1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Némethy Miklós fogbeültetés, fogpótlások

Örömmel tölt el a hivatásom

“ 2005-ben alapítottam a Budapest Dental-t. A vágyam az volt, hogy Budapest egyik legjobb fogászatát sikerüljön létrehozni. Máig van mit fejleszteni, de örömmel tölt el, amit nap, mint nap átélhetek. A rendelőnk elismert, modern, a csapatunk kiváló, a kezelések korrekten sikerülnek, egy felmérésünk szerint a pácienseink több mint 97%-a ajánl minket tovább ismerőseinek. A fogorvoslás kihívás, de máig hálás vagyok érte, hogy ez lehet a hivatásom! “

Dr. Némethy Miklós fogbeültetés, fogpótlások

Dr. Némethy Miklós fogbeültetés, fogpótlások

Fogorvosi diploma: 2010

Dr. Némethy Miklós fogpótlástan szakorvosa, a Budapest Dental Fogászat alapítója és tulajdonosa. Legnagyobb tapasztalata a fogbeültetésben, és a komplex fogpótlás terápiákban van. 

Konzerválófogászat és Fogpótlástan szakvizsga: 2006

Dr. Némethy Miklós fogbeültetés és fogpótlás specialista orvos az elmúlt 15 évben több mint 5000 páciens sikeres kezelését végezte el. Páciensei szerint, a hatalmas biztonságérzetet nyújt a doktor úr profizmusa, a nehéz helyzeteken pedig átsegíti őket kivételes humora.

Master of Implantologie Diploma (Münster 2008)

Némethy doktor implantológus mester diplomát Magyarországon az elsők között szerezte meg 2008-ban a muensteri fogorvosi egyetem posztgarduális implantológus képző szakán.

A biztonságot a fogimplantációban és a fogpótlások megtervezésében a modern technológia segíti, a sikerhez azonban több kell: sokéves tapasztalat, szakértelem és megbízhatóság.

Nagy tapasztalat – komplex szemlélet

Dr. Némethy Miklós fogbeültetés szakorvos, beültetett implantátumokra készülő fogpótlásokra specializálódott szakorvos pácienseinek nagy része a 60 év feletti korosztály, ahol a kezelések nagy részében kiemelt jelentősége van a fogászati tapasztalatnak. Némethy doktor komplex szemlélete nélkülözhetetlen azokban az esetekben, amikor már maga a tervezés is kihívás, vagy több lehetséges előnyt és hátrányt kell figyelembe venni.

Dr. Némethy Miklós fogbeültetés specialista egyik legjellemzőbb vonása a biztonság. Kezelései minden esetben a tartósságot, a hosszú távra gondolkodást, a nyugalmat és a jó funkciót tükrözik vissza.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Lukács-Dobi-Orsolya-fogorvos-mikroszkópos fogászat

Dr. Lukács-Dobi Orsolya

Konzerváló Fogászat Fogpótlástan szakorvos, Mikroszkópos gyökérkezelés specialista

DR. Benedek Patrik fogorvos Budapest Dental fogászat

Dr. Benedek Patrik

Fogpótlástan rezidens orvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?

Send this to a friend