Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental
Budapest Dental

Rólunk

A Budapest Dental Fogászat fogorvos alapítóinak víziója

Az alapítók célja kezdettől fogva az volt, hogy rendelőjüket a megkérdőjelezhetetlen minőség szimbólumává tegyék. A fogászat 10+ gondosan kiválasztott fogorvosa a világ élvonalbeli technológiáinak segítségével az átlagnál jóval pontosabb diagnózisokat állítanak fel, amely eredményeképp a páciensek a lehető legbiztonságosabb szakmai megoldásokat élvezhetik. Kellemetlen meglepetések nélkül. A következő 15 évben is.

Tudás, Innováció, Tradíció. Budapest Dental. Már 15 éve!

Fájdalommentes érzéstelenítés

Fájdalommentes érzéstelenítés

Ultracain DS Forte

Az Ultracain DS Forte, articain tartalmú érzéstelenítőszer, mely a hagyományos Lidocain érzéstelenítőnél négyszer erősebb zsibbadtságot és érzéstelenséget biztosít az adott műtéti területen. Ráadásul a hatás hossza is kb. dupla ideig tart.

Érzéstelenítő zselé az injekcióhoz

Egy egyszerű előkészítéssel csökkenthető, sőt sok esetben teljesen kiküszöbölhető az érzéstelenítő injekció beadásának érzete is. A gyümölcsös ízű zselé fájdalommentesen elzsibbasztja a nyálkahártyát, így a tűszúrást nem, vagy csak alig érzékelhetően lehet érezni.

Kerüljön biztos kezekbe, felejtse el a fájdalmat

Kerüljön biztos kezekbe, felejtse el a fájdalmat

Budapest egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező, a páciensek és a szakma által is ismert és elismert fogorvosi rendelője több mint 22.000 elégedett páciensnek segített már.

Akár egyszerű tömésről, vagy komplex szájsebészeti problémáról van szó, Ön biztos lehet benne, hogy a Budapest Dental Fogászat minden esetben a lehető legoptimálisabb beavatkozást javasolja, és valósítja meg.

Ráadásul garanciával. A szakmaiság az első: itt a tulajdonos is fogorvos, akit a páciensek elégedett mosolya motivál és nem a marketing kampányok sikere.

Nem véletlen: a Budapest Dentalt a páciensek 97,4%-a ajánlaná ismerőseinek*

Nem véletlen: a Budapest Dentalt a páciensek 97,4%-a ajánlaná ismerőseinek*

Nem mindegy, milyen fogorvoshoz kerülünk. Az egymás alá licitáló árakciók között nehezen igazodunk el. Arra végképp nincs idő, hogy egy ajánlat apróbetűs részeit elolvassuk. Így az alkalmazott technológiák színvonala, a végül kifizetendő díj és az elért eredmény akár kellemetlen meglepetéseket is okozhatnak. De nem a Budapest Dentalnál.

Kérjen kezelési tervet, és tapasztalja meg az orvoscsapatunk által nyújtott biztonságérzet a 22.000 páciens által jó ár-érték arányúnak tartott árszinttel párosulva, mely Önnek is megnyugtató megoldást jelent.

*Az eredmény egy 2016. október 13. óta, anonim és önkéntes módon, a Budapest Dentalban elhelyezett, ajándék ösztönzők nélküli, nyomtatott kérdőíves kutatás segítségével készült, és folyamatosan frissül. Az utolsó kitöltés időpontja 2019. november 13., jelen adat a fent jelzett idősáv eredményét tükrözi 163 kitöltés alapján.

Jelentkezzen állapotfelmérésre!

Egyeztesse munkatársainkkal a fogazatával kapcsolatos elképzelését, akik orvoscsapatunk legmegfelelőbb tagját ajánlják majd az állapotfelmérés elvégzésére. Ezután az adott szakmai területen leginkább jártas fogorvosunk végzi el a kezelését.

5+1 ok, amiért a Budapest Dentalt választják

Magas mérce: a szakma által is elismert, kollektív orvosi szakértelem

 • A rendelő alapításától fogva válogatott csapat: minden tizedik fogorvos jelölt kezdhet csak dolgozni a Budapest Dental fogászati rendelőjében.
 • „Üzletemberek” helyett kiemelkedő tapasztalatú, a tudásukat összeadó, „gyógyító orvosokból” álló kollektíva, segít Önnek.
 • A Budapest Dental Fogászat egyike az alig néhány rezidensképző fogászati rendelőnek Budapesten.

Jól megközelíthető, központi helyszín, gyorsaság, valódi törődés és gondoskodás

 • A Margit híd közelében található rendelőben minimális a várakozási idő.
 • A Budapest Dental Fogászat értesíti pácienseit a rendszeres állapotfelmérések legközelebbi, javasolt időpontjáról – mert a megelőzés a legköltséghatékonyabb védelem a fogak számára.
 • Kérdezzen nyugodtan! A Budapest Dentalnál nagy türelemmel kezelik a páciensek kérdéseit a fogorvosok – tapasztalja meg Ön is!

Pácienseink
visszatérnek

 • A Budapest Dentalnál megszűnik a gyakori félelem: vajon „van-e jó fogorvos a rendelőben a gondomra”? Több ezres páciensállomány mellett ez itt nem kérdés, az orvosok számára szinte minden probléma ismert és jól begyakorolt feladat.
 • A páciensek a 70%-a meghatározott időközönként visszatér a rendelőbe, mert tudják: itt nem volt megoldatlan fogászati problémájuk.

Szakmaiság: 1 millió karakternyi, saját szakmai blog

 • Orvosaink csak a rendelő weboldalán eddig több könyvnyi szakmai szöveget osztottak meg.
 • Fogorvosaink szenvedélye a lakosság fogászati ismereteinek bővítése. A rendelő blogját összeollózott cikkek helyett ők maguk írják.

Elérhető ár, garancia, élenjáró technológiák

 • Sztárdíjak nélkül: orvoscsapatunk tapasztalatát, a legmodernebb technikai hátteret és a kezelés biztonságát figyelembe véve jóval magasabb árak sem lennének indokolatlanok.
 • Ön garanciát élvez mindazon szolgáltatásokra, ahol az szakmailag lehetséges és indokolt. A garancia ideje jellemzően 2-5 évig terjed.

Itt nincsen „fogorvosfrász”

Élje át Ön is, ami sok páciensnek már sikerült: a korábbi tapasztalatok miatt felhalmozódó félelmek itt megszűnnek.

Kérjen időpontot telefonon, vagy jelentkezzem be online!

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Elérhetőségeink
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 315 4545
Nyitvatartás
 • Hétfő – Péntek
  08:00 – 20:00 
 • Szombat
  zárva
 • Vasárnap
  zárva
Információk
Kövessen minket
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.