőbb eljárás teljes fogatlanság esetén. Kis műtéti kockázat, csontpótlás nélkül, gyors eredménnyel. “

Dr. Némethy Miklós

Budapest Dental fogorvos, master of implantologie

Mennyibe kerül az All-on-4™ fogpótlás?

Egy ilyen döntés esetén az anyagiakon túl az életminőségbe való befektetés szempontjait is mérlegelnünk kell. A lötyögő, ragasztgatott fogsor helyett, most itt egy technika, amelynek segítségével nap mint nap újra a valódi rágás élményét élheti át Ön is!

Teljes kivehető fogsor helyett válassza az All-on 4 technológiát!

A kivehető fogsor modern alternatívája a teljesen fix, csavarozott fogpótlás. 4 db fogimplantátum beültetésével és egy speciálisan rögzülő fogsor alkalmazásával mindez lehetséges és Ön visszanyeri a természetes rágás élményét!
A fogbeültetés rutin műtét. Jöjjön el fogászati konzultációra!