Budapest Dental: fogászat a 13. kerület szívében

Az ember két okból fordulhat fogorvoshoz: vagy tudatosan szeretné megelőzni a fogkárosodást vagy pedig a baj már megtörtént, és ezt szeretné orvosolni. Bármelyik indokról is legyen szó, a megfelelő fogászat kiválasztása nem egyszerű feladat. Miért a legjobb választás a Budapest Dental fogászat a 13. kerület szívében? Jöjjenek az érvek!

18 éves múlt

A Budapest Dental rendelőjét 18 évvel ezelőtt 2 fogorvos alapította. A cél az volt, hogy a magas minőség és a fájdalommentesség jegyében végezzék a kezeléseket. A páciensek így a fogorvoshoz járást nem rossz élményként, hanem önmagukba befektetett értékes minőségként élik meg. Az eltelt évek alatt a lelkes fogorvos csapat 10 főre duzzadt és több mint 27 ezer páciens fogászati problémájára keresett megoldást.

Modern fogászat a 13. kerület szívében

A fogászat a 13. kerület szívében található, könnyen megközelíthető a nap bármely szakában. A rendelési idő a páciensek igényeihez igazodik, ennek megfelelően reggel 8-tól egészen este 8-ig érkezhetnek hozzánk a betegek hétköznapokon. Segítőkész recepciósaink várják az érkezőket, ők minden hasznos információval ellátják azokat, akik először járnak a Budapest Dental rendelőjében.

Korszerű rendelő, csúcstechnológia

A modern technológia igazi kincs, ha szakavatott kezekbe kerül. Erre az elvre építünk a Budapest Dental Fogászaton, és ennek segítségével képesek orvosaink tűpontosságú diagnózist felállítani és tartós, esztétikus fogászati kezelésekben részesíteni a pácienseket. A felszereltség tekintetében élen járunk: a legmodernebb fogászati technológiákat alkalmazzuk, szemléletünk szerint ugyanis ezek emelik a fogászati kezelések színvonalát. Íme ezek közül néhány megoldás:

  • Digitális diagnosztika: a CBCT röntgen 3 dimenziós képet készít a fogakról és az állkapocsról, ami óriási segítség például gyökérkezelés és fogbeültetés esetén.
  • Fogíny egészség védelme: a Less Pain ultrahangos technológia, a lézer vagy az antimikrobiális fotodinamikus terápia gondoskodik a fogíny egészségéről. A fotodinamikus terápia során az ínytasakban lévő baktériumokat kék festékanyag és vörös fény segítségével távolítják el.
  • Bulk-Fill technológia: a fogtömés utáni fájdalom csökkentésében segít.
  • Virtuális tervezés: a fogszabályozás tervezési fázisában virtuális videón lehet megtekinteni, hogy várhatóan hogyan formálódik majd a fogsorunk, a mosolyunk.
  • Tartós fogmegtartás: mikroszkóp, elektromos bemérés, fertőtlenítési protokoll segítségével a kezelések tartósabbak és eredményesebbek.
  • Operációs mikroszkóp: láttatja az apró részleteket, így maga a kezelés is sokkal pontosabb lehet.
  • Endo Activator: a gyökércsatorna 3 dimenziós fertőtlenítését segíti, mely növeli a gyökérkezelés sikerét.
  • Sebészeti lézer: többféle fogászati kezelés során is hatékonyan alkalmazható, például a fogínytasakok terápiájánál vagy kisebb szájsebészeti beavatkozások alkalmával.
  • Biostimuláció: hozzájárul ahhoz, hogy a gyógyulási folyamat gyorsabb legyen.

Magasan képzett munkatársak

A fogászati rendelő berkein belül több, mint 10 orvos tevékenykedik, akik tudásuk legjavát adva kezelik a páciensek fogászati problémáit. Szakorvosaink a lehető legjobb megoldást dolgozzák ki és a részletes felvilágosítás mellett minden esetben ismertetik a kezelési tervet és a kezelések költségvonzatait is. A légkör és a környezet a Budapest Dental rendelőjében barátságos, minden adott ahhoz, hogy bizalom alakuljon ki a páciensekben.

Ismerd meg a Budapest Dental szolgáltatásait!
https://budapestdental.hu/

Szeretne többet tudni fogai egészségéről?

Iratkozzon fel a Budapest Dental hírlevelére, hogy elsőkézből értesülhessen fogászati magazinunk új cikkeiről!

Témáink

Éppen olvassák...

Mennyi ideig tart amíg elérjük a szabályos mosolyt

Barázdazárás

Esztétikus töméseket szeretne

“Az első fogorvosi rendelő ahová félelem nélkül megyek!”