1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Rendelőnk

Budapest Dental esztétikai fogászati rendelő

Rendelőnket a legmodernebb technológiával szereltük fel, hiszen célunk, a megkérdőjelezhetetlen minőség. A világ élvonalbeli technológiáit alkalmazzuk, így 3 dimenziós digitális CBCT röntgent, operációs mikroszkópot, fogászati lasert és prémium fogászati felszereléseket. Pácienseinket Budapest belvárosában, kényelmesen megközelíthető helyen várjuk, a Vígszínház mellett.

Budapest Dental Recepció – Várjuk szeretettel!

Fogászati rendelőnk munkanapokon, hétfőtől péntekig 8.00 – 20.00 tart nyitva. Rendelőnk Budapest szívében a Szent István körút 10. alatt található a Vígszínház szomszédságában.
Recepciós munkatársaink örömmel fogadják Önt! Feladatuk az Ön eligazítása – személyesen, telefonon, vagy e-mailben.

Kérdezzen tőlünk bátran, mindig szívesen segítünk!

A fény a fogorvos kezében valódi hatalom!

Gondoljon bele! Ön egy fontos dolgot keres… a sötét szobában tapogatózik… majd fényt gyújt, és máris megvan a keresett tárgy. A fogorvos is csak jól megvilágított területen tud pontos munkát végezni, sötétben még a legjobb anyagokkal sem.

Egy modern fogászati rendelő rendelkezik a legmodernebb megvilágító eszközökkel, melyekkel a „legsötétebb helyekre” is belát a fogorvos. A fény valódi biztonságot nyújt Önnek, a fogászati diagnózis felállítása, és a fájdalommentes fogászati kezelések során egyaránt.

Digitális diagnosztika

Páciens legyen a talpán, aki a rengeteg fogászati rendelő reklámja közül ki tudja választani a számára leginkább optimális helyet.

Talán segíthet Önnek a döntésben ez a tény: a digitális 3 D CBCT és panoráma röntgen, jóval kisebb sugárdózis mellett pontosabb képet ad, mint a hagyományos röntgenek.

A pontos diagnózis viszont olyan, mint egy ház biztos alapja, így a hosszú távon sikeres kezelés titka.

Jelentkezzen állapotfelmérésre!

Egyeztesse munkatársainkkal a fogazatával kapcsolatos elképzelését, akik orvoscsapatunk legmegfelelőbb tagját ajánlják majd az állapotfelmérés elvégzésére. Ezután az adott szakmai területen leginkább jártas fogorvosunk végzi el a kezelését.

Mikroszkópos diagnosztika

Az operációs mikroszkóp 12,5 szeres nagyításra képes. Segítségével nagyobb biztonsággal állapítható meg egy fog prognózisa, és a kezelés is pontosabb.

A mikroszkópos gyökérkezelés során addig fel nem fedezett gyökércsatornák felfedezhetővé válnak, a kezelés nagyobb pontossággal és biztonsággal végezhető el.

Több a megmenthető fog. Nekünk ez nem mindegy. Ajánljuk Önnek is!

A harapás beállításának művészete

A fogpótlások készítésekor a fogorvos egyik legnehezebb feladata a kényelmes harapás beállítása. A harapás ugyanis még annál is egyénibb, mint a cipőnk mérete.

Tehát mindenkinél nagyon más. Sok fogorvosi rendelőben csak átlagolt méretekre beállított eszközt használnak a harapás beállítására és ez az esetek egy részében jól is működik.

Az egyéni harapás beállításához azonban ennél többre van szükség. Arcíves diagnózisra és egyéni beállításokra. A finomhangolás ugyan nehezebb, de hosszú távon az Ön ízülete bizony hálás lesz érte!

Foglaljon időpontot telefonon, vagy online.

Fájdalommentes foghúzás

Ha már egyszer búcsúzni kell a fogtól, tegyük azt fájdalommentesen. A foghúzás előtti érzéstelenítés a nyálkahártya elzsibbasztásával kezdődik.A finom gyümölcsös zselé különleges erőt rejt. Mielőtt ízletes lekváros csemegének hinnénk, melyet a fogorvos csak önmaga szórakoztatására keneget a szánkba, hamar rájövünk tévedésünkre, mikor a fél nyelvünk lezsibbadt egy cseppnyi adagjától.

Az elzsibbasztott nyálkahártyán az injekciós tű pedig fájdalommentesen áthaladhat – az első részt tehát megúsztuk… bátran jöhet a többi!

Fájdalommentes fogkőeltávolítás

Kevesen foglalkoznak elég komolyan fogínyük egészségével. Pedig az ínygyulladás, fogínyvérzés leggyakoribb felelőse, a fogkő rendszeres eltávolításával a fogínybetegségek könnyedén megelőzhetőek lennének.

És most már a fájdalom sem lehet akadály!
A legújabb Less Pain ultrahangos technológia és a Guided Biofilm Therapy segítségével az Ön fogai és természetes mosolya is megőrizhető, akár egy életen át!