Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Dr. Déry Judit

Dr. Déry Judit

Fogászat szorongás nélkül

Fontos számomra, hogy a kezelés kellemes hangulatban történjen, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes, nyugodt környezetben lehet. Hiszem, hogy csak kölcsönös bizalomban és jó hangulatban lehet a betegeken segíteni. Sok szorongós, félős páciens jár hozzám. Boldog vagyok, hogy a nehéz kezdések ellenére pár alkalom után mindenki sokkal nagyobb bizalommal ül a székbe, és a legtöbben már az éves kontrollokon is magabiztosan jelennek meg.
Dr. Déry Judit

Tapasztalt senior fogorvos

Fogorvosi diploma: 2009

Dr. Déry Judit, a Semmelweis Egyetemen végzett dicsérettel, édesapja is fogorvos, így a vérében van a hivatás. 2010-ben csatlakozott a Budapest Dental csapatához, mára orvoscsapatunk igen tapasztalt, senior orvosai közé tartozik.

Mikroszkópos gyökérkezelés

A mikroszkóp bevezetése a fogászatba új távlatokat nyitott Déry doktornő számára is. Kihívás, de egyben öröm is, hogy mikroszkóppal sokkal több fog menthető meg, vagy hosszabb távon megtartható.

Dr. Déry Judit

A félelem szeretettel gyógyítható

Elégedett páciensek

Dr. Déry Judit nem csak tapasztalt fogorvos, de kedves és gyakorlatias hozzáállása miatt sok páciens fogadja bizalmába. Öröm számára, ha precíz munkája eredményeként egy elégedett, magabiztos páciens hagyja el a rendelőt, aki később is szívesen tér vissza hozzá.

Csapatban könnyebb

Ha a feladat komplexebb, a Budapest Dental fogászaton a kollégákkal együtt, a társ szakmákat is segítségül hívva még biztosabb és jobb eredmények érhetőek el.

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.