Budapest Dentál 13. kerület

Fogkozmetikai kezelés csomag

Önnek is fontos az egészséges fogíny? És a fehér fogak? Ultrahangos fogkőeltávolítás & Air-Brush fehérítő hatású polírozás & Kozmetikai fogfehérítés egy csomagban, kedvező áron!

A fogkozmetikai kezelés csomaggal egy óra alatt a fogai látványosan fehérebbek lesznek, a fogíny fellélegzik, a lehelet friss lesz, és Ön a családi, baráti vagy akár üzleti közegben magabiztosabb lesz. Vegye igénybe a komplett kezelés csomagot fogfehérítéssel a tökéletes hatásért, ráadásul, most kedvezményes áron!
Kozmetikai szájhigiéniai csomag fogfehérítéssel
55 500 Ft
Komplex szájhigiéniai csomag fogkőleszedéssel, fogfehérítéssel! A HÓNAP VÉGÉIG 30% KEDVEZMÉNNYEL!
55 500 Ft

79 800 Ft

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Gyakori kérdések fogkozmetikai kezeléseinkről

Tudjon meg mindent fogkozmetikai kezelés csomagunkról!

A kozmetikai szájhigiéniai csomag kellemes, fájdalommentes beavatkozás, mely mindössze egy órát vesz igénybe, a fogak látványosan fehérebbek lesznek, a fogíny pedig fellélegzik. Az üde, kellemes lehelet, pedig jó érzéssel tölti el.

A kozmetikai kezelés csomag peroxidmentes fogfehérítést tartalmaz, mely a fogzománcot hatékonyan, de kíméletesen fehéríti. A hatás nem tart olyan hosszan, mint a peroxidos, orvosi fehérítő, de néhány hétig vagy hónapig – táplálkozási szokásoktól függően – látványos eredményt biztosít. Ez a fogfehérítés nem fáj, érzékeny pácienseknek is bevált kezelés.

Igen, érdemes a fogkozmetikai kezeléssel kezdeni. A kezelés első lépése a fogínyt gyógyítja, második lépésben az elszíneződéseket tünteti el, majd jön a kíméletes fogfehérítés. Amennyiben ön úgy érzi, a fogai nem érzékenyek és még hatékonyabb fogfehérítő kezelést is kipróbálna, úgy érdemes lesz a hatást fokozni otthoni vagy rendelői peroxidos fogfehérítő kezelésekkel.

Itt nem kell félni a fogorvostól! A fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Kb. egy óra alatt kész! A fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (maximum 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon, azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, 3 x 8 percben, ahol a hatékonyságot a LED lámpás megvilágítás fokozza, (kb. 30 perc).

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás! Ebben az esetben első alkalommal csak ultrahangos fogkőeltávolítást kérjen és vegyen részt fogínykezelési programunkon. Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető.

A peroxidmentes fogfehérítés középkategóriás kezelés a fogfehérítő eljárások között. Mivel a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat! Hatása otthoni vagy peroxidos rendelői fehérítéssel fokozható.

 

A fogfehérítés – legyen az hagyományos vagy kozmetikai – csak a fogakon hat. Amennyiben a fogakon fogkő vagy egyéb felrakódás van, a fehérítés hatékonysága csökkenni fog. A legteljesebb hatás érdekében tehát a fogakat a fogfehérítés előtt érdemes megtisztítani, ennek legoptimálisabb módja az ultrahangos fogkőeltávolítás kezelés, melyet a fogkozmetikai csomag tartalmaz.

 

Ez a leggyakrabban választott fogfehérítési eljárás, kiváló ár/érték aránya miatt. Jóval olcsóbb, mint egy peroxidos fogfehérítés, mégis hetekig vagy akár hónapokig tart a hatása.

Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni. Ezekre az esetekre a csomagár sajnos nem vonatkozik.

Előfordulhat, hogy Önnek nincs fogköve, ebben az esetben a fogkozmetikai csomag helyett kérjen önálló fogfehérítés kezelést.

 

De tény, hogy a páciensek 75%-nál, akik „csak” fogfehérítő kezelésre érkeznek a rendelőbe, fogínygyulladás valamilyen stádiuma mindig megállapítható. Az optimális hatás és a fogak egészsége érdekében mindezen pácienseknél a fogkőeltávolítás kifejezetten javasolt lehet a fogfehérítés előtt ezért a két kezelést – fogfehérítés & fogkőeltávolítás – érdemes egy csomagban kezelni.

A kozmetikai fogfehérítés kezeléscsomag után Önnek feszes, egészséges lesz az ínye, és a korábbinál fehérebbek a fogai. A rendelői kezeléssel elért eredmény, otthoni fogfehérítő kezeléssel még tovább fokozható. Az otthoni fogfehérítés önmagában is hatékony fogfehérítő eljárás, a rendelőben végzett fogfehérítő kezeléssel kombinálva azonban még teljesebb hatás érhető el. 

Nézzen tükörbe és mosolyogjon magára
szeretettel!

A fodrász és a kozmetikus ma már nem elég! Ha Ön vonzó külsőt szeretne, gondoskodjon mosolyáról, fogai fehérségéről! És tegye ezt úgy, hogy közben az egészségére is gondol! Vegye igénybe gazdaságos fogkozmetikai csomagunkat!

