1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Szakértelem. Törődés. Innováció.

Tapasztalt fogorvosok és
szakértők az Ön mosolyáért!

A kritikus állapotú fogak megmentésére és fogbeültetésre specializálódtunk. Az ehhez szükséges szaktudással és profi technológiával rendelkezünk. Célunk, hogy Önnek a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsuk, a legkényelmesebb környezetben.

Gyorsan és egyszerűen, online

0 +
Fogászati kezelés
0 %
Páciens ajánlja
0 +
Év tapasztalat
0 +
Elégedett ügyfél
Dr. Pattogató Rita fogorvos, mikroszkópos gyökérkezelés specialista

Dr. Pattogató Rita, tulajdonos

Konzerváló Fogászat Fogpótlástan szakorvosa, Mikroszkópos gyökérkezelés specialista fogorvos

Dr. Némethy Miklós fogorvos, fogbeültetés és fogpótlás specialista

Dr. Némethy Miklós, tulajdonos

Fogpótlástan szakorvosa, Master of Implantologiae fogorvos

Dr. Nagy Zoltán szájsebész fogorvos Budapest dental fogászat

Dr. Nagy Zoltán, szájsebész

Dento-alveoláris szájsebész, fogeltávolítások, szájsebészeti műtétek, fogorvos

dr. Gszelman Ferenc szájsebész fogorvos Budapest dental fogászat

Dr. Gszelman Ferenc, szájsebész

Dento-alveoláris szájsebész, fogbeültetés, csontpótlás műtétek

Dr. Nagy Patrícia fogorvos Budapest dental Fogászat

Dr. Nagy Patrícia, fogorvos

Fogorvos, általános fogászati kezelések, esztétikai fogászat

dr. Géresi hajnalka fogorvos Budapest Dental Fogászat

Dr. Géresi Hajnalka, fogorvos

Fogorvos, általános fogászati kezelések, biomimetikus fogászat

Dr. Déry Judit fogorvos Budapest Dental Fogászat

Dr. Déry Judit, fogorvos

Fogorvos, általános fogászati kezelések, esztétikus fogpótlások

Dr. Lukács-Dobi-Orsolya-fogorvos-mikroszkópos fogászat

Dr. Lukács-Dobi Orsolya

Konzerváló Fogászat Fogpótlástan, Mikroszkópos gyökérkezelés

DR. Benedek Patrik fogorvos Budapest Dental fogászat

Dr. Benedek Patrik, fogorvos

Fog implantátumra kerülő fogpótlások, általános fogászat

Szőke Szilvia ultrahangos fogkőeltávolítás

Szőke Szilvia, dentálhigiénikus

Egyetemi dentalhigiénikus, lézeres és nem sebészi fogínykezelések

Balogh-Szellő Szandra, klinikai higiénikus

Klinikai higiénikus, fogkő eltávolítások, fogmosás oktatás

Fogorvosok a tökéletes mosolyért

A fogászati ellátás kiemelkedő minősége és pácienseink elégedettsége mindennél fontosabb számunkra. A legújabb technológiák alkalmazásával fogorvos csapatunk a lehető legszebb és legtartósabb eredményekre képes.

Kombinált tudás

Tapasztalt szakemberek

Empatikus hozzáállás

Elégedett páciensek

Szakértelem és partnerség:
Garancia a hosszan tartó mosolyra

Az orvosi hivatás kiemelt felelősséggel járó szakma. Magasan képzett fogorvosaink tudására, precizitására garanciát vállalunk. Ugyanakkor a fogak olyan biológiai szövetek, amelyek állapotáért, karbantartásáért a “tulajdonos” is felel. Hosszú távú sikert csak együttműködve érhetünk el.

 

Természetesen a beépített restaurátumokra, fogművekre is garanciát vállalunk. Fogorvosaink és dentálhigiénikusaink tanácsait megfogadva hosszú távon is megőrizheti fogainak egészségét.

 

Bátorítjuk Önt, hogy olyan fogorvost és fogászatot válasszon, amely valódi szaktudást és partnerséget kínál a hangzatos ígéretek helyett!

Gyakori kérdések

Bejelentkezhet online-form kitöltésével: Jelentkezzen be most! Vagy bátran hívjon minket a 0613154545 telefonszámon. Rendelőnk hétfőtől péntekig, 8.00-20.00 -ig tart nyitva. Munkatársunk segít kiválasztani Önnek a megfelelő, szakértő fogorvos kollégát!

