1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Gszelman Ferenc

Fogimplantáció sikeraránya akár 98%

” 2013-ban csatlakoztam a Budapest Dental csapatához. Főállásom a Honvéd kórház Szájsebészeti osztályán van. A Budapest Dentalnál kiváló technikai háttérrel dolgozhatok. Rengeteg fogbeültetés műtétet, csontpótlást, arcüreg emelő műtétet végzek, a műtéteim sikeraránya kiemelten magas. A rendelő vezetése időt fordít a páciensek véleményének összegyűjtésére, nagyon jól esik, hogy meg vannak elégedve a munkámmal. “

98% os sikerráta a fogbeültetésben

Fogorvosi diploma: 2009

Dr. Gszelman Ferenc dicsérettel végzett a Semmelweis Egyetemen, majd 2013-ban Dento-alveoláris szakvizsgát szerzett, azóta több ezer fogbeültetést végzett el, számos esetben csontpótló műtéttel kombinálva.
Nagy szaktudású, precíz és egyben empatikus szakember. Tapasztalata, gyakorlati hozzáállása kiemelkedő, tisztán, precízen, fájdalommentesen dolgozik. A fogbeültetések sikeraránya a Budapest Dentalban 97% körüli.

Csontpótlás titánhálóval vagy anélkül

Gszelman doktor 2017 től vezette be a Budapest Dental fogászaton a titánhálós csontpótló műtéteket. Ennek a műtéti technikának a segítségével sok esetben képezhető vastagabb csont a vékony helyén, így megvalósíthatóvá téve a fogbeültetést.

A kétórás műtét során saját csont és műcsont keveréke kerül beültetésre a műtéti területre, a titánháló pedig apró csavarokkal rögzül. 6-9 hónap múlva a titánháló eltávolításra kerül, és megtörténhet a fogbeültetés.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?