Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Lukács-Dobi Orsolya

Ha szereted, amit csinálsz, soha nem kell dolgoznod

Szerencsésnek tartom magam, mert azon emberek közé tartozhatok, akik igazán szeretik hivatásukat, s így napról napra újult erővel, őszinte mosollyal segíthetem pácienseimet. Számomra a legnagyobb öröm, ha pácienseim elégedett, egészséges mosollyal távoznak.

Gondoskodással a szép mosolyért

Fogorvosi diploma: 2014

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. 2017-ben sikeres szakvizsgát tettem konzerváló fogászat és fogpótlástanból. Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken. Kiemelt érdeklődési területem az endodoncia (gyökérkezelés). 2017-ben azon 2 rezidens egyike voltam, akik esetbemutatásukkal részvételt nyertek, a Pécsi Tudományegyetem által tartott, egy hetes elméleti és gyakorlati endodonciai továbbképzésre.

Endodoncia, mint hivatás

A diploma megszerzése után egy, az endodonciára specializálódott rendelőben dolgoztam. Itt ismerkedtem meg a gyökérkezeléshez használt legmodernebb anyagokkal, eszközökkel és eljárásokkal. 2015 és 2021 között „gyökérkezelések szakmai felelőseként” az én feladatom volt az egyik budapesti magánrendelő pácienseinek korszerű, magas színvonalú endodonciai ellátásának biztosítása, a rendelő endodonciai eszközkészletének fejlesztése. 2020 óta használok fogászati mikroszkópot endodonciai kezeléseim sikerességének növelése érdekében.

Sikeresen építeni csak jó alapra lehet

A gyökérkezelés precíz, aprólékos, sokszor időigényes folyamat, az esetek jelentős részében a fog megtartásának záloga. Meggyőződésem, hogy sikeresen építeni csak jó alapra lehet. A nagy gonddal, magas színvonalon végzett gyökérkezelés a fogorvosi munka hosszú távú sikerének alappillére.

A bizalom a legfontosabb

Kiemelkedően fontos számomra a nyugodt, jó hangulatú légkör kialakítása, valamint pácienseim bizalmának elnyerése. Nagy gondot fordítok pácienseim személyre szabott, teljes körű tájékoztatására és a kezelések fájdalommentes kivitelezésére.

Dr. Lukács-Dobi Orsolya

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?