1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Egészséges íny fehérebb fogak – sópolírozás

Tartalomjegyzék

A só polírozás segítségével az elszíneződött fogak kémiai behatás nélkül nyerhetik vissza fehérségüket. Itt nincs szó kényszerített fehérítésről, egyszerűen a elrakódott színanyag gyengéd eltávolítása a lényeg. Javasolható önálló kezelésként, vagy kémiai fogfehérítés előtt is, a fehérítés eredményeinek javítása érdekében.

Hogyan működik az Air-Brush technika?

A só polírozó nagy nyomású víz és extra finom szemcséjű só keverékével tisztít. Ugyanúgy képzelhetjük el, mint a házak, hidak, vagy autók megtisztítására szolgáló nagy nyomású berendezéseket, csak épp kicsiben. Az eljárás hatékonysága mellett igen kellemes fogászati beavatkozásnak számít.

Bővebben az Air-Brush sópolírozásról.

Mikor javasolt a só polírozás?

Szinte minden esetben javasoljuk ultrahangos fogkő eltávolítás után. A fogkövek eltávolítása a nagy darabokat természetesen eltünteti, a finom, sima felszín azonban igazán só polírozással érhető el.

Akik sokat teáznak vagy kávéznak, fogkövek felrakódása nélkül is könnyen szembetalálkoznak az elszíneződött fogfelszín problémájával. Hiába a fogkefe, a súrolás és a fogfehérítéssel reklámozott fogkrémek, az elszíneződés nem fog lejönni. Ilyen esetben a só polírozás gyengéden, könnyen és kellemesen segít ezen a problémán.

Mit várhatok a só polírozástól?

A kezelés egyrészt önmagában kellemes. A citromos ízű só üde, friss érzést biztosít. A fogközökből eltávolított lepedék és színanyag pedig egyszerre jelent kedvező esztétikai élményt a szemnek és páratlan jó kalandozást a nyelvnek – a fogfelszínek simák és tiszták. Az élmény olyan a szájnak, mint a bőrnek lenne egy frissítő reggeli zuhany után.

Send this to a friend