1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Stabil jó rágás mini implantátummal

Tartalomjegyzék

A műfogsor stabilitásának növelése mini fogászati implantátumokkal

Teljes fogatlanság esetén gyakori panasz, hogy a fogsor kibillen a szájból, elmozdul nevetés, tüsszentés vagy beszélgetés közben. Igen kellemetlen élethelyzeteket teremt ez a helyzet, de van megoldás! A kivehető műfogsor implantátummal lényegesen megnövelhető!

Miért nem lehet teljesen fix hidat készíteni ha kevés a csont?

A páciensek a legtöbb esetben a teljes műfogsor helyett inkább fix hidakat szeretnének, azonban sok esetben a csont olyan vékony és alacsony, hogy normál fogászati implantátumok beültetése egyszerűen lehetetlen, vagy olyan komoly saját csont átültetéssel lehetne azt megvalósítani, amit a páciens nem vállal.

Mi a Mini fogászati implantátumok lényege?

Kompromisszumos és kedvelt megoldás, a nem megfelelően stabil műfogsor elmozdulását mini fogászati implantátumokkal megakadályozni. Ez a népszerű megoldás szerencsére kedvező árkategóriát képvisel, így kisebb keresetűek vagy nyugdíjasok is megengedhetik maguknak.

A kezelés lényege, hogy egy aránylag gyors és fájdalommentes műtéttel vékony mini fogászati implantátumokat helyeznek el a csontba. A vékony implantátumok behelyezhetőek a sorvad, elvékonyodott csontállományba is.

A mini implantátumok arra sajnos nem alkalmasak, hogy ezekre fix koronák készüljenek, ekkora terhelést ez a megoldás nem bír el. A mini fogászati implantátumok behelyezésének célja, hogy kapaszkodó felületet nyújtsanak a fogsornak. A fogsor, mint a ruha patentja rákapcsolható a mini fogászati implantátumok kinyúló gömbfelszínére, és ezzel a kibillenés megakadályozott!

Kényelmes és népszerű viselet idősebb pácienseink körében, érdemes utána nézni ennek a megoldásnak!

Send this to a friend