Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental

Dr. Nagy Zoltán– Budapest Dental

Orvosaink
Dr. Nagy Zoltán
Dr. Nagy Zoltán

Dr. Nagy Zoltán

Páciensközpontú szemlélet

“ A Budapest Dentalban elkötelezett gyógyító tevékenység folyik, amely során szakmailag és személyre szabottan a leginkább indokolt fogászati kezeléseket alkalmazzák. Utóbbit elengedhetetlennek tartom a minőségi betegellátás szempontjából, amelyet a rendelő kimagasló technikai felszereltsége is maradéktalanul támogat. Ezért választottam a Budapest Dentalt munkahelyemnek, mert szemléletében hasonlóan páciensközpontú, mint amilyen én magam is vagyok. “
Dr. Nagy Zoltán

99%-os továbbajánlás

Fogorvosi diploma: 2009

Dr. Nagy Zoltán dicsérettel végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. A fogorvosi diploma megszerzését követően 2012-ben tett szakvizsgát Konzerválófogászat és fogpótlástanból, 2017-ben pedig Dento-alveoláris szakvizsgát szerzett.

A több fogászati szakterületben való jártasság, a hosszú távú tapasztalat és a doktor úr kedves, empatikus személyisége igazi garancia a fájdalommentes és szakszerű kezelésekre. Páciensei 99%ban továbbajánlják őt ismerőseiknek.

Dr. Nagy Zoltán

Az alsó bölcsességfogak kihívása

Az alsó bölcsességfogak a kemény alsó állkapocsban helyezkednek el. Gyakori, hogy a fognak túl kevés a helye, vagy rendellenes pozícióban nőtt ki. Esetleg “fekszik” a csontban és nem tud előtörni.

Ezek az anatómiai viszonyok teszik nehézzé az alsó bölcsességfogak eltávolítását. Az ilyen műtét igazi kihívás, tapasztalat, felkészültség és jó műszerek kellenek, de egy-egy jól sikerült műtét éppoly örömet is ad a doktornak.

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.