Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
| Dr. Pattogató Rita

Cirkon korona behelyezése

Cirkon korona behelyezése

Cirkon porcelán esztétikus koronák – csúcstechnológia a fogászatban és a fogtechnikában

A csillogó, természetes, vagy annál is hófehérebb mosoly, nap, mint nap elvárt követelmény egy modern esztétikai fogászati rendelőben. A megnövekedett esztétikai igények komoly kihívást jelentenek mind a fogászat, mind a fogtechnika számára. A Budapest Dental fogorvos csapata minden esetben kiváló minőségre törekszik, igyekszik megfelelni a jogos esztétikai elvárásoknak. Válassza a prémium minőségű CAD-CAM fogtechnikai technológiával készülő, esztétikus cirkon porcelán fogpótlásokat. Kérje szakértő fogorvosaink tanácsát!

Megnövekedett esztétikai fogászati igények

A fogászat által oly sokáig sikeresen alkalmazott fémkerámia koronák és egyéb hagyományos fogpótlások, a mai kor embere számára egyre több esztétikai problémát vetettek fel. Az így készült koronák áttetszősége, természethűsége a megnövekedett esztétikai igényeket már egyre kevéssé elégítették ki.

Esetbemutatások előtte utána képekkel

Munkáink színvonalát, szakmai hozzáértésünket leghitelesebben az esetbemutatások adják vissza. Az alábbiakban számos előtte utána típusú fényképet mutatunk be. A képre kattintva elérheti az esetbemutatás leírását. A képek és fogászati esetleírások segítséget nyújthatnak abban, hogy Ön is megtalálja saját fogászati helyzetére a legjobb megoldást!

Cirkon porcelán korona – a teherbírából ötös!

Az esztétikai problémák kiküszöbölése végett fejlesztették ki a cirkónium-oxid alapanyagból készíthető fogpótlásokat. Olyan anyagra volt szükség, mely erős, mint a fém, de egyúttal esztétikus is. A cirkónium-oxid a kerámiához hasonló, de annál jóval erősebb, kevésbé törékeny, ezért helyettesítheti az addig megszokott fémvázat.

Mosolytervezéssel a még esztétikusabb látványért

Esztétikai szempontból a cirkon tökéletes: teljesen fogszínű. Megvalósítható vált tehát a páciensek, fogorvosok és fogtechnikusok vágya, gyönyörű természetes hatású és tartós fogpótlások készíthetőek. A frontfogak esztétikus koronáinak elkészítésénél további nagy segítséget jelent, ha a fogak előkészítése előtt mosolytervező programmal megtervezzük a páciens arcával leginkább harmonizáló fogformákat. Ebben vagy nagy segítségünkre a Smilist mosolytervező program. Nagyobb esztétikai beavatkozások előtt javasoljuk, hogy kérjen ön is mosolytervezést!

“Az első fogorvosi rendelő
ahová félelem nélkül megyek!”

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.