1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Pattogató Rita mikroszkópos gyökérkezelés specialista

A fogak értékes kincsek

“ 2005-ben alapítottuk férjemmel a Budapest Dental Fogászatot. Bátran kijelenthetem, hogy sikerült egy olyan, modern és jól felszerelt rendelőt létrehoznunk, amely egyben megőrzi a családias jellegét, ahol nincs futószalag, ahol nap, mint nap azon dolgozunk, hogy pácienseink egy életen át megőrizhessék egészségben a fogaikat. Mert a fog, a mosoly, a rágás és az egészség érték, és mi ennek megfelelően bánunk vele. “

 

„Dr. Pattogató Rita mikroszkópos gyökérkezelés specialista”

Megmozdult a fogkorona, először diagnózis kell

Dr. Pattogató Rita mikroszkópos gyökérkezelés specialista

Dr. Pattogató Rita, 2005- ben alapította meg férjével a Budapest Dental Fogászatot. Az álmot sikerült elérni, ma a Budapest Dental egy modern, családias fogászat, ahol kiváló szakmai csapat várja a pácienseket a XIII. kerületben, a Vígszínháznál.


Mint  alapítóknak a céljuk a kezdettől fogva az volt, hogy rendelőjüket a megkérdőjelezhetetlen minőség szimbólumává tegyék. A fogászat 10+ gondosan kiválasztott fogorvosa a világ élvonalbeli technológiáinak segítségével az átlagnál jóval pontosabb diagnózisokat állítanak fel, amely eredményeképp a páciensek a lehető legbiztonságosabb szakmai megoldásokat élvezhetik. 


Kellemetlen meglepetések nélkül. A következő 15 évben is.

Egy jó praxis titka

A fogorvosi hivatás egyben kihívás: lépést tartani a technológiával, elégedetté tenni a pácienseket, lélekben emelni a csapatot. Dr. Pattogató Rita mikroszkópos gyökérkezelés specialista orvos egyben a csapat szíve, titka hivatásának szeretete.

A gyógyítás öröme, biztonságot adni

A gyógyítás a szeretetteljesség gyakorlása

Dr. Pattogató Rita mikroszkópos gyökérkezelés specialista szerint nem elég egy fogorvosnőnek csupán precíznek lenni. A a női puhaság itt, a fogászat világában kincset ér! A fogzománc a legkeményebb emberi szerv! Elhiszi valaki, hogy elég lehet a kemény gyémántfúró a gyógyításhoz? Egy ilyen szakmában, ahol a páciens sokszor szorong, ahol a fog más érzésre nem képes csak fájdalomra, elengedhetetlen az empátia és a kedvesség. Ez ad biztonságot, gyógyulást és a fogak és a mosoly megőrzésének lehetőségét egy életen át!

A gyógyítás a szeretetteljesség gyakorlása

„Szeretem igazán látni, hogy mit csinálok!” A doktornő 2019-től foglalkozik mikroszkópos kezelésekkel. Az akár 10xeres nagyításra képes mikroszkóppal a fogak kezelése sikeresebb.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Lukács-Dobi-Orsolya-fogorvos-mikroszkópos fogászat

Dr. Lukács-Dobi Orsolya

Konzerváló Fogászat Fogpótlástan szakorvos, Mikroszkópos gyökérkezelés specialista

DR. Benedek Patrik fogorvos Budapest Dental fogászat

Dr. Benedek Patrik

Fogpótlástan rezidens orvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?

Send this to a friend