1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Dr. Pém Barbara

Elégedett vagyok az eredményekkel

“ Sokáig Belgiumban dolgoztam fogszabályozó szakorvosként, ahol a hagyományos fogszabályozó technikákon túl megismerkedtem az önligírozó, lágy erőkkel dolgozó készülékekkel, valamint a láthatatlan fogszabályozással. Az elért eredményekkel én is és pácienseim is elégedettek vagyunk, számos komoly esztétikai eredményt sikerült elérnem fogszabályozó kezelésekkel. “

Fókuszban a mosoly

Fogorvosi diploma: 2010

Dr. Pém Barbara dicsérettel végzett a budapesti Semmelweis Egyetemen, majd szakterületként rögtön a fogszabályozást választotta. 2013 ban végzett fogszabályozó szakorvosként, majd 4 évre egy belgiumi szakrendelőben helyezkedett el, ahol hatalmas fogszabályozó tapasztalatra tett szert. 2017- ben csatlakozott a Budapest Dental csapatához.
Precíz, tapasztalt szakorvos, aki nem elégszik meg a szék melletti tapasztalataival, hanem rendszeresen képzi tovább magát afogszabályozás tudományában.

Hozza el gyermekét időben!

Pém doktornő elkötelezett híve a megelőző fogszabályozásnak, hiszen már fiatal korban felismerhetőek egy később kialakuló fogászati eltérés előjelei. A kezelést időben elkezdve akár egy egyszerűbb kivehető készülékekkel is megelőzhető a későbbi problémák kialakulása.
Gyermekkorban az állcsontok növekedésére is hatni lehet, harmonikusabb arcprofilt, jobb harapási viszonyokat lehet elérni. Ha a korai lehetőségeket nem használják ki, a felnőttkori fogszabályozás sokszor kényszerül kompromisszumra. 

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?