Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Budapest Dentál 13. kerület
Fogkozmetikai kezelés csomag

Fogkozmetikai kezelés csomag - Budapest Dental Fogászat

Válasszon hatékony és gazdaságos fogkozmetikai csomagot, hogy mosolya még ragyogóbb legyen!

A fogkozmetikai kezelés csomaggal egy óra alatt a fogai látványosan fehérebbek lesznek, a fogíny fellélegzik, a lehelet friss lesz, és Ön a családi, baráti vagy akár üzleti közegben magabiztosabb lesz. Vegye igénybe a komplett kezelés csomagot fogfehérítéssel a tökéletes hatásért, ráadásul, most kedvezményes áron!
Kozmetikai szájhigiéniai csomag fogfehérítéssel
55 500 Ft
79 800 Ft

Gyakori kérdések fogkozmetikai kezeléseinkről

Tudjon meg mindent fogkozmetikai kezelés csomagunkról!
Fájdalommentes a fogkozmetikai csomag?

A kozmetikai szájhigiéniai csomag kellemes, fájdalommentes beavatkozás, mely mindössze egy órát vesz igénybe, a fogak látványosan fehérebbek lesznek, a fogíny pedig fellélegzik. Az üde, kellemes lehelet, pedig jó érzéssel tölti el.

Érzékenyek a fogaim. Ez a fogfehérítés biztos nem fáj?

A kozmetikai kezelés csomag peroxidmentes fogfehérítést tartalmaz, mely a fogzománcot hatékonyan, de kíméletesen fehéríti. A hatás nem tart olyan hosszan, mint a peroxidos, orvosi fehérítő, de néhány hétig vagy hónapig – táplálkozási szokásoktól függően – látványos eredményt biztosít. Ez a fogfehérítés nem fáj, érzékeny pácienseknek is bevált kezelés.

Még nem volt fogfehérítésem. Kezdjem ezzel?

Igen, érdemes a fogkozmetikai kezeléssel kezdeni. A kezelés első lépése a fogínyt gyógyítja, második lépésben az elszíneződéseket tünteti el, majd jön a kíméletes fogfehérítés. Amennyiben ön úgy érzi, a fogai nem érzékenyek és még hatékonyabb fogfehérítő kezelést is kipróbálna, úgy érdemes lesz a hatást fokozni otthoni vagy rendelői peroxidos fogfehérítő kezelésekkel.

Nem kell találkoznom fogorvossal?

Itt nem kell félni a fogorvostól!

A fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Kb. egy óra alatt kész!

A fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (maximum 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon, azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, 3 x 8 percben, ahol a hatékonyságot a LED lámpás megvilágítás fokozza, (kb. 30 perc).

Nekem nagyon sok a fogkövem, mit tegyek?

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás!

Ebben az esetben első alkalommal csak ultrahangos fogkőeltávolítást kérjen és vegyen részt fogínykezelési programunkon.

Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető!

Mennyire hatékony a fogkozmetikai csomag?

A peroxidmentes fogfehérítés középkategóriás kezelés a fogfehérítő eljárások között. Mivel a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat! Hatása otthoni vagy peroxidos rendelői fehérítéssel fokozható.

A fogfehérítés – legyen az hagyományos vagy kozmetikai – csak a fogakon hat. Amennyiben a fogakon fogkő vagy egyéb felrakódás van, a fehérítés hatékonysága csökkenni fog. A legteljesebb hatás érdekében tehát a fogakat a fogfehérítés előtt érdemes megtisztítani, ennek legoptimálisabb módja az ultrahangos fogkőeltávolítás kezelés, melyet  a fogkozmetikai csomag tartalmaz.

Ez a leggyakrabban választott fogfehérítési eljárás, kiváló ár/érték aránya miatt. Jóval olcsóbb, mint egy peroxidos fogfehérítés, mégis hetekig vagy akár hónapokig tart a hatása.

Mi a helyzet, ha vérzik az íny a fogkőeltávolítás után?

Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni. Ezekre az esetekre a csomagár sajnos nem vonatkozik.

Honnan tudjam, hogy nekem van fogkövem is?

Előfordulhat, hogy Önnek nincs fogköve, ebben az esetben a fogkozmetikai csomag helyett kérjen önálló fogfehérítés kezelést.

De tény, hogy a páciensek 75%-nál, akik „csak” fogfehérítő kezelésre érkeznek a rendelőbe, fogínygyulladás valamilyen stádiuma mindig megállapítható. Az optimális hatás és a fogak egészsége érdekében mindezen pácienseknél a fogkőeltávolítás kifejezetten javasolt lehet a fogfehérítés előtt ezért a két kezelést – fogfehérítés & fogkőeltávolítás – érdemes egy csomagban kezelni.

Hogyan fokozható a kozmetikai csomag hatása?

A kozmetikai fogfehérítés kezeléscsomag után Önnek feszes, egészséges lesz az ínye, és a korábbinál fehérebbek a fogai. A rendelői kezeléssel elért eredmény, otthoni fogfehérítő kezeléssel még tovább fokozható. Az otthoni fogfehérítés önmagában is hatékony fogfehérítő eljárás, a rendelőben végzett fogfehérítő kezeléssel kombinálva azonban még teljesebb hatás érhető el. 

Professzionális kezelések, fogfehérítés a szép mosolyért!

