Az ön mosolya mennyire ragyog

Fogfehérítés otthon – vagy a rendelőben?

A ragyogóbb, szebb mosoly arcunkra írt egészség. Ezért olyan népszerű szolgáltatás manapság az esztétikai fogászat területén a fogfehérítés otthon és a rendelőben egyaránt.

Fogsorunk állapota tükrözi azt, hogy miként állunk hozzá az élethez. Aki fogsorát elhanyagolja, valószínűleg egyéb területeken sem ad túl sokat magára. A fehér, ápolt fogsor ellenben messzire mutatja, hogy viselője bele tud harapni az élet legfrissebb örömeibe.

Fogfehérítés otthon, a tükör előtt

Önnek lehetősége van arra, hogy fehérebb fogsora legyen anélkül is, hogy a rendelőben vagy a váróteremben kelljen töltenie értékes idejét. A fogfehérítés otthon is elérhető azok számára, akik a modern fogászat lehetőségeivel lépést tartanak.

Nem kell hozzá fogászati képzés. Kezelőorvosától bárki megkaphatja a szükséges eszközöket és utasításokat. Csupán egy kis tájékozódás és önmagunkkal szembeni elvárásaink kérdése.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy megérdemli az ellenállhatatlan, ragyogó mosolyt, akkor igaza van. Mert ez nem hiúság kérdése, hanem a testi-lelki egészség megnyilvánulása. Miért ne tetszene jobban önmagának, és még jobban mindazoknak, akiknek tetszeni akar? A befektetés nem nagy, csak egy kis idő és tudás szükséges hozzá.

Hogyan kezdhet hozzá?

Először általános állapotfelmérésre van szüksége ahhoz, hogy a 21. századi esztétikai fogászat előnyeiből részesülhessen. Szakértő felügyelettel kell kezdenie az önmagáról való hatékonyabb gondoskodást.

Az állapotfelméréssel időben tudomást szerezhet és megelőzheti bármilyen fogászati problémáját. Nem kell félnie tőle. Ez nem a kellemetlen meglepetések pillanata, hanem a szépség- és egészségápolás új formája, az otthoni fogfehérítés első lépése.

Legyen Ön is a saját dentálhigiénikusa!

Több mint 10 éve nyílt meg rendelőnk. Azóta nem kevesebb, mint 18 000 ember ült be fogorvosi székeinkbe, és mindegyikük szebb, egészségesebb mosollyal távozott. Hogy szerencsére hazánkban is egyre többen mosolyognak egymásra, egy kicsit a mi érdemünk is.

A szebb mosoly nem csupán kozmetika, hanem gyógyítás, medicina kérdése is. A rosszul végzett otthoni fogfehérítés károkat is okozhat! Ha biztonságos és hatékony otthon végezhető fogfehérítést keres, az első lépéseket bízza szakorvosra, utána bátran kezdhet hozzá maga is otthonában. Fogfehérítés otthon: az itt bemutatott módszer megadja Önnek a megfelelő információt a kezdéshez!

És ha nincs ideje napokat várni, mert csupán egy órája van egy randiig?

Megnyugtatjuk, bizony ezzel nincs egyedül! Sok páciens vallja be, hogy ugyan megvette az otthoni szettet, mégis inkább a gyors fehérítés mellett döntene. Komplex kozmetikai fogfehérítő szolgáltatásunk ezért annyira népszerű: gyors, jó az ára és hatékony.

OPTIMUM szájhigiéniai csomag - dentalhigiénikus végzi

22 900 Ft29 900 Ft

PRÉMIUM szájhigiéniai kezelés csomag: Irányított Biofilm Terápia

32 750 Ft42 500 Ft

ALAP szájhigiéniai kezelés - dentalhigiénikus végzi

19 900 Ft25 900 Ft

Prémium Beyond Bleaching: Peroxidos fogfehérítés A HÓNAP VÉGÉIG 30% KEDVEZMÉNNYEL!

85 000 Ft120 000 Ft

Peroxidmentes fogfehérítés a legérzékenyebb pácienseknek is! A HÓNAP 40% kedvezménnyel!

29 500 Ft49 900 Ft

Komplex szájhigiéniai csomag fogkőleszedéssel, fogfehérítéssel! A HÓNAP VÉGÉIG 30% KEDVEZMÉNNYEL!

55 500 Ft79 800 Ft

Szeretne többet tudni fogai egészségéről?

Iratkozzon fel a Budapest Dental hírlevelére, hogy elsőkézből értesülhessen fogászati magazinunk új cikkeiről!

Témáink

Éppen olvassák...

Lézer lehetőségei a kezelésben

Mennyi ideig kell hordani a kivehető szabályzót

Kerüljük el a kivehetőt

“Az első fogorvosi rendelő ahová félelem nélkül megyek!”