Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Garancia

Garancia

Ha Ön szakértelmet, valódi tudást és hosszú távon sikeres kezeléseket keres, jó helyen jár!

Az emberi testben, fogakon végzünk kezeléseket. Az orvosi hivatás kiemelt felelősségű szakma, magasan képzett fogorvosaink tudására és precizitására garanciát vállalunk. A fogak biológiai szövetek, melynek állapotáért, karbantartásáért tulajdonosának is felelőssége van. Hosszú távú siker csak együttműködve valósulhat meg! Természetesen a beépített restaurátumokra, fogművekre garanciát vállalunk, emellett segítjük Önt, hogy fogainak egészsége hogyan maradhat hosszú távon tartós. Arra bíztatjuk, ne hangzatos ígéreteket, hanem valódi szaktudást és partnerséget kínáló fogászatot keressen!

Hosszú távú tapasztalatot, friss szakmai tudást, átgondolt kezeléseket, profi technológiai hátteret és partnerséget kínálunk Önnek!

Garancia

Dr. Pattogató Rita és Dr. Némethy Miklós

A Budapest Dental fogászat alapítói
„A Budapest Dental Fogászat vezetői vagyunk, dr. Pattogató Rita és dr. Némethy Miklós fogszakorvosok. A rendelőt 2005-ben alapítottuk. Az orvos-igazgatói munka mellett a szék mellett is folyamatosan dolgozunk, első hivatásunk a fogorvoslás maradt. Sok budapesti fogászatot nem fogorvos vezet, hanem elsősorban gazdasági fókusszal bíró csapat. A Budapest Dental ebből a szempontból szinte egyedi, hiszen vezetői magasan képzett, tapasztalt fogorvosok. Ez az orvosi fókuszú szemlélet kiemelt felelősséget jelent a számunkra és garanciát jelent az Ön számára.”

BudapestDental

Átláthatóság és garancia

Az átláthatóság garantált. Írásos árajánlatunk pontosan és érthetően tartalmazza  az Ön által választott beavatkozás árát, és az elvégzett kezelések garanciális idejét és feltételeit. Kérdés esetén, a második konzultáció minden esetben ingyenes! 

Kvalifikált alapanyagok

A sütemény is akkor lesz jó, ha nem spórolunk ki semmit. Nincs ez másképp a fogászatban sem. Az általunk alkalmazott fogászati anyagok kizárólag minősített forrásokból származnak, amelyekkel tartós és precíz beavatkozásokat végezhetünk.

Digitális diagnosztika

A tartós, biztonsággal hosszú távon jól működő fogászati kezelések alapja a biztos diagnózis, hiszen erre épül a kezelési terv. Rendelőnkben a legmodernebb digitális diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésére orvosainknak.

Fogorvosi team munka

A fogászati kezelési terv megvalósítása nagy tapasztalatot igényel. A Budapest Dental fogászaton a tudás összeadódik. Komplex problémák esetén a kezelési tervet a kezelőorvos és a szakmai vezetés együtt állítja össze, szükség esetén specialistáink bevonásával.

Partnerség hosszú távon

A hosszú távú siker az együttműködésünkön múlik. Visszatérő pácienseinknek a fogászati kontroll és röntgen kedvezményesen vehető igénybe. Szájhigiéniai oktató szolgáltatásokat nyújtunk. Időben értesítjük Önt a szükséges kontroll idejéről!

Modern technológia

Fogtechnikai partnerein munkája precíz és pontos. Képviseli a ma elérhető legmagasabb technológiai színvonalat, mint a lézeres szkennelést vagy a CAD-CAM technológiát. A minőségi alapanyagok alkalmazása szintén együttműködési feltételünk.

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.