Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Némethy Miklós

Örömmel tölt el a hivatásom

“ 2005-ben alapítottam a Budapest Dental-t. A vágyam az volt, hogy Budapest egyik legjobb fogászatát sikerüljön létrehozni. Máig van mit fejleszteni, de örömmel tölt el, amit nap, mint nap átélhetek. A rendelőnk elismert, modern, a csapatunk kiváló, a kezelések korrekten sikerülnek, egy felmérésünk szerint a pácienseink több mint 97%-a ajánl minket tovább ismerőseinek. A fogorvoslás kihívás, de máig hálás vagyok érte, hogy ez lehet a hivatásom! “

A fogbeültetés sikeraránya 98%

Fogorvosi diploma: 2010

Dr. Némethy Miklós, a Budapest Dental Fogászat alapítója és tulajdonosa. Legnagyobb tapasztalata a fogbeültetésben, és a komplex fogpótlás terápiákban van.

Konzerválófogászat és Fogpótlástan szakvizsga: 2006

Némethy doktor az elmúlt 15 évben több mint 5000 páciens sikeres kezelését végezte el. Páciensei szerint, a hatalmas biztonságérzetet nyújt a doktor úr profizmusa, a nehéz helyzeteken pedig átsegíti őket kivételes humora.

Master of Implantologie Diploma (Münster 2008)

A biztonságot a fogimplantáció a modern technológia adja, a sikerhez azonban több kell: sokéves tapasztalat, szakértelem és megbízhatóság.

Nagy tapasztalat – komplex szemlélet

Dr. Némethy Miklós pácienseinek nagy része a 60 év feletti korosztály, ahol a kezelések nagy részében kiemelt jelentősége van a fogászati tapasztalatnak. Némethy doktor komplex szemlélete nélkülözhetetlen azokban az esetekben, amikor már maga a tervezés is kihívás, vagy több lehetséges előnyt és hátrányt kell figyelembe venni.
Némethy doktor egyik legjellemzőbb vonása a biztonság. Kezelései minden esetben a tartósságot, a hosszú távra gondolkodást, a nyugalmat és a jó funkciót tükrözik vissza.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?