Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Budapest Dentál 13. kerület
Fogpótlások

Fogpótlások - Budapest Dental Fogászat

Már egy fog hiánya befolyásolja a teljes fogazat működését. A hiányzó fogakat mielőbb pótolni kell!

Néhányan azt gondolják, ha hátul egy fog hiányzik, azt senki nem látja, nem érdekes. Ez a gondolatmenet hatalmas hiba! Egy fog hiánya számtalan káros következményt indít el, és a teljes fogsorra hatással van. A fogpótlás fontos!
Fémkerámia korona vagy hídtag
59 900 Ft
Cirkónium porcelán korona vagy hídtag
84 900 Ft
IPS e.max Ivoclar teljes porcelán korona
84 900 Ft

Igényes megoldások a hiányzó fogak pótlására

Fogpótlások
“ Ha egy őrlőfog elveszik, a helyén a csont bomlani kezd, a szomszédos fogak bedőlnek, a szemközti fog kiemelkedik, az állkapocsízület is érzékenyen reagál. A szervezet intelligens, egy ideig kompenzál. Később azonban súlyos következmények várhatók. A fogpótlások mestere vagyok, tudom miről beszélek. A fogakat mielőbb pótolni kell! “

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

BudapestDental

Cirkónium korona

A fogpótlás hagyományos módszere a híddal történő pótlás. Abban az esetben javasoljuk ezt a megoldást, ha a foghiány egyéb módszerrel, elsősorban fogbeültetéssel valamilyen okból nem pótolható. A cirkónium korona természetes, fehér színű, fémmentes anyag, rendelőnkben prémium esztétikai minőségben készítjük.

Fogbeültetés

Ha az Ön fogsora és csontja alkalmas rá, legjobb, ha a fogpótlás fogbeültetéssel történik. A kezelést megelőző állapotfelmérés során ilyenkor 3 Dimenziós CBCT felvételt készítünk, amelyen a hiányzó fogat tartó csontszerkezet jól vizsgálható, így képesek vagyunk pontosan és biztonsággal megtervezni a fogbeültetést.

Fix teljes fogsor

Sokan érkeznek a rendelőbe fogínysorvadással. A fogínyterápiákkal ezek egy részében még lehet segíteni, sokszor azonban a fogak már menthetetlenek. A teljes fogatlanság hatalmas változás, de van megoldás! A fix fogsor vagy az All-on-4, teljesen fogatlan esetekben alkalmazható fix fogpótlás típusok.

CAD-CAM technológia

Ultrapontos tartósság

Egy fogpótlás tartósságának két alapvető feltétele van: az első, hogy a fogorvos és fogtechnikus a legprecízebb módon dolgozzon, és ultrapontos technológiát vegye igénybe. Ez a CAD-CAM módszer, ahol a fogpótlás tervezése és kivitelezése számítógépes pontossággal történik, így a korona fogat teljes védelemmel, résmentesen takarja.

Szigorú rendben

A másik pillér pedig Ön, és az ön fogmosási, higiéniai szokásai. Ápolja rendszeresen, a javaslatoknak megfelelően fogpótlását, minden esetben legyen szigorú önmagával és jöjjön el az éves felülvizsgálatra.

Fogínysorvadás esetén

Mentsük, ami menthető

A fogínysorvadás során meglazult fogakat a fogínykezelésekkel sok esetben stabilizálni lehet. A lézeres kezelések, a Guided Biofilm Therapy Less Pain ultrahangos technológiája vagy a parodontális kürett segíthet megállítani a csontpusztulást és megőrizni a fogakat.

Engedjük el, ami nem

Egy tapasztalt fogorvos nem fogja Önt bizonytalan helyzetbe irányítani. Sokszor kell nehéz döntést hozni és a menthetetlen fogakat elengedni. A fogatlanság, vagy a kivehető fogsor réme sokakat elriaszt. Pedig van megoldás: Ez a fogbeültetés, a csontpótlás vagy az All-on-4 technika.

Fogbeültetés, All-on-4 technika

Fogimplantáció csontpótlással

Ha Ön nemrég esett át foghúzáson, biztosan tudja, hogy a fogbeültetésre optimálisan fél-egy éven belül érdemes rászánnia magát. Ha túl sokat vár, a csont folyamatosan bomlik a hiány alatt. Ha a foghúzás régebben volt, és a csont már elvékonyodott, sok esetben csontpótlással kombinált műtéttel lehet csak fogimplantációt végezni.

Teljes fogatlan esetben a kivehető fogsor kiváltására vagy elkerülésére javasoljuk az All-on-4 fogimplantációs fogpótlást, mely 4 db implantátum beültetését jelenti, és egy speciális, teljesen fix fogsorral újra a természetes rágás élményét adja.

Cirkónium kerámia korona

A cirkónium teljesen fémmentes fehér színű, nagyon szilárd anyag. A cirkónium kiváló lehetőség a modern esztétikai fogászat számára, hogy a páciensek részére valóban esztétikus, az eredeti fogzománchoz hasonló, természethű fogpótlásokat, koronákat készíthessen. Tökéletesen alkalmas a fogak formai, színbéli eltéréseinek korrigálására, illetve a hiányzó fogak pótlására. A mosolyzónában a legtöbbet választott fogpótlás a Budapest Dental Fogászaton!

