Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental

Dr. Gszelman Ferenc– Budapest Dental

Orvosaink
Dr. Gszelman Ferenc
Dr. Gszelman Ferenc

Dr. Gszelman Ferenc

Fogimplantáció sikeraránya akár 98%

” 2013-ban csatlakoztam a Budapest Dental csapatához. Főállásom a Honvéd kórház Szájsebészeti osztályán van. A Budapest Dentalnál kiváló technikai háttérrel dolgozhatok. Rengeteg fogbeültetés műtétet, csontpótlást, arcüreg emelő műtétet végzek, a műtéteim sikeraránya kiemelten magas. A rendelő vezetése időt fordít a páciensek véleményének összegyűjtésére, nagyon jól esik, hogy meg vannak elégedve a munkámmal. “
Dr. Gszelman Ferenc

98% os sikerráta a fogbeültetésben

Fogorvosi diploma: 2009

Dr. Gszelman Ferenc dicsérettel végzett a Semmelweis Egyetemen, majd 2013-ban Dento-alveoláris szakvizsgát szerzett, azóta több ezer fogbeültetést végzett el, számos esetben csontpótló műtéttel kombinálva.

Nagy szaktudású, precíz és egyben empatikus szakember. Tapasztalata, gyakorlati hozzáállása kiemelkedő, tisztán, precízen, fájdalommentesen dolgozik. A fogbeültetések sikeraránya a Budapest Dentalban 97% körüli.

Dr. Gszelman Ferenc

Csontpótlás titánhálóval vagy anélkül

Gszelman doktor 2017 től vezette be a Budapest Dental fogászaton a titánhálós csontpótló műtéteket. Ennek a műtéti technikának a segítségével sok esetben képezhető vastagabb csont a vékony helyén, így megvalósíthatóvá téve a fogbeültetést.

A kétórás műtét során saját csont és műcsont keveréke kerül beültetésre a műtéti területre, a titánháló pedig apró csavarokkal rögzül. 6-9 hónap múlva a titánháló eltávolításra kerül, és megtörténhet a fogbeültetés.

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.