1137 Budapest, Szent István körút 10. 3. em 8.

Teleszkópos fogsor

Tartalomjegyzék

Páciensünk esetében a foghiányok pótlása volt az elsődleges cél. Az Úr önbizalomhiánya a fogai miatt számára már szinte teljesen elfogadott, hétköznapi jelenség volt, mégis elérte azt a pontot, hogy szeretne tenni ellene… ekkor kereste fel rendelőnket. Nyilván egyikünk sem érzi komfortosan magát, ha nincsenek rendben a fogai, de ez nem csak esztétikai, de egyes esetekben egészségügyi problémákkal is járhat. Jelen helyzetben a hiányzó fogakat az alsó és felső állkapcson egyaránt a megmaradt fogakhoz csatlakozó teleszkópos fogsorral pótoltuk.

Milyen esetekben érdemes Teleszkópos fogsor -t választani?

Amennyiben Ön nagyobb foghiánnyal küzd, és olyan megoldást szeretne a problémájára, ami megfizethető, mégis hatékony, és jobb életminőséget nyújt az Ön számára.

Mi van, ha én teljesen fix fogsort szeretnék?

Amennyiben Ön fix fogakat szeretne, a következő teendői vannak:

  • implantológus felkeresése, konzultáció
  • 3D CT készítése, mérések
  • Amennyiben nincs elegendő csont a fogbeültetéshez, és Ön mindenképp fix fogakat szeretne, bizonyos esetekben elegendő lehet a száj egyéb helyéről vett saját csontszövettel történő csontpótlás.
  • Kórházi háttérrel működő implantológusok csípőcsontból kiszedett csonttal tudják a fogak helyén elveszett csontot pótolni és abba a fogászati implantátumokat beültetni.
Send this to a friend