Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Pattogató Rita

A fogak értékes kincsek

“ 2005-ben alapítottuk férjemmel a Budapest Dental Fogászatot. Bátran kijelenthetem, hogy sikerült egy olyan, modern és jól felszerelt rendelőt létrehoznunk, amely egyben megőrzi a családias jellegét, ahol nincs futószalag, ahol nap, mint nap azon dolgozunk, hogy pácienseink egy életen át megőrizhessék egészségben a fogaikat. Mert a fog, a mosoly, a rágás és az egészség érték, és mi ennek megfelelően bánunk vele. “

Gondoskodással a szép mosolyért

Fogorvosi diploma: 1997

Dr. Pattogató Rita, 2005- ben alapította meg férjével a Budapest Dental Fogászatot. Az álmot sikerült elérni, ma a Budapest Dental egy modern, családias fogászat, ahol kiváló szakmai csapat várja a pácienseket.

Egy jó praxis titka

A fogorvosi hivatás egyben kihívás: lépést tartani a technológiával, elégedetté tenni a pácienseket, lélekben emelni a csapatot. Pattogató doktornő a csapat szíve, titka hivatásának szeretete.

A gyógyítás öröme, biztonságot adni

A gyógyítás a szeretetteljesség gyakorlása

A doktornő szerint nem elég egy fogorvosnőnek csupán precíznek lenni. A a női puhaság itt, a fogászat világában kincset ér! A fogzománc a legkeményebb emberi szerv! Elhiszi valaki, hogy elég lehet a kemény gyémántfúró a gyógyításhoz? Egy ilyen szakmában, ahol a páciens sokszor szorong, ahol a fog más érzésre nem képes csak fájdalomra, elengedhetetlen az empátia és a kedvesség. Ez ad biztonságot, gyógyulást és a fogak és a mosoly megőrzésének lehetőségét egy életen át!

A gyógyítás a szeretetteljesség gyakorlása

„Szeretem igazán látni, hogy mit csinálok!” A doktornő 2019-től foglalkozik mikroszkópos kezelésekkel. Az akár 10xeres nagyításra képes mikroszkóppal a fogak kezelése sikeresebb.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?