1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Rólunk

A Budapest Dental Fogászat fogorvos alapítóinak víziója

Az alapítók célja kezdettől fogva az volt, hogy rendelőjüket a megkérdőjelezhetetlen minőség szimbólumává tegyék. A fogászat 10+ gondosan kiválasztott fogorvosa a világ élvonalbeli technológiáinak segítségével az átlagnál jóval pontosabb diagnózisokat állítanak fel, amely eredményeképp a páciensek a lehető legbiztonságosabb szakmai megoldásokat élvezhetik. Kellemetlen meglepetések nélkül. A következő 15 évben is.

Rendelőnk

Rendelőnket a legmodernebb technológiával szereltük fel, hiszen célunk, a megkérdőjelezhetetlen minőség.

Fájdalommentesség

A fogászat egyik célja maga a fájdalommentesség.

Technologia

Rendelőnket a legmodernebb technológiával szereltük fel, hiszen célunk, a megkérdőjelezhetetlen minőség.

Alkalmazott módszerek

A fogászat egyik célja maga a fájdalommentesség.

Tudás, Innováció, Tradíció. Budapest Dental. Már 15 éve!

Fájdalommentes érzéstelenítés

Ultracain DS Forte

Az Ultracain DS Forte, articain tartalmú érzéstelenítőszer, mely a hagyományos Lidocain érzéstelenítőnél négyszer erősebb zsibbadtságot és érzéstelenséget biztosít az adott műtéti területen. Ráadásul a hatás hossza is kb. dupla ideig tart.

Érzéstelenítő zselé az injekcióhoz

Egy egyszerű előkészítéssel csökkenthető, sőt sok esetben teljesen kiküszöbölhető az érzéstelenítő injekció beadásának érzete is. A gyümölcsös ízű zselé fájdalommentesen elzsibbasztja a nyálkahártyát, így a tűszúrást nem, vagy csak alig érzékelhetően lehet érezni.

Kerüljön biztos kezekbe, Felejtse el a fájdalmat

Budapest egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező, a páciensek és a szakma által is ismert és elismert fogorvosi rendelője több mint 22.000 elégedett páciensnek segített már.

Akár egyszerű tömésről, vagy komplex szájsebészeti problémáról van szó, Ön biztos lehet benne, hogy a Budapest Dental Fogászat minden esetben a lehető legoptimálisabb beavatkozást javasolja, és valósítja meg.

Ráadásul garanciával. A szakmaiság az első: itt a tulajdonos is fogorvos, akit a páciensek elégedett mosolya motivál és nem a marketing kampányok sikere.

Nem véletlen: a Budapest Dentalt a páciensek 97,4%-a ajánlaná ismerőseinek*

Nem mindegy, milyen fogorvoshoz kerülünk. Az egymás alá licitáló árakciók között nehezen igazodunk el. Arra végképp nincs idő, hogy egy ajánlat apróbetűs részeit elolvassuk. Így az alkalmazott technológiák színvonala, a végül kifizetendő díj és az elért eredmény akár kellemetlen meglepetéseket is okozhatnak. De nem a Budapest Dentalnál.

Kérjen kezelési tervet, és tapasztalja meg az orvoscsapatunk által nyújtott biztonságérzet a 22.000 páciens által jó ár-érték arányúnak tartott árszinttel párosulva, mely Önnek is megnyugtató megoldást jelent.

*Az eredmény egy 2016. október 13. óta, anonim és önkéntes módon, a Budapest Dentalban elhelyezett, ajándék ösztönzők nélküli, nyomtatott kérdőíves kutatás segítségével készült, és folyamatosan frissül. Az utolsó kitöltés időpontja 2019. november 13., jelen adat a fent jelzett idősáv eredményét tükrözi 163 kitöltés alapján.

Jelentkezzen állapotfelmérésre!

Egyeztesse munkatársainkkal a fogazatával kapcsolatos elképzelését, akik orvoscsapatunk legmegfelelőbb tagját ajánlják majd az állapotfelmérés elvégzésére. Ezután az adott szakmai területen leginkább jártas fogorvosunk végzi el a kezelését.

5+1 ok, amiért a Budapest Dentalt választják

Magas mérce: a szakma által is elismert, kollektív orvosi szakértelem

  • A rendelő alapításától fogva válogatott csapat: minden tizedik fogorvos jelölt kezdhet csak dolgozni a Budapest Dental fogászati rendelőjében.
  • „Üzletemberek” helyett kiemelkedő tapasztalatú, a tudásukat összeadó, „gyógyító orvosokból” álló kollektíva, segít Önnek.
  • A Budapest Dental Fogászat egyike az alig néhány rezidensképző fogászati rendelőnek Budapesten.

Jól megközelíthető, központi helyszín, gyorsaság, valódi törődés és gondoskodás

  • A Margit híd közelében található rendelőben minimális a várakozási idő.
  • A Budapest Dental Fogászat értesíti pácienseit a rendszeres állapotfelmérések legközelebbi, javasolt időpontjáról – mert a megelőzés a legköltséghatékonyabb védelem a fogak számára.
  • Kérdezzen nyugodtan! A Budapest Dentalnál nagy türelemmel kezelik a páciensek kérdéseit a fogorvosok – tapasztalja meg Ön is!

Pácienseink visszatérnek

  • A Budapest Dentalban megszűnik az a gyakori félelem, hogy „van-e jó fogorvos a rendelőben az én problémámra”. Több ezer páciensnél ez itt nem kérdés, hiszen szinte minden probléma egy megszokott és begyakorolt feladat az orvosok számára.
  • betegek 70%-a rendszeresen visszatér, mert tudja, hogy itt nem volt megoldatlan fogászati problémája.

Szakmaiság: saját szakmai blog, 1 millió karakterrel

Az információk alapján tájékoztatjuk Önt a lehetőségekről. Kezelési tervet és árajánlatot írásban adunk, nincsenek rejtett költségek. Komplex kezelés esetén, ha orvosi team konzultáció szükséges, 2-3 munkanap türelmi időt kérünk.

Biztonságos kezdés

Első alkalommal nem végzünk kezelést, csak abban az esetben, ha Önnek sürgősségi beavatkozásra van szüksége. Fontos, hogy Ön biztosan átlássa az Önre váró kezeléseket és árakat. Ha szükséges, a második konzultáció ingyenes!

Itt nem kell félni a fogorvostól

Átélheti azt, amit sok páciens már megtapasztalt: a korábbi élmények miatt felgyülemlett félelmek megszűnnek.

Foglaljon időpontot telefonon, vagy online.