Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Dr. Némethy Miklós

Dr. Némethy Miklós

Örömmel tölt el a hivatásom

“ 2005-ben alapítottam a Budapest Dental-t. A vágyam az volt, hogy Budapest egyik legjobb fogászatát sikerüljön létrehozni. Máig van mit fejleszteni, de örömmel tölt el, amit nap, mint nap átélhetek. A rendelőnk elismert, modern, a csapatunk kiváló, a kezelések korrekten sikerülnek, egy felmérésünk szerint a pácienseink több mint 97%-a ajánl minket tovább ismerőseinek. A fogorvoslás kihívás, de máig hálás vagyok érte, hogy ez lehet a hivatásom! “
Dr. Némethy Miklós

A fogbeültetés sikeraránya 98%

Fogorvosi diploma: 1997

Dr. Némethy Miklós, a Budapest Dental Fogászat alapítója és tulajdonosa. Legnagyobb tapasztalata a fogbeültetésben, és a komplex fogpótlás terápiákban van.

Konzerválófogászat és Fogpótlástan szakvizsga: 2006

Némethy doktor az elmúlt 15 évben több mint 5000 páciens sikeres kezelését végezte el. Páciensei szerint, a hatalmas biztonságérzetet nyújt a doktor úr profizmusa, a nehéz helyzeteken pedig átsegíti őket kivételes humora.

Master of Implantologie Diploma (Münster 2008)

A biztonságot a fogimplantáció a modern technológia adja, a sikerhez azonban több kell: sokéves tapasztalat, szakértelem és megbízhatóság.

Dr. Némethy Miklós

Nagy tapasztalat – komplex szemlélet

Ha a legjobb megoldás kell

Dr. Némethy Miklós pácienseinek nagy része a 60 év feletti korosztály, ahol a kezelések nagy részében kiemelt jelentősége van a fogászati tapasztalatnak. Némethy doktor komplex szemlélete nélkülözhetetlen azokban az esetekben, amikor már maga a tervezés is kihívás, vagy több lehetséges előnyt és hátrányt kell figyelembe venni.

Némethy doktor egyik legjellemzőbb vonása a biztonság. Kezelései minden esetben a tartósságot, a hosszú távra gondolkodást, a nyugalmat és a jó funkciót tükrözik vissza.

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.