1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Nagy Zoltán

Páciensközpontú szemlélet

“ A Budapest Dentalban elkötelezett gyógyító tevékenység folyik, amely során szakmailag és személyre szabottan a leginkább indokolt fogászati kezeléseket alkalmazzák. Utóbbit elengedhetetlennek tartom a minőségi betegellátás szempontjából, amelyet a rendelő kimagasló technikai felszereltsége is maradéktalanul támogat. Ezért választottam a Budapest Dentalt munkahelyemnek, mert szemléletében hasonlóan páciensközpontú, mint amilyen én magam is vagyok. “

99%-os továbbajánlás

Fogorvosi diploma: 2009

Dr. Nagy Zoltán dicsérettel végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. A fogorvosi diploma megszerzését követően 2012-ben tett szakvizsgát Konzerválófogászat és fogpótlástanból, 2017-ben pedig Dento-alveoláris szakvizsgát szerzett.
A több fogászati szakterületben való jártasság, a hosszú távú tapasztalat és a doktor úr kedves, empatikus személyisége igazi garancia a fájdalommentes és szakszerű kezelésekre. Páciensei 99%ban továbbajánlják őt ismerőseiknek.

Az alsó bölcsességfogak kihívása

Az alsó bölcsességfogak a kemény alsó állkapocsban helyezkednek el. Gyakori, hogy a fognak túl kevés a helye, vagy rendellenes pozícióban nőtt ki. Esetleg “fekszik” a csontban és nem tud előtörni.
Ezek az anatómiai viszonyok teszik nehézzé az alsó bölcsességfogak eltávolítását. Az ilyen műtét igazi kihívás, tapasztalat, felkészültség és jó műszerek kellenek, de egy-egy jól sikerült műtét éppoly örömet is ad a doktornak.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?