Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
| Dr. Pattogató Rita

Fémkerámia korona

Fémkerámia korona

A fémkerámia korona jól bevált, gyakran választott korona típus, melyet elsősorban a rágózónában található foghiányok pótlására javaslunk.. A fémkerámia a korona elnevezés, annak felépítésére utal: a korona magját fémváz alkotja, erre kerül rétegenként a természethű porcelánleplezés.

Fémkerámia korona vállas előkészítéssel

A modern fogászati szemlélet szerint a borító korona készítésekor az íny esztétikájára és egészségére is gondosan ügyelni szükséges. A korona előkészítésekor az íny épsége csak vállas korona előkészítéssel őrizhető meg. Az így elkészített korona mellett az íny egészséges, rózsaszín és feszes marad…

Fémkerámia fogkorona felépítése

A fémkerámia korona, mint ahogy ezt a neve is mutatja, minden esetben tartalmaz egy fém vázat, ez a korona belsejében helyezkedik el, ez kerül a lecsiszolt fogcsonkra. A vázat kívülről élethű porcelánleplezés takarja, ez teljesen elfedi a fémet. A fémváz anyaga többféle lehet, az egyszerűbb fémtől a nikkelmentes antiallergén fémen át az aranyötvözetig. A végleges porcelán leplezés természetessége nagyban függ a váz anyagától, a kialakítás módjától a fogtechnikus mester ügyes kezétől és nem utolsó sorban a porcelán leplező anyag minőségétől…

Ők is a fémkerámia korona mellett döntöttek

László Budapest Dental páciens “Az én tapasztalataim nagyon kedvezőek a Budapest Dental Fogászatról! Mikor az ember egy fogászatra vagy fogorvosi kezelésekre gondol, rendszerint a kellemetlenségekre gondol. Itt, a Budapest Dentalnál valahogy ezek kimaradtak! Én nem szorongva jöttem a kezelésekre, hanem mint egy programra, mintha egy teniszmeccsre jöttem volna. Számomra mindenképp megérte, hogy belevágtam, pedig hosszú folyamat volt. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel!” Erzsébet Budapest Dental páciens „Az elején nagyon tartottam a kezeléstől, de már az első alkalom után elmúlt minden szorongásom. A Doktornő fantasztikus munkát végzett, emellett azzal, hogy a felmerülő kérdéseimre türelmesen és körültekintően válaszolt, elűzte minden kétségemet, úgyhogy most már jókedvűen járok fogorvoshoz!”

“Az első fogorvosi rendelő
ahová félelem nélkül megyek!”

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.