Fogkozmetikai kezelés csomag
Egy látszólag egyszerűnek tűnő beavatkozás során is sok a hibalehetőség. Nem véletlen, hogy számos páciens érkezik a rendelőnkbe hatalmas kedvezménnyel meghirdetett, de alig hatásos akciók után. A fogkozmetikai kezelés csomag megfelelő alapfeltételek esetén garancia a sikerre.

Szőke Szilvia

Dentalhigiénikus

BudapestDental

Ultrahangos fogkőeltávolítás

A fogkövek ínygyulladást okoznak. A gyulladás alatt a csont magassága lassan, de fokozatosan csökkenhet, ez hosszú távon a fogak elvesztéséhez vezethet. A fogkozmetikai kezelés első lépése az ultrahangos fogkőeltávolítás, melyet a legújabb fájdalommentes gépekkel végezzük.

AirBrush sópolírozás

A fogzománcra felrakódott elszíneződések nem engedik, hogy a fogfehérítő hatékonyan elérje a zománcot. A polírozás nélküli fogfehérítés ezért kevésbé hatékony, illetve a fognyaknál könnyebben sárgás színű marad a fog. A gyengéd sópolírozás kíméletesen fehérít.

Peroxidmentes fogfehérítés

Az érzékenyebb, fogászati kellemetlenségektől rettegő páciensek is szívesen választják a kíméletes peroxidmentes fogfehérítést. A fehérítés 3×8 percig tart, a fehérítő anyag a hatását LED lámpás megvilágításra adja át a fogzománcnak. Ez a fehérítés a fogínyt is kíméli.

Ultrahangos fogkő eltávolítás

Az alattomos fogkő

Az esetek 75%-ában fogkőproblémák tapasztalhatóak a fogkozmetikai kezelést igénybe vevő páciensek körében. A fogkő nagy ellenség: pusztító gyulladás alakulhat ki, ami bontja a csontot, a fogágy értékes szövetét. Ha félévenként megszabadul tőlük, akkor fogai egy életen át szolgálhatják Önt! Kis beavatkozás, mégis hatalmas a segítség a fogágynak.

Természetes fogfehérítő hatás

Air Brush: a kíméletes sópolír

A fogkozmetika elengedhetetlen része, a sópolírozás üdítő masszírozó érzése meglepően kellemes. A finom só a szűk fogközökből is eltávolítja az elszíneződéseket, természetes fehérítő hatású, és üde leheletet biztosít. Kiváló előkezelés bármely fogfehérítési eljáráshoz, növeli azok hatékonyságát.

Kozmetikai fogfehérítés – peroxid nélkül

Fehérebb mosoly, akár hónapokig, érzékenység nélkül!

A fogfehérítés csak a fogzománc előkészítése után hatékony (ne legyen fogkő, felrakódás, elszíneződés). A fogakra kerülő gélt egy speciális lámpával világítjuk meg, 3 x 8 percig, mely hatására a fogfehérítő anyag aktiválódik.

A peroxidmentes fehérítés a legkíméletesebb fogfehérítő eljárás, melynek során és a kezelés után fogérzékenység nem alakul ki. (A túlzottan színes ételek fogyasztását 1-2 napig kerüljük a tartós eredmény érdekében).

Nézzen tükörbe és mosolyogjon magára szeretettel!

A fodrász és a kozmetikus ma már nem elég! Ha Ön vonzó külsőt szeretne, gondoskodjon mosolyáról, fogai fehérségéről! És tegye ezt úgy, hogy közben az egészségére is gondol! Vegye igénybe gazdaságos fogkozmetikai csomagunkat!
Döntsön a szép mosoly mellett!

Sokan bizonytalanok, hogy melyik fogfehérítési módszert válasszák. Első lépésben a kíméletes fogfehérítő anyagot felhasználó fogkozmetikai kezelés csomag a legjobb választás, mert ha még ez után is szeretné fokozni a hatást, akkor lesz csak érdemes fogorvosi fehérítést igényelnie.

Egyeztessen időpontot!

Rendelőnk hétköznap 8.00-20.00 óráig áll az Ön rendelkezésére. Kérjük, egyeztessen időpontot munkatársainkkal. A fogkozmetikai kezelés csomaghoz nem kell fogorvos, röntgen, vagy állapotfelmérés sem, a kezelést dentalhigiénikus kollégáink végzik. A kezelés hossza kb. 60 perc.

Válassza a kedvezményt!

A fogkozmetikai csomagajánlat most 20% kedvezménnyel vehető igénybe. A benne foglalt szolgáltatások, mint az ultrahangos fogkőeltávolítás, az AirBrush sópolírozás vagy a peroxidmentes fogfehérítés külön jóval drágább, mint csomagban vásárolva.

Mennyibe kerül a fogkozmetikai kezelés csomag?
Fontos a fehér mosoly és az üde lehelet? Ha randira, esküvőre vagy üzleti találkozóra indul, készítse fel mosolyát is! Válassza a kedvezményes fogkozmetikai csomagot!

Kozmetikai szájhigiéniai csomag fogfehérítéssel

55 500 Ft
79 800 Ft
nap
:
óra
:
perc
:
mp
Peroxidmentes

Fájdalommentes

Hatékony

Kedvező csomagajánlat


Tapasztalja meg, milyen egy minőségi fogászat!
Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.