1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Déry Judit

Fogászat szorongás nélkül

Fontos számomra, hogy a kezelés kellemes hangulatban történjen, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes, nyugodt környezetben lehet. Hiszem, hogy csak kölcsönös bizalomban és jó hangulatban lehet a betegeken segíteni. Sok szorongós, félős páciens jár hozzám. Boldog vagyok, hogy a nehéz kezdések ellenére pár alkalom után mindenki sokkal nagyobb bizalommal ül a székbe, és a legtöbben már az éves kontrollokon is magabiztosan jelennek meg.

Tapasztalt senior fogorvos

Fogorvosi diploma: 2009

Dr. Déry Judit, a Semmelweis Egyetemen végzett dicsérettel, édesapja is fogorvos, így a vérében van a hivatás. 2010-ben csatlakozott a Budapest Dental csapatához, és mára orvoscsapatunk igen tapasztalt, senior orvosai közé tartozik.

Mikroszkópos gyökérkezelés

A mikroszkóp bevezetése a fogászatba új távlatokat nyitott Déry doktornő számára is. Kihívás, de egyben öröm is, hogy mikroszkóppal sokkal több fog menthető meg, vagy hosszabb távon megtartható.

A félelem szeretettel gyógyítható

Elégedett páciensek

Dr. Déry Judit nem csak tapasztalt fogorvos, de kedves és gyakorlatias hozzáállása miatt sok páciens fogadja bizalmába. Öröm számára, ha precíz munkája eredményeként egy elégedett és magabiztos páciens hagyja el a rendelőt, aki később is szívesen tér vissza hozzá.

Csapatban könnyebb

Ha a feladat komplexebb, a Budapest Dental fogászaton a kollégákkal együtt, a társ szakmákat is segítségül hívva még biztosabb és jobb eredmények érhetőek el.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?