Budapest Dentál 13. kerület

Tartós és szép fogászati megoldásokat keres?

Segítünk, hogy fogai és mosolya olyan állapotba kerüljön,
hogy csak az éves ellenőrzéskor kelljen a fogorvosára gondolnia!

Kezeléseink Önnek szólnak, ha többet szeretne kihozni mosolyából és megtartaná a fogait egy életen át!

Kezdjük egy állapotfelméréssel!
Jó helyen jár, lépjen a tettek mezejére! Az egészséges fogakhoz a kezdő lépés a fogászati állapotfelmérés. Bátorítjuk, jöjjön el minél hamarabb problémájával, legyen minél több megoldási lehetőségünk. Szájvizsgálat, digitális röntgen és beszélgetés. Ez vár Önre.
Megmentené, amit csak lehet? Mi is!
Ha a fog érzékennyé vált, letört, elszürkült, vagy fájdogál, valószínűleg fogszuvasodás áll a háttérben. Hiába szeretne mosolyogni, fogak nélkül nem fog menni! A fogszuvasodás kezelés legmodernebb módjaival segíteni tudunk, még a nagyon kiélezett helyzetekben is!
Gyökérkezelés? Jól jönne egy valóban hozzáértő szakember?
Ha a diagnózis nem elég alapos, könnyen futhat felesleges köröket a fogával! Ha a gyökérkezelés nem elég alapos, foghúzás lehet a vége… a gyökérkezelés egy utolsó próbálkozás a fog megmentésére. Ön annyit tehet, hogy eljön, mi pedig, ha belevág, a szakértelmünket adjuk!

Fájdalommentes szájsebészetet keres? Jó helyen jár!

A rossz fogtól való megszabadulás lelkileg és fizikailag is nehéz lehet. A lelki sík könnyíthető, ha úgy zárja le ezt a fejezetet, hogy előtte mindent megtett a fog megmentéséért. Ha a fog nem menthető, a műtétet jó, ha kiválóan képzett és ügyes szájsebész végzi. Ebben nálunk biztosra megy!
„Tartós fogpótlást szeretnék, de tartok a fogbeültetéstől!”
Ha a fogbeültetéstől való ódzkodás megjelenik, jó ha tudja, hogy a foghúzás után a csont sorvad, a beültetés lehetőségei az évekkel csökkennek. A fogak dőlnek, a harapás változik, a beszéd sejpít, a rágás egyoldali… Ha már szembesült ezekkel, akkor azért, ha még nem, akkor előzze meg! A fogbeültetés 98% sikererányos! Ha szeretne utánajárni, hogy Önnél milyen megoldás optimális, kiváló szakembergárda lesz a segítségére!

Van megoldás! A fogínysorvadás megelőzhető, kezelhető!

Vérző fogíny, elszíneződés, fogkő, rossz szagú lehelet, mozgó fogak – ezek mind megelőzhetik, vagy jellemzik a fogínyproblémákat. A vicc az, hogy ezek a komoly fogígyproblémák, amelyek végül a fog korai elvesztéséhez vezetnek, egy ideig aránylag könnyen orvosolhatóak. A kulcs itt is a jó szakember, és a rendszeresség!
Önnél épp itt az ideje a fehérebb fogaknak?
A fogak fehéríthetőek, ezt mindenki tudja. Hogy valaki évente egyszer szeretne egy erősebbet, vagy érzékeny, és inkább finomabb módszert választ, esetleg a fogkozmetikát összeköti a fogínykezeléssel, az rajta múlik. Mi minden esetben hatékony, kíméletes és a fogakra biztonságos fogfehérítő eljárásokat ajánljunk Önnek.
Hiányzik, letört vagy csúnya? Most már tenne a szebb mosolyért? Esetleg a régi koronával már nem stimmel valami?
A régi koronák alatt a ragasztó idővel meglazulhat. Előfordul, hogy a fogíny húzódik vissza. Vagy valamiért már nem zár jól a korona, érzi, hogy cuppog és érzékeny. De lehet, hogy nem érez semmit, egyszerűen csak csúnya már, letört és tenne valamit. A modern fogászat már ritkán használ fémet. A porcelán és a cirkónium természethű megoldások. Ha kiváló és tartós esztétikai fogpótlást szeretne, érdeklődjön a lehetőségekről!