1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Géresi Hajnalka

Az áhított mosoly

“ Fogorvosként igyekszem mindig a legmagasabb színvonalon ellátni a pácienseimet, emellett azonban azt is fontosnak tartom, hogy a fogászati kezelések kellemes, családias légkörben, és természetesen fájdalommentesen történjenek. Számomra az a legnagyobb öröm, amikor pácienseim elégedetten, az áhított mosollyal távoznak a rendelőmből. “

Szívvel – lélekkel

Fogorvosi diploma: 2010

Dr. Géresi Hajnalka mindig is érdeklődött a fogorvosi hivatás iránt, de középiskolában tudatosult benne igazán, hogy ez az irány, amit szívvel-lélekkel tudna végezni. Örömmel tölti el, hogy hozzájárulhat az emberek egészségének javításához.
Minden eset más és más, és mindegyik egyéni, kreatív megoldásokat igényel. Épp ezért igyekszik mindig a legújabb fogászati technológiákkal megismerkedni, és továbbképzéseken fejleszteni tudását. Páciensei nagyon kedvelik nyugodt, mosolygós természetét!

Egészséges életmód

A megelőzés a leghatékonyabb módszer

Géresi doktornő fontosnak tartja, hogy minden páciense tisztában legyen a megelőzés fontosságával. A fogászati betegségek megelőzésével és korai felismerésével tehetünk a legtöbbet fogaink egészsége érdekében.
Ez az egyik kulcseleme a testi-lelki egyensúly élethosszig tartó fenntartásának. A doktornő az egészséges életmód híve, nagyon szeret főzni, az ételek elkészítése során is odafigyel arra, hogy milyen tápanyagokat visz be a szervezetébe.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?