Cirkon korona behelyezése

Cirkon porcelán esztétikus koronák – csúcstechnológia a fogászatban és a fogtechnikában

A csillogó, természetes, vagy annál is hófehérebb mosoly, nap, mint nap elvárt követelmény egy modern esztétikai fogászati rendelőben. A megnövekedett esztétikai igények komoly kihívást jelentenek mind a fogászat, mind a fogtechnika számára. A Budapest Dental fogorvos csapata minden esetben kiváló minőségre törekszik, igyekszik megfelelni a jogos esztétikai elvárásoknak.

Válassza a prémium minőségű CAD-CAM fogtechnikai technológiával készülő, esztétikus cirkon porcelán fogpótlásokat. Kérje szakértő fogorvosaink tanácsát!

Megnövekedett esztétikai fogászati igények

A fogászat által oly sokáig sikeresen alkalmazott fémkerámia koronák és egyéb hagyományos fogpótlások, a mai kor embere számára egyre több esztétikai problémát vetettek fel. Az így készült koronák áttetszősége, természethűsége a megnövekedett esztétikai igényeket már egyre kevéssé elégítették ki.

Esetbemutatások előtte utána képekkel

Munkáink színvonalát, szakmai hozzáértésünket leghitelesebben az esetbemutatások adják vissza. Az alábbiakban számos előtte utána típusú fényképet mutatunk be. A képre kattintva elérheti az esetbemutatás leírását. A képek és fogászati esetleírások segítséget nyújthatnak abban, hogy Ön is megtalálja saját fogászati helyzetére a legjobb megoldást!

Cirkon porcelán korona – a teherbírából ötös!

Az esztétikai problémák kiküszöbölése végett fejlesztették ki a cirkónium-oxid alapanyagból készíthető fogpótlásokat. Olyan anyagra volt szükség, mely erős, mint a fém, de egyúttal esztétikus is. A cirkónium-oxid a kerámiához hasonló, de annál jóval erősebb, kevésbé törékeny, ezért helyettesítheti az addig megszokott fémvázat.

Mosolytervezéssel a még esztétikusabb látványért

Esztétikai szempontból a cirkon tökéletes: teljesen fogszínű. Megvalósítható vált tehát a páciensek, fogorvosok és fogtechnikusok vágya, gyönyörű természetes hatású és tartós fogpótlások készíthetőek.

A frontfogak esztétikus koronáinak elkészítésénél további nagy segítséget jelent, ha a fogak előkészítése előtt mosolytervező programmal megtervezzük a páciens arcával leginkább harmonizáló fogformákat. Ebben vagy nagy segítségünkre a Smilist mosolytervező program. Nagyobb esztétikai beavatkozások előtt javasoljuk, hogy kérjen ön is mosolytervezést!

Szeretne többet tudni fogai egészségéről?

Iratkozzon fel a Budapest Dental hírlevelére, hogy elsőkézből értesülhessen fogászati magazinunk új cikkeiről!

Témáink

Éppen olvassák...

Éjszakai kezelés

Bulizz egyél igyál és moss fogat

A biztonságos beavatkozás alapja: CBCT röntgenezés

“Az első fogorvosi rendelő ahová félelem nélkül megyek!”