Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Dr. Géresi Hajnalka

Dr. Géresi Hajnalka

Az áhított mosoly

“ Fogorvosként igyekszem mindig a legmagasabb színvonalon ellátni a pácienseimet, emellett azonban azt is fontosnak tartom, hogy a fogászati kezelések kellemes, családias légkörben, és természetesen fájdalommentesen történjenek. Számomra az a legnagyobb öröm, amikor pácienseim elégedetten, az áhított mosollyal távoznak a rendelőmből. “
Dr. Géresi Hajnalka

Szívvel – lélekkel

Fogorvosi diploma: 2015

Dr. Géresi Hajnalka mindig is érdeklődött a fogorvosi hivatás iránt, de középiskolában tudatosult benne igazán, hogy ez az irány, amit szívvel-lélekkel tudna végezni. Örömmel tölti el, hogy hozzájárulhat az emberek egészségének javításához.

Minden eset más és más, és mindegyik egyéni, kreatív megoldásokat igényel. Épp ezért igyekszik mindig a legújabb fogászati technológiákkal megismerkedni, és továbbképzéseken fejleszteni tudását. Páciensei nagyon kedvelik nyugodt, mosolygós természetét!

Dr. Géresi Hajnalka

Egészséges életmód

A megelőzés a leghatékonyabb módszer

Géresi doktornő fontosnak tartja, hogy minden páciense tisztában legyen a megelőzés fontosságával. A fogászati betegségek megelőzésével és korai felismerésével tehetünk a legtöbbet fogaink egészsége érdekében.

Ez az egyik kulcseleme a testi-lelki egyensúly élethosszig tartó fenntartásának. A doktornő az egészséges életmód híve, nagyon szeret főzni, az ételek elkészítése során is odafigyel arra, hogy milyen tápanyagokat visz be a szervezetébe.

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.