Fogfehérítés otthon. Szépség és biztonság egyben.

Mindenki, aki egy kicsit ad magára, foglalkozik a témával: fogfehérítés otthon a szebb mosolyért. Otthoni jellege ellenére azonban ez a módszer nem azt jelenti, hogy „csináld magad” alapon ki-ki a maga saját fogásza lehet. Ne kísérletezzen egyedül fogfehérítéssel, mert lehetséges, hogy azt fogsora egészsége megsínyli! Fontos, hogy a szépség mellett egy kezelés megfelelő biztonságot is adjon!

Fogfehérítés otthon – a szakértőnél kezdődik

A ragyogóan fehér fogsor alapvető higiéniai és esztétikai igény. Mert ma már nem csak azon múlik a kellemes megjelenés, hogy valaki milyen ruhát ölt. Előtérbe került a test ápolása minden részletében. És van-e szembetűnőbb része testünknek, mint az arc? Sőt, az arcunkon a tekintet mellett a száj az, ami a világnak a legtöbbet üzeni rólunk. A fogfehérítés otthon akkor igazán hatékony, ha előbb szakértőhöz fordul egy olyan komplex szájápolási csomagért, aminek része a fogorvosi fogfehérítés is, és ennek hatékonyságát tovább növeli az otthoni fehérítő szettel, melynek használatára az orvos tanítja meg.

Mi a különbség a fogorvos által adott fogfehérítő szett és az interneten vásárolható között?

Hát az, hogy a fogorvos először is megvizsgálja, hogy ez Önnek hatékony lesz-e vagy sem, majd kiküszöböli az ártó tényezőket (pl. lyukas fogra, fogköves fogakra ártalmas lehet a fogfehérítés), és olyan fogsínt készíttet hozzá a technikussal, aminek a használatával nem lesz baja az ínynek sem. Ön tehát akkor jár a legjobban, ha az otthoni fogfehérítés koordinálását is a fogorvosra bízza.

Hogyan kezdjen hozzá a fogfehérítéshez otthon?

Nézzük meg együtt, lépésről lépésre, hogyan lesz a fogfehérítés otthon is tökéletesen biztonságos:

1. lépés: állapotfelmérés – a fogait vizsgáltassa meg fogorvossal, hiszen a fehérítés csak egsézséges, vagy rendbetett fogakkal lesz biztonságos

2. Szájhigiénia – ha szükséges szedesse le a fogköveket és az elszíneződéseket. A fogkozmetikai csomag kiváló alap a biztonságos és hatékony otthoni fogfehérítéshez

3. Előkezelés – rendelői fogfehérítés – A rendelői fehérítés gyorsan ad egy kiváló, fehér fogszínt. A rendelői gyors fehérítés hatékonysága otthon tovább fokozható.

4. Otthoni fogfehérítő szett rendelése – a fogfehérítő szetthez egyedi fogsín szükséges, melyet az Ön fogairól vett lenyomat alapján készít el a fogtechnikus. A síynekbe kerül be a fogfehérítő anyag, a pontos használati utasítás minden részletét megbeszéli fogorvosával a rendelőben.

5. Nyomonkövetés – a fogfehérítés ugyan az Ön otthonában történik, de a nyomonkövetésre érdemes visszamenni a fogorvoshoz. Emellett a kezelés közben esetleg fellépő érzékenység kezelése is a fogorvos dolga.

Tipp: Érzékeny pácienseknek az otthoni fogfehérítő sínt csupán napi 1-2 óra alkalmazással ajánljuk. Igaz, így a kívánt fehér színt lassabban érheti el, azonban a kezelés sem lesz kellemetlen.

Tipp: Ha az Ön foga annyira érzékeny, hogy nem lehet peroxid tartalmú otthoni fogfehérítést alkalmazni, kérjen dentalhigiénikustól peroxid mentes fogfehérítést. A kezelés hatékony, ám teljesen fájdalommentes, és évente akár 3x is ismételhető!

OPTIMUM szájhigiéniai csomag - dentalhigiénikus végzi

22 900 Ft29 900 Ft

PRÉMIUM szájhigiéniai kezelés csomag: Irányított Biofilm Terápia

32 750 Ft42 500 Ft

ALAP szájhigiéniai kezelés - dentalhigiénikus végzi

19 900 Ft25 900 Ft

Prémium Beyond Bleaching: Peroxidos fogfehérítés A HÓNAP VÉGÉIG 30% KEDVEZMÉNNYEL!

85 000 Ft120 000 Ft

Peroxidmentes fogfehérítés a legérzékenyebb pácienseknek is! A HÓNAP 40% kedvezménnyel!

29 500 Ft49 900 Ft

Komplex szájhigiéniai csomag fogkőleszedéssel, fogfehérítéssel! A HÓNAP VÉGÉIG 30% KEDVEZMÉNNYEL!

55 500 Ft79 800 Ft

Szeretne többet tudni fogai egészségéről?

Iratkozzon fel a Budapest Dental hírlevelére, hogy elsőkézből értesülhessen fogászati magazinunk új cikkeiről!

Témáink

Éppen olvassák...

Hidrogén peroxid fogfehérítés otthon, eredményesen

Repedés a fogban. Tömés melletti repedés kezelése.

Az összes fog elvesztése után

“Az első fogorvosi rendelő ahová félelem nélkül megyek!”