Döntsön a szép mosoly mellett!

Sokan bizonytalanok, hogy melyik fogfehérítési módszert válasszák. Első lépésben a kíméletes fogfehérítő anyagot felhasználó fogkozmetikai kezelés csomag a legjobb választás, mert ha még ez után is szeretné fokozni a hatást, akkor lesz csak érdemes fogorvosi fehérítést igényelnie.

Egyeztessen időpontot!

Rendelőnk hétköznap 8.00-20.00 óráig áll az Ön rendelkezésére. Kérjük, egyeztessen időpontot munkatársainkkal. A fogkozmetikai kezelés csomaghoz nem kell fogorvos, röntgen, vagy állapotfelmérés sem, a kezelést dentalhigiénikus kollégáink végzik. A kezelés hossza kb. 60 perc.

Válassza a kedvezményt!

A fogkozmetikai csomagajánlat most 20% kedvezménnyel vehető igénybe. A benne foglalt szolgáltatások, mint az ultrahangos fogkőeltávolítás, az AirBrush sópolírozás vagy a peroxidmentes fogfehérítés külön jóval drágább, mint csomagban vásárolva.

Professzionális kezelések, fogfehérítés a szép mosolyért!

Ultrahangos fogkőeltávolítás

A fogkövek ínygyulladást okoznak. A gyulladás alatt a csont magassága lassan, de fokozatosan csökkenhet, ez hosszú távon a fogak elvesztéséhez vezethet. A fogkozmetikai kezelés első lépése az ultrahangos fogkőeltávolítás, melyet a legújabb fájdalommentes gépekkel végezzük.

AirBrush sópolírozás

A fogzománcra felrakódott elszíneződések nem engedik, hogy a fogfehérítő hatékonyan elérje a zománcot. A polírozás nélküli fogfehérítés ezért kevésbé hatékony, illetve a fognyaknál könnyebben sárgás színű marad a fog. A gyengéd sópolírozás kíméletesen fehérít.

Peroxidmentes fogfehérítés

Az érzékenyebb, fogászati kellemetlenségektől rettegő páciensek is szívesen választják a kíméletes peroxidmentes fogfehérítést. A fehérítés 3×8 percig tart, a fehérítő anyag a hatását LED lámpás megvilágításra adja át a fogzománcnak. Ez a fehérítés a fogínyt is kíméli.
Ultrahangos fogkő eltávolítás

Az alattomos fogkő

Az esetek 75%-ában fogkőproblémák tapasztalhatóak a fogkozmetikai kezelést igénybe vevő páciensek körében. A fogkő nagy ellenség: pusztító gyulladás alakulhat ki, ami bontja a csontot, a fogágy értékes szövetét. Ha félévenként megszabadul tőlük, akkor fogai egy életen át szolgálhatják Önt! Kis beavatkozás, mégis hatalmas a segítség a fogágynak.
Természetes fogfehérítő hatás

Air Brush: a kíméletes sópolír

Ha nem telik el túlzottan sok idő a foghúzás után, sok esetben elegendő csont marad a fogbeültetésre. A 3 dimenziós CBCT röntgenvizsgálattal tökéletesen megállapítható a csont anatómia és megtervezhető a műtét. Az ilyen egyszerű, csontpótlás nélküli fogbeültetés műtétek sikeraránya 98% feletti! Érdemes tehát időben jönni!
Kozmetikai fogfehérítés – peroxid nélkül

Fehérebb mosoly, akár hónapokig, érzékenység nélkül!

A fogfehérítés csak a fogzománc előkészítése után hatékony (ne legyen fogkő, felrakódás, elszíneződés). A fogakra kerülő gélt egy speciális lámpával világítjuk meg, 3 x 8 percig, mely hatására a fogfehérítő anyag aktiválódik.

A peroxidmentes fehérítés a legkíméletesebb fogfehérítő eljárás, melynek során és a kezelés után fogérzékenység nem alakul ki. (A túlzottan színes ételek fogyasztását 1-2 napig kerüljük a tartós eredmény érdekében).

Kevesen foglalkoznak elég tudatosan a fogínyük egészségével. Pedig a fogínybetegségek és az idő előtti fog elvesztések nagy része könnyen megelőzhető lenne. Az ultrahangos fogkőeltávolítás egyszerű, gyors beavatkozás, rendszeresen végezve megelőzhető a fogak meglazulása és elvesztése.

Szőke Szilvia

Dentalhigiénikus

Mennyibe kerül a fogkozmetikai kezelés csomag?

A fogászati implantáció mára már megfizethetővé vált mindenki számára. Mind a legtöbbet alkalmazott Neo Biotech® 97%-os sikerarányt felmutató implantátum rendszere, mind a Nobel Biocare® prémium fogászati implantátum családja kiváló minőségű, utóbbi még gyorsabb és biztonságosabb csontosodást garantál.

Komplex szájhigiéniai csomag fogkőleszedéssel, fogfehérítéssel! A HÓNAP VÉGÉIG 30% KEDVEZMÉNNYEL!

nap
:
óra
:
perc
:
mp
55 500 Ft
79 800 Ft
Peroxidmentes

Fájdalommentes

Hatékony

Kedvező csomagajánlat

Tapasztalja meg, milyen egy
minőségi fogászat!