1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Kezeléseink

A valódi gyógyítás szerintünk azt jelenti, hogy minden szempontból az optimális fogászati kezelést ajánljuk Önnek, felsorolva az alternatív lehetőségeket is. Mindezt kiváló szolgáltatási színvonalon, valódi szakértelemmel, fájdalommentesen, garanciával.

Kiemelt értékeink

Az empátia önmagában gyógyító. Ám a kedvesség nem elég a kemény fogzománcnak. Ha beteg, bizony fúrni kell! Szakértelmünket és technológiai újdonságainkat állítjuk a fogak megmentésének, a mosoly megszépítésének szolgálatába!

Kombinált tudás

Tapasztalt szakemberek

Empatikus hozzáállás

Elégedett páciensek

Dr. Pattogató Rita és Dr. Némethy Miklós - A Budapest Dental alapítói és szakorvosai

Küldetésünk a gyógyítás

“Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” (Weöres Sándor)
A fogak a legkeményebb, egyben legérzékenyebb szerveink. A jó fogorvosban összekötődik az empátia a szakértelem magabiztos talajával.

Szenvedély

Bár a fogászatról keveseknek juthat eszébe a szenvedély, ez az esetünkben mégis igaz. Nekünk ez nem túlzás: imádunk mosolyt gyógyítani!

Megbízhatóság

Fiatal fogorvosokként 2003-ban kezdtünk bele rendelőnk építésébe. Azóta érünk, csiszolódunk, ma már kiforrott, profi fogászatot kínálunk Önnek.

Törődjön többet magával! Kezdje fogászati állapotfelméréssel!
0 +
Fogászati kezelés
0 %
Páciens ajánlja
0 +
Év tapasztalat
0 +
Elégedett ügyfél

Rólunk mondták

Hosszú ideje a legjobb szolgáltatást nyújtják. A rendelők kiválóan felszereltek, ami a modern fogászathoz szükséges, azzal rendelkeznek. A kezelés fájdalommentes, a személyzet kedves, és türelmes.

Nagyon elégedett voltam. Mindenki mindig nagyon kedves volt, soha nem kellett sokat várni, soha nem fájt semmi és egyszer sem mentem oda úgy, hogy „jaj, már megint fogászatra kell mennem”. 🙂

Nagyon hálás vagyok azért, hogy teljesen véletlenül rátaláltam a fogászatra, és már pár alkalom után aggodalom nélkül jártam a kezelésekre (ami konkrétan korábban nálam a pánik félelmet jelentette az addigi tapasztalatok után más fogászatokon). Ha már sok-sok évvel ezelőtt ilyen remek kezekbe kerültem volna, sokkal kevesebb problémám alakult volna ki. […]

A Budapest Dental Fogászat egyedülálló számomra. Mind emberileg, mind szakmailag a legmagasabb színvonalat kaptam a fogászati kezelések során. Pattogató Doktornő feledtette el velem a fogorvosoktól való korábbi félelmemet. Köszönöm hogy vagytok!