Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
| Dr. Pattogató Rita

Fogfehérítés otthon. Szépség és biztonság egyben.

Fogfehérítés otthon. Szépség és biztonság egyben.

Mindenki, aki egy kicsit ad magára, foglalkozik a témával: fogfehérítés otthon a szebb mosolyért. Otthoni jellege ellenére azonban ez a módszer nem azt jelenti, hogy „csináld magad” alapon ki-ki a maga saját fogásza lehet. Ne kísérletezzen egyedül fogfehérítéssel, mert lehetséges, hogy azt fogsora egészsége megsínyli! Fontos, hogy a szépség mellett egy kezelés megfelelő biztonságot is adjon!

Fogfehérítés otthon – a szakértőnél kezdődik

A ragyogóan fehér fogsor alapvető higiéniai és esztétikai igény. Mert ma már nem csak azon múlik a kellemes megjelenés, hogy valaki milyen ruhát ölt. Előtérbe került a test ápolása minden részletében. És van-e szembetűnőbb része testünknek, mint az arc? Sőt, az arcunkon a tekintet mellett a száj az, ami a világnak a legtöbbet üzeni rólunk. A fogfehérítés otthon akkor igazán hatékony, ha előbb szakértőhöz fordul egy olyan komplex szájápolási csomagért, aminek része a fogorvosi fogfehérítés is, és ennek hatékonyságát tovább növeli az otthoni fehérítő szettel, melynek használatára az orvos tanítja meg.

Mi a különbség a fogorvos által adott fogfehérítő szett és az interneten vásárolható között?

Hát az, hogy a fogorvos először is megvizsgálja, hogy ez Önnek hatékony lesz-e vagy sem, majd kiküszöböli az ártó tényezőket (pl. lyukas fogra, fogköves fogakra ártalmas lehet a fogfehérítés), és olyan fogsínt készíttet hozzá a technikussal, aminek a használatával nem lesz baja az ínynek sem. Ön tehát akkor jár a legjobban, ha az otthoni fogfehérítés koordinálását is a fogorvosra bízza.

Hogyan kezdjen hozzá a fogfehérítéshez otthon?

Nézzük meg együtt, lépésről lépésre, hogyan lesz a fogfehérítés otthon is tökéletesen biztonságos:

1. lépés: állapotfelmérés - a fogait vizsgáltassa meg fogorvossal, hiszen a fehérítés csak egsézséges, vagy rendbetett fogakkal lesz biztonságos

2. Szájhigiénia - ha szükséges szedesse le a fogköveket és az elszíneződéseket. A fogkozmetikai csomag kiváló alap a biztonságos és hatékony otthoni fogfehérítéshez

3. Előkezelés - rendelői fogfehérítés - A rendelői fehérítés gyorsan ad egy kiváló, fehér fogszínt. A rendelői gyors fehérítés hatékonysága otthon tovább fokozható.

4. Otthoni fogfehérítő szett rendelése - a fogfehérítő szetthez egyedi fogsín szükséges, melyet az Ön fogairól vett lenyomat alapján készít el a fogtechnikus. A síynekbe kerül be a fogfehérítő anyag, a pontos használati utasítás minden részletét megbeszéli fogorvosával a rendelőben.

5. Nyomonkövetés - a fogfehérítés ugyan az Ön otthonában történik, de a nyomonkövetésre érdemes visszamenni a fogorvoshoz. Emellett a kezelés közben esetleg fellépő érzékenység kezelése is a fogorvos dolga.

Tipp: Érzékeny pácienseknek az otthoni fogfehérítő sínt csupán napi 1-2 óra alkalmazással ajánljuk. Igaz, így a kívánt fehér színt lassabban érheti el, azonban a kezelés sem lesz kellemetlen.

Tipp: Ha az Ön foga annyira érzékeny, hogy nem lehet peroxid tartalmú otthoni fogfehérítést alkalmazni, kérjen dentalhigiénikustól peroxid mentes fogfehérítést. A kezelés hatékony, ám teljesen fájdalommentes, és évente akár 3x is ismételhető!

Fogorvosi fogfehérítés
69 000 Ft99 000 Ft
Teljes szájhigiéniai kezelés STANDARD csomag
19 900 Ft28 500 Ft
Kozmetikai szájhigiéniai csomag fogfehérítéssel
46 900 Ft67 000 Ft
Kozmetikai szájhigiéniai csomag fogfehérítéssel
46 900 Ft67 000 Ft
Teljes szájhigiéniai kezelés PRÉMIUM, LESS PAIN csomag
42 500 Ft
Fogorvosi fogfehérítés (peroxid tartalmú) 60 perc
99 000 Ft
Teljes szájhigiéniai kezelés SILVER csomag
15 400 Ft22 000 Ft

Szeretne többet tudni fogai egészségéről?

Iratkozzon fel a Budapest Dental hírlevelére, hogy elsőkézből értesülhessen fogászati magazinunk új cikkeiről!

Témáink


Éppen olvassák...

“Az első fogorvosi rendelő
ahová félelem nélkül megyek!”

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.