1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Benedek Patrik

Minden mosoly szép, melyet büszkén viselnek, és ápolnak.

Megfelelő kezelés csak nyugodt, barátságos légkörben létesülhet meg, pácienseim tapasztalhatják majd, hogy ennek elérése érdekében mindent meg fogunk tenni. Ugyan fogpótlástan területre szakosodom, de általános fogorvosként dolgozom, bármilyen panasszal, kérdéssel bátran kereshetnek. Kezelések során a fő célom, hogy a páciensek belém fektetett bizalmára maximálisan rászolgáljak és elégedettséggel, nagy mosollyal zárulhasson a vizit.

Gondoskodással a szép mosolyért

Fogorvosi diploma: 2021

Dr. Benedek Patrik, a Semmelweis Egyetemen végzett dicsérettel. Orvoscsaládból származik, édesapja fogorvos, édesanyja az Általános Orvosi Karon végzett. A Budapest Dental csapatához 2023-ban csatlakozott.

Fogpótlástan

Szakorvosjelöltént folyamatosan frissíti szakmai tudását, és a lehető legideálisabb megoldást igyekszik megtalálni pácienseink számára.

Tudásom legjavát nyújtom

„Azért csatlakoztam a Budapest Dental csapatához, mert itt biztosított az a minőségi fogászati háttér, amire szükségem van ahhoz, hogy tudásom legjavával gyógyíthassam pácienseimet. A barátságos rendelői hangulatnak köszönhetően, oldott légkörben, mindenkire elég időt szánva dolgozhatok, ez nyugalommal tölt el engem és biztonságot ad a betegeimnek. „

Fogtömés nyugodt környezetben

A doktorúr fontosnak tartja a megelőzést és a mielőbbi kezelést. Egy időben észrevett fogszuvasodás egyszerűen és gyorsan gyógyítható. A nagyobb fogszuvasodások ellátásának is megvan a modern, fájdalommentes módszere.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?