1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Budapest Dentál 13. kerület

Szőke Szilvia

Számomra a dentalhigiénia A Hivatás

„Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és közös erővel dolgozni velük a mosolyukon. Jó érzéssel tölt el, hogy az esztétika mellett rengeteget teszünk az egészségükért is, megelőzzük az esetleges betegségeket is. A prevenciót tartom a legfontosabbnak a munkámban, mert nem csupán a szuvasodást előzzük meg azzal, hogy fogkövet távolítunk el, vagy átbeszéljük a helyes fogmosás szabályait, hanem egyéb szív és érrendszeri megbetegedéseket is megelőzünk.”

A mosolygás szeretete

Dentalhigiénikusi képzettség: 2018

Elkötelezettsége zálogaként a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán végzett BSC képzésen dentalhigiénikusként. Amit a legjobban szeret a fogászatban, az kétségkívül a soha véget nem érő kihívás, fejlődés, és hogy mindeközben segíthet másokon. Hát, nem nagyszerű? Az ilyen lelkes és odaadó dentalhigiénikus ritka, Szilvit valóban érdemes megismerni!

A fogelvesztés megelőzhető

Szilvi szerint a fogkő leszedése nem csak esztétikailag fontos, és hogy elkerüljük a vérző fogínyt és a rossz leheletet. A fogkő leszedésével megakadályozható az ínybetegségek kialakulása, ami eleinte gyulladt ínnyel kezdődik, végső kimenete azonban a csontpusztulás, a fog elvesztése is lehet.
De miben játszik még szerepet az egészséges fogágy? Ha szép, egészséges a fogíny, orvosnak könnyebb tökéletes fogtömést készítenie, illetve a fogpótlások is szebbek és hosszabb élettartamúak lehetnek.

Balogh-Szellő Szandra

Dentálhigénikus

Dr. Máriaföldy Kinga

Fogorvos, esztétikai fogászat

Dr. Pém Barbara

Fogszabályozó szakorvos

Szőke Szilvia

Dentálhigénikus

Dr. Némethy Miklós

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa / Master of Implantologie

Dr. Pattogató Rita

Konzerválófogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Gszelman Ferenc

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Nagy Zoltán

Dento-alveoláris szájsebész szakorvos

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Vélemény, hozzászólás?