Fogfehérítést szeretne?

Jó helyen jár! Két hatékony fogfehérítés közül választhat!

A fogfehérítés nem játék! Bízza mosolyát a Budapest Dental Esztétikai Fogászat szakembereire!

Peroxidmentes Fogfehérítés

40% kedvezmény
29 500 Ft
49 900 Ft

Fájdalommentes
“Randi előtt”
kb. 45 perc

Peroxidos Fogfehérítés

Prémium Beyond Bleaching
30% kedvezmény
85 000 Ft
120 000 Ft

Legmodernebb
Leghatékonyabb
1 órás

Gyakori kérdések a fogfehérítésről

Hasznos információk a fogfehérítésről. A válaszokat fogorvosok írták, nem marketingszöveg!

Ha Ön a leggyengédebb fogfehérítési eljárást keresi, akkor a legjobb döntés a peroxidmentes fehérítés. Olyan páciensek is szívesen választják, akik épp nem szeretnének fogorvosi állapotfelmérést, csak fehérebb fogakat, pl. randi vagy valamilyen találkozó előtt, így a dentalhigiéniai találkozó épp megteszi számukra.

A kozmetikai fogfehérítés nem tartalmaz peroxidot, ezért fogérzékenységet sem okoz. Néhány hónapig hatékony, a páciens étkezési, dohányzási szokásainak függvényében.

Csomagban is kérhető, ebben az esetben a fogfehérítés előtt dentalhigiéniai tisztitás (ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás) is történik, ld. Komplex szájhigiéniai csomag.

A csomagajánlat nem csak azért jó, mert csomagban fizetve ezeket a kezeléseket Ön olcsóbban érheti el, hanem azért is, mert a dentalhigiéniai kezelés után a fogfehérítés minden esetben hatékonyabb.

A fogorvos által használt fogfehérítő kezelés peroxidot tartalmaz, így nem lehet bármennyit alkalmazni. Kétévente javasoljuk. Amennyiben a közti időszakban az étkezési szokások, vagy dohányzás miatt a fogak hamarabb visszaszíneződtek, lehet alkalmazni peroxidmentes dentalhigiéniai fehérítést, vagy otthoni fogfehérítést, enyhe peroxidtartalommal és naponta pár órás alkalmazással.

A fogorvosi fehérítés peroxidot is tartalmaz, így a leginkább hatékony és látványos fogfehérítési eljárás, a fogak látványosan fehérednek. A legújabb Beyond Bleaching technológiával a fogérzékenység kialakulásának esélyei is alacsonyak. A fehéredés mértéke a fog eredeti színétől és a fogzománc vastagságától nagyban függ. Azoknak a pácienseknek is a fogorvosi fogfehérítést javasoljuk, akik valamilyen komplex fogászati kezeléssorozaton vesznek részt, például új porcelán koronák vagy héjak is készülnek a mosolyzónában.

Ebben az esetben az új porcelánkorona színét a természetes fogak – előzetesen már fehérített – fogszínéhez lehet kiválasztani.

A dentalhigiéniai fogfehérítés nem taralmaz peroxidot, így évente 4 alkalommal ismételhető. A legjobb fehéredési eredmény, és a hosszan tartó hatás érdekében érdemes a fogfehérítés előtt dentalhigiéniai tisztítást is kérni (ultrahangos fogkőeltávolítás + polírozás).

A komplex fogkozmetikai kezelés csomagajánlatban kedvező. 

Valóban szép mosolyt szeretne? Válassza a Budapest Dental Esztétikai Fogászat szakértő fogorvosait!

Érzékenyek a fogai?

Belevághat bátran! A Beyond Bleaching peroxidos fogfehérítés nem okoz különösebb fogérzékenységet! A peroxidmentes fehérítés pedig semmilyet!

Sárgák a fogai?

A legnagyobb fehéredés elsősorban a sárgás színű fogakon várható, tehát Ön jó esélyekkel indul a hófehér mosolyért!

Szürkék a fogai?

A Prémium Beyond Bleaching jó megoldás lehet, de tudni kell, hogy a komoly szürkeség fedéséhez inkább porcelán héj javasolt!

Mikor válasszon peroxidmentes fogfehérítést?

Randi vagy üzleti találkozó? A fehér mosoly elengedhetetlen!

A peroxidmentes fogfehérítő kezelés évente többször is alkalmazható.A kezelés teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés fogorvosmentes is, dentalhigiénikusok végzik. Randi előtt elengedhetetlen!

Érzékenyekek a fogai? Nem kell elfelejtenie a fogfehérítést!

A fogak átmeneti érzékenységét a peroxidos fogfehérítés során vízelvonás okozhatja. A peroxidmentes fogfehérítés nem tartalmaz hidrogén peroxidot, így fogérzékenység sem alakul ki. 

Mikor válasszon Prémium Beyond Bleaching fogfehérítést?

Extra fehérség Önnek!

A legjobb eredményt az amerikai Beyod Bleaching Technology nyújtja Önnek! Ez a fogfehérítés peroxidot tartalmaz, mely igen hatékonyan tünteti el a fogzománc elszíneződéseit. A forradalmian új amerikai fogfehérítési technológia ráadásul jóval kevésbé érzékenyíti a fogakat, mint a hagyományos fogfehérítési módszerek. 

Rászánna a fogai fehérségére egy órát?

A Beyond Bleaching fogfehérítés teljes kezelési ideje 1 óra, de számítson rá, hogy a kezelést fogorvosi állapotfelmérésnek kell megelőznie, hiszen a fogaknak épeknek, az ínynek egészségesnek kell lenniük a kezelésre!

Budapest Dental Esztétikai Fogászat 2003 óta Budapest belvárosában a szép és természetes mosolyért!