Menü

+36 1 315 4545 | 1137 Budapest, Szent István körút 10. 3.em 8. | My Budapest Dental

Szőke Szilvia– Budapest Dental

Orvosaink
Szőke Szilvia
Szőke Szilvia

Szőke Szilvia

Számomra a dentalhigiénia A Hivatás

"Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és közös erővel dolgozni velük a mosolyukon. Jó érzéssel tölt el, hogy az esztétika mellett rengeteget teszünk az egészségükért is, megelőzzük az esetleges betegségeket is. A prevenciót tartom a legfontosabbnak a munkámban, mert nem csupán a szuvasodást előzzük meg azzal, hogy fogkövet távolítunk el, vagy átbeszéljük a helyes fogmosás szabályait, hanem egyéb szív és érrendszeri megbetegedéseket is megelőzünk."
Szőke Szilvia

A mosolygás szeretete

Dentalhigiénikusi képzettség: 2018

Elkötelezettsége zálogaként a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán végzett BSC képzésen dentalhigiénikusként. Amit a legjobban szeret a fogászatban, az kétségkívül a soha véget nem érő kihívás, fejlődés, és hogy mindeközben segíthet másokon. Hát, nem nagyszerű? Az ilyen lelkes és odaadó dentalhigiénikus ritka, Szilvit valóban érdemes megismerni!

Szőke Szilvia

A fogelvesztés megelőzhető

Szilvi szerint a fogkő leszedése nem csak esztétikailag fontos, és hogy elkerüljük a vérző fogínyt és a rossz leheletet. A fogkő leszedésével megakadályozható az ínybetegségek kialakulása, ami eleinte gyulladt ínnyel kezdődik, végső kimenete azonban a csontpusztulás, a fog elvesztése is lehet.

De miben játszik még szerepet az egészséges fogágy? Ha szép, egészséges a fogíny, orvosnak könnyebb tökéletes fogtömést készítenie, illetve a fogpótlások is szebbek és hosszabb élettartamúak lehetnek.

Többet szeretne tudni, tanácsra van szüksége?

Union Dental
Szakértelem, tradíció, tapasztalat.
Budapest Dental több mint 15 éve.
Rendelőnk
1137 Budapest,
Szent István körút 10. 3.em 8.
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
  • Hétfő – Péntek
    08:00 – 20:00 
  • Szombat
    zárva
  • Vasárnap
    zárva
Információk
Kövessen minket

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.
© Budapest Dental Kft. Minden jog fenntartva.
Site by Meraki.

BUDAPEST DENTAL
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.