1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Mitől szép a mosoly

Tartalomjegyzék

Egy látványosan szép és esztétikus fogazat egyáltalán nem csak a fogak színén múlik. Ha csak erre az egy összetevőre koncentrálunk, csúfosan kudarcot vallhatunk! Látszatmegoldások helyett kérje ki fogorvos, vagy fogászati szakember véleményét! Olvassa el, milyen tényezőkre kell gondolnia, ha üde, vonzó mosolyt szeretne:

Az egészséges fogíny – feszes és rózsaszín

Ha egy szájban gyulladt a fogíny, vörösek, duzzadtak a fogak közti papillák, az íny vérzik, hiába fehérítjük ki a fogakat kozmetikai fehérítéssel, az eredmény nem lesz igazán szép, a gyulladt vörös íny sokat ront az összképből, az ilyen fogazat semmiképp nem sugároz egészséget és erőt.

Ha a kozmetikai fogfehérítést fogászati szakember végzi,
a fogakat és a fogínyt alaposan megvizsgálja,
szükség esetén további kezelést ajánl,
illetve megfelelő szakemberhez irányítja…

Fehér fogak és kellemetlen lehelet?

A gyulladt, fogköves íny egyik gyakori velejárója a kellemetlen lehelet. Így teljesen mindegy, hogy szép fehérek a fogaink, ha a kellemetlen leheletünk miatt senki nem áll velünk szóba…

Szuvas, elsötétedett fogak

A szuvas fogak nem fehérednek ki. Ha egy kozmetikai szalonba megyünk fogat fehéríttetni, csak camouflage kezelést kérünk és kapunk, azaz igyekszünk elmaszkolni a problémát, de a helyzet az, hogy egy ilyen kezelés a szuvas fogakon és azok színén bizony mit sem segít.

Rendetlenül, kuszán álló fogak

Talán kevesen gondolják végig, de a természetes, fehér, sugárzó megjelenéshez nem elegendő a fehér fog, szükséges, hogy ezek a fogak szép rendben is álljanak. A fogak állása, a színe, a fogíny állapota és színe mind befolyásoló tényezők. Egy kozmetikai fogfehérítés során a fogászati szakma embere felvilágosítást is adhat, hogy a kusza fogak esetén milyen megoldások jöhetnek szóba.

Csillogó fehér, tiszta fogak

Igen, ebben segíthet a kozmetikai vagy a hagyományos fogfehérítés. Ha a fogíny és a fogak egészségesek és csak a színen kell változtatnunk ahhoz, hogy meglegyen a tökéletes eredmény, akkor nincs más feladat, mit a kozmetikai fogfehérítés egyéb fogászati kezelés nélkül.

Miért érdemes a fogfehérítést fogászatban jártas szakemberre bízni még kozmetikai fogfehérítés esetén is?

A fogak és a fogíny szakértői a fogorvosok és a klinikai dental higiénikusok. Mielőtt hagyományos vagy kozmetikai fogfehérítésbe kezd valaki, mindenképp meg kell nézni a szájüreget, a fogakat és a fogínyt is. Ellenőrizni kell a fogkő mennyiségét, a fogíny állapotát, meg kell nézni, hogy egy-egy fog elszürkülését mi okozza, vannak szuvas fogak vagy sem. Ha fogászati szakemberre bízza a kezelést, azzal biztosabbra megy, így hosszú távon pénzt és időt spórol! Ha a fogak fogkövesek, felrakódások vannak rajtuk, a kozmetikai fehérítés nem lesz megfelelően hatékony. Ilyen esetben jártas szakember nélkül csak pénz és időpocsékolás a fogfehérítés!

Mennyibe kerül a Kozmetikai Fogfehérítés a Budapest Dental Fogászaton?

Rendelőnkben a kezelést fogászati dentalhigiénikus szakember végzi, aki járatos a fogászati problémák területén. A kozmetikai fogfehérítés előtt a dentalhigiénikus megvizsgálja a fogakat és javaslatot tesz további, vagy megelőző kezelésre, amely a fogfehérítés hatékonyságát fokozhatja. Például az esetek több mint 75%-ban a kozmetikai fehérítés nem lesz elég hatékony, mert a fogakat fogkő, vagy elszíneződés borítja, így a fehérítő a hatását nem tudja kifejteni. Amennyiben a fogfehérítést dentalhigiénikus kolléga végzi, úgy lehetőség van a fogkövek előzetes eltávolítására, a fogak előpolírozására, mely a hatékonyságot nagyban növeli. Járjon utána a fogfehérítés áraknak!

Miért javasolt a fogfehérítés előtt ultrahangos fogkő eltávolítást kérni?

A fogfehérítés – legyen az hagyományos vagy kozmetikai – csak a fogakon hat. Amennyiben a fogakon fogkő vagy egyéb felrakódás van, a fehérítés hatékonysága csökkenni fog. A legteljesebb hatás érdekében tehát a fogakat a fogfehérítés előtt érdemes megtisztítani, ennek legoptimálisabb módja az ultrahangos fogkőeltávolítás kezelés, melyet rendelőnkben klinikai dentalhigiénikus szakember végez.

A páciensek 75%-nál, akik „csak” fogfehérítő kezelésre érkeznek a rendelőbe, fogínygyulladás valamilyen stádiuma mindig megállapítható. Az optimális hatás és a fogak egészsége érdekében mindezen pácienseknél a fogkőeltávolítás kifejezetten javasolt a fogfehérítés előtt ezért a két kezelést – fogfehérítés & fogkőeltávolítás – érdemes egy csomagban kezelni. Járjon utána a fogkőeltávolítás áraknak!

Válassza az Akciós Fogkozmetikai Csomagot!

Kozmetikai Fogfehérítés és Ultrahangos fogkőlevétel egyben, a kedvezményes Akciós fogkozmetikai csomagban. Járjon utána a kedvezményes áraknak!

Komplex csomag az egészségért és a szépségért
A csomag komplexen tartalmazza:
Kíméletes Ultrahangos fogkő eltávolítás &
AirBrush sópolírozó kezelés &
Kozmetikai fogfehérítés

Itt nem kell félni a fogorvostól!
Az akciós fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Kb. Egy óra alatt kész!
Az akciós fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (max. 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, (kb. 30 perc)

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás!
Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Kozmetikai Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető!

Igazán hatékony!
A fogorvosi rendelőben, dentalhigiénikusnál végzett kozmetikai fogfehérítés hatékonysága azért kimagasló, mert a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat!
Az ultrahangos fogkőeltávolítás után Air-Brush® gyengéd sópolírozó kezeléssel polírozzuk tökéletesen tisztára a felszíneket, így már jöhet a fehérítés!

És ha vérzik a fogkőeltávolítás után?!
Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni, ilyen esetben azonban (normál mennyiségű fogkő esetén) a csomag ár nem változik!

A kifizetés részleteiről…
Az Akciós Fogkozmetikai Csomag árának kifizetése egy összegben történik, abban az esetben is, amennyiben a fogkőleszedés és a fogfehérítés két külön fogászati ülésben, eltérő napokon és időpontban történik.

Send this to a friend