Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental

Dr. Pém Barbara– Budapest Dental

Orvosaink
Dr. Pém Barbara
Dr. Pém Barbara

Dr. Pém Barbara

Elégedett vagyok az eredményekkel

“ Sokáig Belgiumban dolgoztam fogszabályozó szakorvosként, ahol a hagyományos fogszabályozó technikákon túl megismerkedtem az önligírozó, lágy erőkkel dolgozó készülékekkel, valamint a láthatatlan fogszabályozással. Az elért eredményekkel én is és pácienseim is elégedettek vagyunk, számos komoly esztétikai eredményt sikerült elérnem fogszabályozó kezelésekkel. “
Dr. Pém Barbara

Fókuszban a mosoly

Fogorvosi diploma: 2010

Dr. Pém Barbara dicsérettel végzett a budapesti Semmelweis Egyetemen, majd szakterületként rögtön a fogszabályozást választotta. 2013 ban végzett fogszabályozó szakorvosként, majd 4 évre egy belgiumi szakrendelőben helyezkedett el, ahol hatalmas fogszabályozó tapasztalatra tett szert. 2017- ben csatlakozott a Budapest Dental csapatához.

Precíz, tapasztalt szakorvos, aki nem elégszik meg a szék melletti tapasztalataival, hanem rendszeresen képzi tovább magát afogszabályozás tudományában.

Dr. Pém Barbara

Hozza el gyermekét időben!

Pém doktornő elkötelezett híve a megelőző fogszabályozásnak, hiszen már fiatal korban felismerhetőek egy később kialakuló fogászati eltérés előjelei. A kezelést időben elkezdve akár egy egyszerűbb kivehető készülékekkel is megelőzhető a későbbi problémák kialakulása.

Gyermekkorban az állcsontok növekedésére is hatni lehet, harmonikusabb arcprofilt, jobb harapási viszonyokat lehet elérni. Ha a korai lehetőségeket nem használják ki, a felnőttkori fogszabályozás sokszor kényszerül kompromisszumra. 

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.