Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
| Dr. Pattogató Rita

Milyen az alapos felmérés

Milyen az alapos felmérés
Elhanyagolás és szorongás helyett válassza Ön is a gondoskodó figyelmet! Az általános fogászati állapotfelmérést minden önmagát szerető embernek ajánljuk. A szeretet ebben az értelemben ezt jelenti: "Figyelek magamra, törődöm magammal. Tudok róluk, mégis leküzdöm a saját szorongásaimat, saját magam érdekében. Megelőzöm a bajt, ami a fejemre szállhat. Az állapotfelmérésen tudás birtokába juthatok önmagam testének egy fontos részletéről. A tudás pedig világosságot gyújt, megtudom mit és hogyan kell tennem ahhoz, hogy egészséges legyek és maradjak."

Változtasson a hozzáállásán! Először ne egy fogászati kezelésre menjen, hanem hasznos beszélgetésre! Használja ki, kérdezzen sokat az állapotfelméréskor!

Egy fogászati állapotfelmérés lényegében kellemes dolog. Ön beszélgethet és kapcsolatot teremthet egy orvossal, ártatlan nézelődést tapasztalhat meg a szájában, részt vehet egy fájdalommentes röntgenfelvételen, mely Önnek és fogorvosának is segít, hogy benézhessen az íny alá, tudást kaphat és válaszokat a kérdéseire, információt gyűjthet, lehetőségeket latolgathat. Ez nem fogászati kezelés, hanem egy következmények nélküli, hasznos beszélgetés. Hogy lesz e belőle fogászati kezelés - ez csupán az Ön döntésén múlik.

Miért választják egyre többen a Budapest Dental Fogászatot, ha fogászati állapotfelmérést szeretnének?

A Budapest Dental Fogászatot több mint 22.000 páciens választotta megalakulása (2005) óta. A pácienseink beszámolói szerint mindez az alábbiakon múlik: 1. Nagyon sokan ajánlásra jönnek. Jó dolgokat halottak rólunk rokonoktól, barátoktól, pozitív megjegyzéseket, véleményeket olvastak rólunk fogászati fórumokon. 2. Már eleve rengeteg információval érkeznek hozzánk – olvassák a részletes fogászati leírásokat, hasznos információkat kapnak a telefonos munkatársaktól, ezért már mielőtt megérkeznek, kialakul rólunk egy kép, nem ismeretlenül érkeznek hozzánk – ez kifejezetten szorongáscsökkentő hatású 3. Nem fogászati beavatkozásra, hanem egy beszélgetésre jönnek be először! A hozzáállás nagyon fontos! Nem egy „kínzó fogászati kezelés” lebeg a szemük előtt, hanem egy hasznos beszélgetés képe! Érzi a különbséget? 4. Nem hirtelen, azonnali megoldást, hanem átgondolt, biztonságos és tartós gyógyítást várnak tőlünk pácienseink. Értékelik a rendszert, miszerint nálunk a kezelési terveket minden esetben több orvos is átnézi. Több szem többet lát, a tudás összeadódik, a hibázás lehetősége csökken 5. Többször megfogalmazódik az a vélemény, hogy az orvosaink nem csak ügyesek, de kifejezetten kedvesek és empatikusak. Ez a hozzáállás a szorongásmentes fogászati kezelés alappillére.

Hogyan történik a fogászati rákszűrés?

A fogászati rákszűrés az állapotfelmérés része. A rákszűrés lényegében egy alapos nyálkahártya és nyelv vizsgálat.

Hogyan történik a fogászati góckutatás?

A gócos betegségek gyanúja esetén a háziorvos vagy kezelőorvos első beutalója általában a fogorvoshoz vezet. Ennek oka, hogy a gyökérkezelt, elhalt fogak potenciálisan gócot jelentenek. A góckutatás alapos száj és nyálkahártya vizsgálatot és kis sugárdózisú digitális röntgenfelvételek elkészítését és azok kiértékelését jelenti. Szükség esetén 3D CBCT felvétel is készül, így alaposabb kutatást végezhetünk.

Miért kell röntgenfelvételt készíteni a fogászati állapotfelméréshez, góckutatáshoz?

A góckutatás legfontosabb eleme a fogászati röntgen, első lépésben panoráma röntgen, majd szükség esetén intraorális röntgen vagy a 3D CBCT röntgen. A röntgenfelvételek segítenek ellenőrizni a fogak gyökereit, és az azok mellett látható esetleges elváltozásokat. A gócos fogak sok esetben semmilyen panaszt nem okoznak a pácienseknek, így röntgenfelvétel nélkül nem derülhetne fény ezekre a gyulladásokra.

Hogyan tudok bejelentkezni első fogorvosi állapotfelmérésre?

Rendelőnk hétfőtől péntekig 8.00 – 20.00 óra között nyújt fogászati szolgáltatást a fogászat teljes spektrumában (általános fogászat, esztétikai fogászat, fogbeültetés, szájsebészet, fogszabályozás, szájhigiénia). Javasoljuk, hogy bejelentkezése előtt ismerkedjen meg fogorvosainkkal, és válassza ki az Önnek leginkább szimpatikus orvost. Amennyiben nem általános esztétikai fogászat érdekli elsősorban, hanem fogimplantáció, szájsebészet vagy fogszabályozás, olvasson specialistáinkról.
Teljes szájhigiéniai kezelés STANDARD csomag
19 900 Ft28 500 Ft
Frontfog esztétikus fogtömés
18 900 Ft21 900 Ft
Kisőrlő fog esztétikus fogtömés
19 900 Ft22 900 Ft
Nagyőrlő fog esztétikus fogtömés
20 900 Ft23 900 Ft
Fognyaki esztétikus fogtömés
16 000 Ft18 000 Ft
Teljes szájhigiéniai kezelés PRÉMIUM, LESS PAIN csomag
42 500 Ft
Teljes szájhigiéniai kezelés SILVER csomag
15 400 Ft22 000 Ft

Szeretne többet tudni fogai egészségéről?

Iratkozzon fel a Budapest Dental hírlevelére, hogy elsőkézből értesülhessen fogászati magazinunk új cikkeiről!

Témáink


Éppen olvassák...

“Az első fogorvosi rendelő
ahová félelem nélkül megyek!”

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.