Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Dr. Pattogató Rita

Dr. Pattogató Rita

A fogak értékes kincsek

“ 2005-ben alapítottuk férjemmel a Budapest Dental Fogászatot. Bátran kijelenthetem, hogy sikerült egy olyan, modern és jól felszerelt rendelőt létrehoznunk, amely egyben megőrzi a családias jellegét, ahol nincs futószalag, ahol nap, mint nap azon dolgozunk, hogy pácienseink egy életen át megőrizhessék egészségben a fogaikat. Mert a fog, a mosoly, a rágás és az egészség érték, és mi ennek megfelelően bánunk vele. “
Dr. Pattogató Rita

Gondoskodással a szép mosolyért

Fogorvosi diploma: 1997

Dr. Pattogató Rita, 2005- ben alapította meg férjével a Budapest Dental Fogászatot. Az álmot sikerült elérni, ma a Budapest Dental egy modern, családias fogászat, ahol kiváló szakmai csapat várja a pácienseket.

Egy jó praxis titka

A fogorvosi hivatás egyben kihívás: lépést tartani a technológiával, elégedetté tenni a pácienseket, lélekben emelni a csapatot. Pattogató doktornő a csapat szíve, titka hivatásának szeretete.

Dr. Pattogató Rita

A gyógyítás öröme, biztonságot adni

A gyógyítás a szeretetteljesség gyakorlása

A doktornő szerint nem elég egy fogorvosnőnek csupán precíznek lenni. A a női puhaság itt, a fogászat világában kincset ér! A fogzománc a legkeményebb emberi szerv! Elhiszi valaki, hogy elég lehet a kemény gyémántfúró a gyógyításhoz? Egy ilyen szakmában, ahol a páciens sokszor szorong, ahol a fog más érzésre nem képes csak fájdalomra, elengedhetetlen az empátia és a kedvesség. Ez ad biztonságot, gyógyulást és a fogak és a mosoly megőrzésének lehetőségét egy életen át!

Mikrószkópos gyökérkezelés

„Szeretem igazán látni, hogy mit csinálok!” A doktornő 2019-től foglalkozik mikroszkópos kezelésekkel. Az akár 10xeres nagyításra képes mikroszkóppal a fogak kezelése sikeresebb.

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.