Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Dr. Máriaföldy Kinga

Dr. Máriaföldy Kinga

„Imádom az esztétikát és a szépséget!”

„Orvos vagyok és egyben művész. Imádom a szépséget, a harmóniát, a tökéletes formákat. Szeretem szebbé, mosolygósabbá, magabiztossá tenni az embereket. Gyors vagyok, precízen és fájdalommentesen dolgozom. Az általános fogászati területeken belül, az esztétikai fogászati kezelések miatt keres meg a legtöbb páciensem. Mert szebbet, fehérebbet, harmonikusabbat szeretnének. Bízom benne, hogy mindezt az Ön számára is nyújtani tudom!”
Dr. Máriaföldy Kinga

Diploma

Dr. Máriaföldy Kinga fogorvosi diplomáját  2010  - ben szerezte a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, Fogorvos szakon. Az általános fogászati területeken belül fő érdeklődési köre az esztétikai fogászat, melyben folyamatosan képzi, fejleszti tudását. Mosolytervezés, direkt esztétikus héjak, porcelán héjak, prémium fogászati kezelések segítségével segít szebbé és természtesebbé tenni a mosolyt. Cél a tökéletes, harmonikus végeredmény.

Dr. Máriaföldy Kinga

„A páciens-orvos kapcsolat egy életre szól”

Orvosdinasztia tagjaként vérében van a gyógyítás, így munkája során mindig a páciensközpontú, empatikus betegellátásra törekszik. Mosolyával, kedvességével oldja a rendelői hangulatot, vidám természete elfeledteti a fogorvostól való félelmet. Páciensei oldott légkörű, barátságos rendelőbe léphetnek be. Időt és energiát nem spórolva ismerteti gyermekpácienseivel a rendelőt, mivel hitvallásának tartja a páciens-orvos kapcsolat életre szóló kapcsolatának kérdését, melyet kisgyermek korban kell elkezdeni.

Többet szeretne tudni, konzultációra van szüksége?

Sed do eiusmod tempor incididunt
ut labore et dolore.
Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.