1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Mit kell tudni az implantációkról

Tartalomjegyzék

Mit kell tudni a fogászati implantátumokról?

Ön alapos ember. Mielőtt belefogna egy fogászati kezelésbe valószínűleg információkat keres az interneten. Jól teszi! Egészen máshogy áll az ember egy fogászati műtéthez, ha tudja mire számítson, milyen lesz a műtét, mi kerül a csontjába és mit várhat tőle. Az alábbi oldal egy összefoglaló írás, ahol az egyes témákra kattintva bővebb információkhoz jut a fogászati implantátumokról.

Szövetbarát fogászati implantátumok

A gombra kattintva megtudhatja, hogy mit jelent az, hogy a fogászati implantátum, szövetbarát titánból készült mesterséges foggyökér, mely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Mi az hogy biokompatibilis titán fogászati implantátum és van e a titánra allergia? Miért fontos, hogy a csontsejtek valóban hozzá tudjanak nőni a beültetett implantátumhoz. Létezik e más anyagból fogászati implantátum, mint a titán?

Fogászati implantátumok formai kialakítása

A gombra kattintva megtudja, hogy miért nem mindegy, hogy hogyan van kialakítva a fogászati implantátum formája. Melyik a legmodernebb implantátum forma a kutatások szerint? Miért a legjobb választás az önzáró kúp mechanika, miért nem mindegy, hogy hogyan csatlakozik a beültetett fogászati implantátum a felépítményhez? Merüljön el a részletekbe, hiszen az Ön szájáról, az Ön egészségéről van szó!

Mennyire tartós a fogászati implantátum?

Sok páciens kérdez minket a fogimplantátum várható élettartamáról. Ez fontos kérdés, hiszen mindenki szeretne fogászati implantátumaival legalább olyan jól és addig rágni, míg a saját fogaival. Fontos azonban tudni, hogy a beültetett implantátum élettartama nagyrészt az Ön higiénés hozzáállásától függ! Tudja meg, hogy milyen módon tud Ön segítségére lenni fogászati implantátumainak! Ha elkötelezett és megfogadja a javaslatainkat, mi segítünk Önnek az úton, hogy fogászati implantátumait ugyanolyan hosszú ideig élvezhesse, mint saját fogait!

A fogászati implantátum legnagyobb előnye

A fogászati implantátummal készülő fogpótlás legnagyobb előnye a foganyag veszteség elkerülése. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden egyes foghiányt fogimplantátummal kellene pótolni. Vannak olyan esetek, mikor kifejezetten felesleges, esetleg káros, hogy az adott esetet fogbeültetéssel oldják meg, nem pedig fogászati híddal. Hogy miért? Olvassa el, hogy mikor előnyös és mikor nem egy fogászati implantátum beültetés!

Kerüljük el a részleges kivehető fogsort fogbeültetéssel

Elvesztett hátsó őrlőfogak esetén kardinális kérdés, hogy megoldható e a fogászati szituáció kivehető fogpótlás nélkül. Vannak trükkök és lehetőségek, de az össze fogpótlástani metódus közül a fogbeültetés adja a legkomplexebb lehetőséget a fogorvos kezébe. Hogyan kerülhető el a részleges kivehető fogpótlás fogászati implantátumokkal? Kattintson a gombra és olvasson tovább!

Hogyan kerülhetjük el a teljes kivehető fogsort fogászati implantátumokkal?

Nehéz fogászati szituáció: minden fog hiányzik = teljes fogatlanság, sokaknak maga a rémálom és a teljes lelki összeomlás. Egy modern esztétikai fogászati rendelőben természetes, hogy felmerül a kérdés: Nem szeretnénk kivehető műfogsort, milyen lehetőség van a fix fogakra?
Olvassa el, mikor lehetséges a kivehető műfogsor helyett fix fogászati hidakat készíteni.

Műfogsor stabilizálása mini fogászati implantátumokkal

Milyen lehetőség adódik egy jobb életminőségre abban az esetben, ha Ön teljes kivehető mobil műfogsorral rendelkezik, de nem akar abba beletörődni, hogy fogsora evés közben billeg vagy kimozdul a helyéről. Ha nincs elegendő csont, sajnos fix fogak nem, vagy csak nagyon körülményes műtéti körülmények között készíthetőek. Az alternatív megoldás a mini fogászati implantátumok. Olvasson többet e népszerű és megfizethető megoldásról!

Send this to a friend