1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Technológia

Tapasztalt orvos kezében a modern technológia kincset ér

Biztos orvosi diagnózist állítunk fel, tartós és esztétikus fogászati kezeléseket végzünk. Az orvosi tapasztalatot az olyan legmodernebb fogászati technológiákkal támogatjuk, mint a digitális diagnosztika, a 3D röntgen, vagy az operációs mikroszkóp.

Csúcstechnológia az Ön biztonságáért

Miben segít a modern fogászati technológia?

Hát nem csak az orvos tapasztalata számít?

Bátran kijelenthető, hogy nem! Az orvos tapasztalata létfontosságú, de Ön is beláthatja, hogy ugyanaz az orvos mást fog látni szabad szemmel és mást 12,5x nagyításban. Máshogy diagnosztizál 2 dimenziós röntgen alapján és mást talál 3 D-ben!

A sikeres fogászat elképzelhetetlen a modern technológia nélkül

Szinte nincs olyan ága a fogászatnak a fogtöméstől elkezdve a gyökérkezelésen át a fogbeültetésig, ahol ne lenne segítség a modern fogászati technológia.

Digitális diagnosztika

A digitális panorámaröntgen élesebb képet ad, mint a filmen kinyomtatott röntgen. A számítógépen a részletek kinagyíthatók, mérések végezhetőek. A CBCT röntgen 3 dimenziós képet a ad a fogról és az állcsontról, ez a gyökérkezelésben és a fogbeültetésben is hatalmas előrelépés.

Fájdalommentesség

A mély fogszuvasodás terápiája során az érzékeny fogideg megközelíthetjük, a sok hiányzó foganyag részt tetemes mennyiségű fogtömő anyaggal kell pótolni. Ez a fogban stresszt, ezzel utófájdalmat okoz. A töméskészítés során a BULK-FILL technológia segít elkerülni a tömés utáni fájdalmat.

Egészséges fogíny

A fogak megtartásának egyik fontos eleme a fogíny egészsége. A páciensek 87%-nál van valamilyen fogínybetegség, az enyhétől az egészen súlyos, fogelvesztéssel járó esetekig. A Less Pain ultrahangos technológia, a lézer vagy a fotodinamikus terápia ezeken a területeken segít.

Tartós fogmegtartás

A hagyományos gyökérkezelés eredményeit mikroCT-vel elemezték, és számos hiányosságot fedeztek fel, amely új technikák bevezetését kívánta. Ma mikroszkóp, elektromos bemérés, gépi eszközök és modern fertőtlenítési protokollok állnak rendelkezésre a sikeresebb kezelésekért.

Szép, fehér mosoly

A mosolyzónában levő fogak természetes megjelenéséért az esztétikai fogászat felel. A CAD-CAM számítógépes technika, a fémmentes, egyben szilárd cirkonium koronák a tartósságot szolgálják. A fogzománc természetes hatását utánzó üvegkerámia pedig a szép mosoly felelőse.

Könnyebb fogszabályozás

A számítógépes technológia a fogszabályozást is segíti. A virtuális videón Ön még a kezelés megkezdése előtt megtekintheti saját mosolyának várható alakulását, és dönthet arról, hogy belekezd-e a kezelésbe. A sínek kivehetők, a fogmozgatásokat programozottan végzik el.

3 Dimenziós CBCT röntgenfelvétel

Dimenzióváltás a fogászatban
A hagyományos röntgen 2 dimenziója síkban ábrázolja a fogat. Ez sok hibalehetőséget rejt: a gyulladás láthatatlan maradhat. A CBCT technológiával a fog 3 dimenzióban diagnosztizálható, így sokkal nagyobb biztonságot ad a kezeléshez.
Dimenzióváltás a fogászatban

Az orvos már a kezelés előtt részletesebb képet kap a fogról, így jobb döntéseket hozhat, korrektebb diagnózist állíthat fel. A kezelés kiszámíthatóbb, kevesebb a nem várt esemény. Idő, pénz és nem utolsósorban stressz spórolható meg!