Fémkerámia korona

A hagyományos is lehet szép! A fémkerámia, bár a klasszikus fogászati paletta része, sosem vesztett népszerűségéből. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy ma már sokkal fejlettebb technológiával készül, ezért lényegesen szebb, másrészt verhetetlen áron érhető el a páciensek számára. Hátsó fogak hiányának pótlásakor, a legtöbbet választott fogpótlás típus a Budapest Dental Fogászaton!

Ideiglenes fogpótlás

A legtöbb páciens él az ideiglenes fogpótlás lehetőségével, hiszen míg a végleges fogpótlás készül, addig sem szeretne senki csúnya fogakkal mutatkozni. Az azonnal, még a rendelőben elkészíthető műanyag ideiglenes fogpótlás a legtöbb esetben megnyugtató megoldás, hiszen így egy percet sem kell fogatlanul mutatkozni. Bizonyos esetekben fogtechnikus bevonására van szükség, de ilyenkor is maximum 1-2 munkanap az átfutási idő.

Biztonságos fogpótlás Önnek: lépésről lépésre

Egy mind esztétikájában mind funkciójában tökéletes fogpótláshoz több fogászati szakterület orvosára lehet szükség. A Budapest Dental egy csapatként dolgozik együtt. A rendelő modern felszereltsége támogat minket abban, hogy a tudásunk legjavát adhassuk Önnek.
Fogpótlás tervezés

Akár egy, akár több, akár az összes fog hiányzik, fogpótlásra mielőbb szükség van. Az állapotfelmérés megadja a kezdéshez a válaszokat, a kezelési tervben összefoglalva találja meg az alternatív kezelési javaslatokat a fogpótlásra.

Fogínykezelések

Az íny egészsége olyan, mint egy ház alapja. Gyulladt, vérző ínynél nem lehet elkezdeni a fogpótlást vagy fogimplantációt. A legmodernebb fogínykezelési koncepció, a Guided Biofilm Therapy egy életen át segít megőrizni a fogakat!

Szájsebészeti kezelések

Amennyiben fogínykezelésekkel nem lehet segíteni a fogon, sokszor jobb egy biztos döntés, és irány a szájsebészet. Fogorvos csapatunkban a fogpótlás specialista, a szájsebész és az implantológus együtt dolgozik és végigkísérik Önt az úton.

Fogbeültetés

A foghiányok pótlásának legtermészetesebb módszere a fogbeültetés, hiszen ebben az esetben nem szükséges a foghiányt határoló fogakat lecsiszolni, az elveszett fog egy az egyben, esztétikusan pótolható.

Cirkónium fogpótlás

Akár hagyományos híd, akár fogimplantátumra ragasztott vagy csavarozott fogpótlás készül, két alternatíva van: fémkerámia, vagy cirkónium kerámia. A cirkónium korona bár drágább kategória, prémium megoldást jelent a fogpótlás terápiában.

Utánkövetés

A fogpótlásokat speciálisan kell tisztítani, az orvos utasításait fontos betartani. Javasolt az évenkénti kontroll, s ha Ön mindent betart, fogpótlásai éveken, akár évtizedeken keresztül szolgálhatják Önt. Recall rendszerünkkel segítjük Önt ebben!

Mennyibe kerülnek az esztétikus fogpótlások?
A fogpótlás gyűjtőfogalom, mely sokféle terápiás lehetőséget tartogat az Ön számára. Az alábbiakban csak néhány gyakori kezelést emeltünk ki. Pontos választ az állapotfelmérés ad majd Önnek!

Fémkerámia korona vagy hídtag

59 900 Ft
Kiváló minőség

Orvosi és fogtechnikai díj egyben

Hosszú élettartam

Elsősorban őrlőfogakra

Cirkónium porcelán korona vagy hídtag

84 900 Ft
Első osztályú minőség

Orvosi és fogtechnikai díj egyben

Tartós és esztétikus

Őrlő és frontfogakra

IPS e.max Ivoclar teljes porcelán korona

84 900 Ft
Prémium minőség

Orvosi és fogtechnikai díj egyben

Elegáns, pontos, élethű

Tökéletes esztétika

Teljes kivehető fogsor helyett fix, stabil fogak? Lehetséges!
A kivehető fogsor modern alternatívája a teljesen fix, csavarozott fogpótlás. 4 db fogimplantátum beültetésével és egy speciálisan rögzülő fogsor alkalmazásával mindez lehetséges és Ön visszanyeri a természetes rágás élményét!

A foghiányt pótolni kell. Jöjjön el fogászati konzultációra!

Nézze meg komplex esztétikai kezeléseink eredményeit!

 • Budapest Dental Fogászat
 • Budapest Dental Fogászat
Porcelán korona
 • Budapest Dental Fogászat
 • Előtte-utána képek
Porcelánhéj
 • Budapest Dental fogászat
 • Előtte-utána képek
Smile-to-Go | Direkt héj
Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
 • Hétfő – Péntek
  08:00 – 20:00 
 • Szombat
  zárva
 • Vasárnap
  zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.