Minden fogorvosunk hasonló elvek alapján dolgozik. Minőségbiztosítási rendszerünket az alapító fogorvosok, dr. Némethy Miklós és dr. Pattogató Rita fogszakorvosok alakították ki, és nap, mint nap ellenőrzik. A legjobb fogorvos mindig az, aki Önnek a leginkább megfelelő. A fogorvos kiválasztása elsősorban bizalmi kérdés, hiszen a száj igen érzékeny, intim zóna. Önt az a fogorvos fogadja, aki a problémájához a leginkább alkalmas tapasztalattal és képesítéssel rendelkezik. Amennyiben az adott fogorvos nem elegendő a probléma megoldásához – például speciális kezelés szükséges – minden esetben átirányítja önt a megfelelő szakemberhez, a rendelőn belül. Ilyen esetek lehetnek a következők: szájsebész fogorvoshoz, mikroszkópos specialistához, impalntológus szakorvoshoz való átirányítás.

A rendelő alapítói, Dr. Némethy Miklós és Dr. Pattogató Rita fogorvosházaspár 1997-ben végeztek a Semmelweis Egyetem fogorvostudományi Karán, a rendelőben most ők a legtapasztaltabb, legidősebb orvosok. A csapatot egyébként 10 kiváló fogorvos alkotja, szájsebészek, mikroszkópos specialista szakorvos és általános fogorvosok.

Jellemzően nem. A foghúzás az egy műtéti beavatkozás. A műtétre, annak technikájára, kimenetelére, esetleges várható szövődményekre a szájsebész fogorvosnak fel kell készülnie. Az előzetes állapotfelmérésen – mely egy másik fogorvos kollégánál történik egy előző alkalommal, elkészülnek a röntgenfelvételek, kirajzolódik a szükséges kezelési terv. Így a szájsebész kolléga már meglevő adatok alapján tudja megtervezni a szájsebészeti műtét hosszát, fel tud készülni az esetleges műtéti komplikációkra, és megfelelő felkészültséggel jól is tudja majd menedzselni azokat. Csak így van lehetőség elkerülni a komoly műtéti komplikációkat és a páciensek várakozási idejének megnövekedését. Vannak sürgősségi fogászati ellátást nyújtó fogászatok, ahol vállalnak azonnali fogeltávolító műtétet. Ám számos esetben kiderül, hogy egy gyorsan eltávolított fogat meg is lehetett volna menteni, vagy egy, a műtét közben kialakult komplikációra nincs elég idő, vagy megfelelő felkészültség. Az ilyen lehetőségek elkerülése mind a páciensek, mind a fogorvosok elsőszámú érdeke. Ezért rendelőnkben elsősorban előre tervezett műtéti beavatkozásokat végzünk. Természetesen ettől lehetnek eltérő esetek, vagy lemondott időszakok, amikor lehetőség nyílhat az azonnali foghúzásra. Kérjük, minden esetben érdeklődjön recepciós munkatársainknál! Köszönjük!

Általános fogorvos kollégáink bármelyike fogadja Önt sürgősségi probléma esetén. Kérjük, jelezze recepciós munkatársunknak, hogy sürgős fogászati panasza van, hogy minél közelebbi időpontot foglaljanak Önnek. Sürgősségi esetben első alkalommal az állapotfelmérés után a fájdalmas panasz gyors kezelése, gyógyszerfelírás történhet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy első alkalommal, előzetes fogászati terv nélkül végleges ellátásra nem minden esetben van lehetőség.

Mikroszkópos gyökérkezeléseket dr. Pattogató Rita, illetve dr. Lukács-Dobi Orsolya fogszakorvosok végeznek. Mikroszkópos kezelésre, azonnal, előzetes állapotfelmérés, diagnosztika és kezelési terv nélkül nincs lehetőség. Ennek az az oka, hogy a mikorszkópos kezelések 90-120 perc hosszúak. A kezelések időtartamára való tekintettel, csak pontos előre tervezés alapján tudunk mikroszkópos kezeléseket vállalni.

A fogorvos, az Egyetem elvégzése után fogorvosi diplomával rendelkezik, további szakképesítést nem szerzett. Ettől függetlenül számos gyakorlati és elméleti tanfolyamon fejleszti tudását. A fogszakorvos valamelyik fogászati szakvizsgát is letette, így a fogorvoshoz képest igazoltan speciálisabb szaktudással bír. A szakvizsgákra való felkészülési idő általában 3 év, mely idő alatt a szakvizsgázott fogorvos lényegesen mélyebb tudásra tesz szert a speciális fogászati területen, mint ahogy azt a graduális képzés számára biztoisította.

A fogbeültetések megtervezéséhez implantológus protetikus fogszakorvos szükséges. Rendelőnkben a fogbeültetés megtervezését dr. Némethy Miklós master of Implantologie, Fogpótlástan szakorvosa végzi. A kezelési terv kialakítása után a fogbeültetés műtétet dr. Gszelman Ferenc dentoalveoláris szájsebész kolléga végzi. A beültetett implantátumok gyógyulási idejének leteltével a végleges fogpótlásokat dr. Némethy Miklós, vagy más, általa felkért és ellenőrzött szakorvos kollégák végzik el.