Operációs mikroszkóp

Operációs mikroszkóp
Biztos látott már természetfilmet, ahol a kis bogarakat annyira felnagyítva mutatják, hogy az ízelt lábak szőrei, az összetett szem mozaikjai részletesen megfigyelhetőek. Hát, hasonló élmény egy fog belsejébe betekinteni operációs mikroszkóppal.
Az apró részletek biztonsága
A fog anatómia bonyolult. Szabad szemmel nem lehet minden elhalt szövetet kitisztítani. Mikroszkópos nagyítással az orvos sokkal részletgazdagabban dolgozik. A diagnózis, a kezelés sikere, így a fogmegtartás esélye nagyobb.

LESS PAIN Ultrahangos technológia

Az alattomos fogkő
A fogkő a fogíny alatt alattomosan, sokak számára észrevétlenül okoz gyulladást és következményes fogágypusztulást, mely hosszú távon a fogak elvesztéséhez vezethet. A fogkő rendszeres és alapos eltávolítása ezért kiemelten fontos fogászati feladat.
Fogkő ellen fájdalommentesen
Sokan tisztában vannak a fogkő káros hatásával, de a hagyományos kezelés közben fellépő fogérzékenység mégis visszatartó erő lehet. Erre nyújt fájdalommentes megoldást a svájci EMS cég LESS PAIN ultrahangos technológiája.

Modern gyökérkezelési koncepció

Fertőtlenítés: kulcs a sikerhez
MikroCT vizsgálatok bizonyítják, hogy a hagyományos gyökérkezelési módszerekkel a gyökércsatorna felszínek több mint 35-40%-a fertőzött marad. A Budapest Dental a legújabb gyökérkezelési protokollokkal és technológiával száll szembe a gyökércsatorna fertőzésekkel.
Endo Activator
A gyökércsatornába bevitt fertőtlenítőszer hatékonyságát az Endo Aktivátoros kezelés bizonyítottan növeli. A gyökérkezelés sikere pedig egyértelműen a fertőzés radikális csökkentésén múlik.

Biolitec sebészeti laser

Fertőtlenítés és biostimuláció
A sebészi lézer a fogászat több területén is kiválóan alkalmazható segítség. Ez a fogászati technológia alkalmas a fogínytasakok terápiájánál, a gyökérkezelések során vagy a kisebb szájsebészeti beavatkozásoknál.
Biostimuláció
A lézeres gyökércsatorna fertőtlenítés során a hatás kettős. A lézersugár elpárologtatja a fertőzött szöveteket és gyulladásos elemeket, és biostimulációval segíti a gyógyulási folyamatokat. A kezelés nagy segítség az enyhén mozgatható fogak terápiájában.

Antimikrobiális terápia

Az egészséges fogíny nem vérzik
Sokan küzdenek ínygyulladással. Pedig korai szakaszában ez a jelenség könnyen gyógyítható, sokszor egy alapos fogmosás is megoldhatja a problémát. Később azonban kialakulnak a fogínytasakok és a visszatérő fertőzések.
PAD PLUS kezelés
A visszatérő ínygyulladás kezelési módszere a fotodinamikus terápia. A kezelés során a fogínytasakokba bevitt speciális kék festékanyag és vörös fény segítségével pusztíthatóak el az ínytasak baktériumai, fájdalom, gyógyszerek és mellékhatások nélkül.

A Budapest Dentalt nem üzleti vállalkozók, hanem fogorvosok vezetik.

Bemutatkozik dr. Déry Judit, aki két kisgyermek édesanyjaként pontosan tudja, mi az empátia, és hogyan lehet a fogászat valóban fájdalommentes

Biztonság és szakértelem

“ 2005-ben alapítottuk meg a Budapest Dental Esztétikai Fogászatot. Víziónk egy modern és kifejezetten páciens központú fogászat megteremtése volt. Budapesten az elsők közt volt digitális panoráma röntgenünk vagy sebészi lézerünk. A fejlődés töretlen, a lendület máig is kitart. Technológiánkat folyamatosan fejlesztjük, up-to-date, biztonságos és tartós fogászati kezeléseket nyújtunk pácienseinknek. Köszönjük a hozzánk forduló többezer páciens bizalmát! “

Dr. Pattogató Rita és dr. Némethy Miklós

BUDAPEST DENTAL ALAPÍTÓ FOGORVOSOK