1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Ha idős korban is stabilan szeretne rágni

Rögzítés mini implantátumokkal – hogy ne csússzon el ami stabil is lehet!

A kivehető fogpótlás, főleg ha az összes fog hiányzik, okozhat kellemetlenségeket. Ez abból adódik, hogy fogak nélkül semmilyen kapaszkodó nem marad a szájban, ezért a pótlás beszédkor, evéskor elmozdul, megbillen. A mini implantátumok sok esetben valódi megoldást nyújtanak erre a problémára, hiszen kapaszkodót nyújtanak a műfogsornak, így az stabillá válik evéskor és beszédkor is. Olvasson többet: Kivehető műfogsor implantátummal.

Hogyan lehet kiegyensúlyozott és mosolygós életet élni teljes foghiány mellett, étkezési korlátozások nélkül?

Mi, fogorvosok állítjuk: műfogsorral is lehet teljes értékű életet élni, csak gondoskodni kell annak megfelelő rögzítéséről. Az sem fedi a valóságot, hogy Önnek műfogsorral visszahúzódó és korlátozásokkal teli életet kell élnie. Akkor miért tenné? Családtagjainak vagy barátainak társaságában sem kell kellemetlen pillanatokat átélnie, mert egy rögzített fogsorral magabiztossá válhat beszéde, mosolya és a felhőtlen étkezés örömeiről sem kell lemondania.

Mindezt hogyan? Egy, a hagyományosnál egyszerűbb fogászati műtét segítségével, egy-két héten belül stabil fogsorhoz juthat!

Felejtse el a kellemetlen pillanatokat – legyen magabiztos minden helyzetben

Érezte már kellemetlenül magát műfogsora miatt ilyen élethelyzetekben:

  • Beszéd közben műfogsora elmozdult és félt, hogy partnere észrevette a kis „balesetet”?
  • Családi ebédnél egész idő alatt arra kellett koncentrálnia, hogy evés közben nehogy elmozduljon a fogsora és ezt felfedezzék az unokái?
  • Régi barátjával futott össze és az emlékek felelevenítése közben kezével kellett száját eltakarnia, hogy a műfogsora ne hozza kellemetlen helyzetbe?

A jó hír, hogy van megoldás ezekre. És egyre több és több idős páciens él is a lehetőséggel!

Hogyan változhat meg pozitív módon az életminőség?

Van egy kiváló módszer arra, hogy műfogsorral is teljes értékű, minőségi életet tudjon élni, ez pedig nem más, mint a műfogsor rögzítése azonnal, vagy rövid időn belül terhelhető mini implantátumokkal.

De lássuk azokat a tényezőket, amelyek komfortosabbá és magabiztossá teszik az Ön életét is egy rövid fogászati beavatkozás után:

Kényelem:

A mini implantátumok segítségével rögzített fogsora nem mozdul el sem beszéd, sem étkezés közben, így mindennapi viselése komfortossá és természetessé válik az Ön számára. Ráadásul többé már nem kell lemondania azoknak az élelmiszereknek a fogyasztásáról sem, amelyeket hagyományos fogsorával nem tudott megrágni

Esztétikus megjelenés:

A mini implantátumokkal rögzített fogsora visszaadja Önnek az esztétikus megjelenés szabadságát, amelyben környezete egyáltalán nem szerez tudomást arról, hogy Ön műfogsort visel

Biztonság:

A hagyományos kivehető fogsorral ellentétben a mini implantátumokkal rögzített fogsor nem lazul meg és nem mozog, így nem irritálja a fogínyt, ezért nem okoz fogínygyulladást. Ráadásul a beszédhangot sem torzítja el

Könnyű kezelhetőség:

Amennyiben fogsora implantátumokkal kerül rögzítésre, akkor nincs szüksége a továbbiakban fogsor ragasztó anyagra. A kivehető fogsort egyszerűen rá kell pattintani az implantátumfejekre, amire az stabilan rögzül

A csontvesztés megakadályozása:

A hagyományos, kivehető fogsornál a csontvesztés szinte elkerülhetetlen jelenség, ami jelentősen csökkenti a műfogsor stabilitását is, a probléma tehát kettős. A beültetett mini implantátumok ezzel szemben hasonlóan viselkednek, mint a természetes foggyökér, így rágáskor a fogsor és az implantátumok terhelése a csontra jótékony hatású

Az emésztés elősegítése:

Az implantátumokkal rögzített fogsorral az Ön rágóképessége radikálisan javul, hiszen az elfogyasztott élelem megfelelő minőségű rágás után kerül a gyomorba

Mit kell tennie, ha úgy dönt, hogy mini implantátumokkal rögzítetett fogsort szeretne?

Ennek az élet minőséget jelentősen javító, de felelősségteljes, döntésnek a meghozatalához rengeteg információra van szükségre, mégpedig egy hozzáértő szakértőtől.
Éppen ezért nem kell most eldönteni, hogy szeretne-e élni a mini implantátumok adata lehetőségekkel, csak annyit, hogy elindul az információszerzés útján és részt vesz egy konzultáción, ahol minden Ön számára fontos részletet megtudhat a mini implantátumokról és a műtéti beavatkozásról. Kérjen állapotfelmérést szakértő fogorvosunktól mini implantátumos fogpótlásra. A konzultáció során 3 D CBCT felvétel készül, melynek segítségével a fogorvos feltérképezi a csont anatómiáját, majd részletes kezelési tervet és árajánlatot készít Önnek. Ezután a döntés az Öné. Mi csak biztatni tudjuk: Vágjon bele és éljen a modern fogászat lehetőségeivel!