Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Máriaföldy Kinga

„Imádom az esztétikát és a szépséget!”

„Orvos vagyok és egyben művész. Imádom a szépséget, a harmóniát, a tökéletes formákat. Szeretem szebbé, mosolygósabbá, magabiztossá tenni az embereket. Gyors vagyok, precízen és fájdalommentesen dolgozom. Az általános fogászati területeken belül, az esztétikai fogászati kezelések miatt keres meg a legtöbb páciensem. Mert szebbet, fehérebbet, harmonikusabbat szeretnének. Bízom benne, hogy mindezt az Ön számára is nyújtani tudom!”

Diploma

Dr. Máriaföldy Kinga fogorvosi diplomáját 2010 – ben szerezte a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, Fogorvos szakon. Az általános fogászati területeken belül fő érdeklődési köre az esztétikai fogászat, melyben folyamatosan képzi, fejleszti tudását. Mosolytervezés, direkt esztétikus héjak, porcelán héjak, prémium fogászati kezelések segítségével segít szebbé és természtesebbé tenni a mosolyt. Cél a tökéletes, harmonikus végeredmény.

„A páciens-orvos kapcsolat egy életre szól”

Orvosdinasztia tagjaként vérében van a gyógyítás, így munkája során mindig a páciensközpontú, empatikus betegellátásra törekszik. Mosolyával, kedvességével oldja a rendelői hangulatot, vidám természete elfeledteti a fogorvostól való félelmet. Páciensei oldott légkörű, barátságos rendelőbe léphetnek be. Időt és energiát nem spórolva ismerteti gyermekpácienseivel a rendelőt, mivel hitvallásának tartja a páciens-orvos kapcsolat életre szóló kapcsolatának kérdését, melyet kisgyermek korban kell elkezdeni.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?